Saç Uzatma Yöntemleri sogan suyu ile benimle veraber sac uzatmak isteyenler buraya

EIN

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
1.120
56
363
ben bi bucuk sene once tatile gittigim turkiyede sacimi sirf sitah boya atmak icin gittigim kuaforde gel saclarina kat atalim daha hos durru demesiyle baslayan sikintili sac yenileme surecinde saclarimi onu cok kisa arkalari uzun bi sekilde buldum ve o igrenc style kestirmek zorunda kaldim.sonra aklima esti kisayken kumral yapim diyerek burada actirdim. ve sonuc Yandi!!!! misir ouskulu taranmayan saclarim omuz hizasindan burun hizasina geldigi halde yaniklari gitmedi ve kestirmeye kiyamadim gene omuz hizama grldi.. fakat baktim ki o kirik yanik yerler kirilarak yukariya cikiyor..sinirle makasi aldim vurdum saclarima suan arkadasimin kuaforde duzeltmesi ile kisa onleri uzun rihanna modellerinden birini elde ettim ve tamamen kirik ve yaniklardan kurtuldum. simdi benim gibi uzun sac li olmao isteyen biri ne yaoabilir..??? inanin cok zor bi surec resmen deprestyon sevebi oldu cok sey denedim olmadi..bildigim tek sey lavanyanin saci parlatip kalinlastirip saglamlastirdigi ama saglikli saci..kirik saci daga beter yaoiyor.sonra sogani kesvettim......sogan evet!:)

sogani bes dk kaynatip saca dokup masaj yapip bi iki saat bekletip mis gibi yikiyoruz.saca acayip iyi geliyor yumusacik yaoiyor..ve uzatiyor.bi kacckere uyguladim ve uzattigini farkettim. tam olarak ne kadar bilmiyorum.ama ise yariyor bayagi ve hizli bi sekilde..baska birsey uygulamicam.bakim yaglari sacta oldugu gibi sikaninca bi etkisi kalmiyor sirf daha yumusak yaomaktan baska belki nemli tutuyor hic bir yagi kullanmayin badem ve zeytin yagi disinda hepsinin etkisi ayni..saciniza yumurta ve sogan disinda bisey surmemeye karar verdim. en etkili bilinen eskielrin yontemi bunlar..eskielrden geken guzellik sirri saclarin.benimle beraber ayni durumda olan varsa resimli bi sekilde uygulayip uzatalim.hergun yaoin arada bi iki gunde bir yapabilrsiniz istediginiz uzunluktan sonra birakin sacta koku yaomiyor ve cok etkili oldugna inaniyorum saygilar!:)

Soğanın uzattığını bende biliyorum canım bi kere denedim ama bi kez daha yapmaya üşendim diyebilirim :)

Reactions: EIN
Ben hiç denemedim böyle bir şeyi de ilk defa duyuyorum açıkçası.

ben uzattigini dusunuyorum ve paxartesi gene baslicam basladigm gunde foto aticam

bu yöntemi bende duydum ben daha üşendiğim için başlayamadım ama bi arkadaşım yapmış altı ayda çene hizasındaki saçları göğüs hizasına geldi. ama bu süreçte saçını düzleştirici fön makinası gibi ısılardan uzak tuttu. bende başlayacağım bugünden itibaren saçlarımı yeni boyadığım için dip boyası geldikçe ne kadar uzadığını anlarım buraya yazarım gelişmeleri. buda şuan ki saçım

mrb arkadasim ven yaoiyorum ama ne kadsr uzadigini anlamadim.dacimi boyaticam oyle daha kolay anlasiliyor .boyatip hergun y
bende deniyorum fakat ablamadim ne kadar uzadigini bi turlu ama daga hizli yzattigindan eminum normalde saclarim 1 5 -2 cm arasi uzar. boya yapicam oyle daha iyi anlarim.boya yapio bakicam be kadsr uzadigina

Eklentiler

• IMG_20141011_190104.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 3.386
suanki saximi alinti yapip attim suan cok kisa bakalim amacim hazirana kadar yzatmak be kadar yzaticam dyzenli olarak girip burada paylasmak istiyirum

suanki saximi alinti yapip attim suan cok kisa bakalim amacim hazirana kadar yzatmak be kadar yzaticam dyzenli olarak girip burada paylasmak istiyirum
Ben şuan sürdüm bekliyeceğim 1buçuk 2 saat 3 ay sonra duruma göre devam edeceğim yada bırakacağım

Ben şuan sürdüm bekliyeceğim 1buçuk 2 saat 3 ay sonra duruma göre devam edeceğim yada bırakacağım
Debedigine sevindim bas yumusacik ve parik parul olduguna eminim.uzamasinada vak bakalim basil fsrj edicek

Debedigine sevindim bas yumusacik ve parik parul olduguna eminim.uzamasinada vak bakalim basil fsrj edicek
saçlarım gerçekten yumuşacık oldu inanamadım annem normalde böyle şeyleri çok denediğim için kızar bu sefer o bile sevdi

Reactions: EIN
saçlarım gerçekten yumuşacık oldu inanamadım annem normalde böyle şeyleri çok denediğim için kızar bu sefer o bile sevdi
Kabuguyla berabee kaybatirsan degisik bir renkte veriyor sogan kabygu tonlarinda ama iyle cok velirgin degil:) ven memnunum sogan kullandigimdan beri sac ktemine veda ettim.ve usil isil saglikli ucusan saclar.uzuamadinida inan be kadar yzatti ben anlamadim ama.boyycam bakalim sonuc be olacak

kızlar son durum nedir? kullananlar yorumlayabilirmi birde kabuklarını soyupmu kaynatıyorsunuz?

saç yumaşaması için ekstra saçının her tarafına yoğurt sürüp 40 dk sonra yıkayabilirsin... yumuşak ve parlak saçlara kavuşacaksın... saç kırıklarına da elveda diyeceksin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…