Saç Uzatma Yöntemleri sogan suyu ile benimle veraber sac uzatmak isteyenler buraya

biz devam ettirelim konu sahibinin hesabı aktif değil.Ben uygulayacağım zaten bir sefer yaptım memnun kaldım.

Kızlar sogan suyunu bende 1 kere denedim kabuklariyla kaynattim ve sacima surdukten sonra o sekilde kurutup uyudum:) ertesi gun yikadim saclarimi ama yikayana kadar hicbirsekilde kokusu kalmadi sacimda.Tekrar yapmaya usendim ama

Bana bi yardımcı olursanız sevinirim :/ ben şimdi uyguladım bu kürü çünkü cidden işe yarıyormuş okuduğum farklı yerlerde de gördüm..yalnız tarifler konusunda farklılıklar var..suda kaynatıyoruz ya ne kadar su koyuyorsunuz,saçınıza nasıl uyguluyorsunuz,su neticede hemen dökülüp bitiyor...ve ben öyle sizin söylediğiniz kadar rahatsız olmadım kokudan,ertesi gün yıkarım saçımı diye düşünüyorum..uygulama kısmında beni aydınlatın lütfeeen :*

benim fazla bilgim yok ama araştırdığım kadarıyla orta boy soğanı dörde böl yarısını cezvenin içine at cezvenin yarısı kadar su olsa yeterli. 2 dakika felan kısık ateşte kaynat zaten hemen eriyor ondan ben süresini daha kısalttım hani çay gibi demliyorum 5 ya da 10 dakika bekliyor birde sıcak suda kalıyor ona göre ayarla.
ben ilk sıralar saç diplerine masaj yaptım sonraki günlerde tüm saçıma uyguladım ama şunu farkettim gerçekten saç kremine bir kaç kürden sonra ihtiyacın olamayacak.çünkü saçı yumuşatıyor ve ben 3 uygulamadan sonra tamamen yumuşaktı şampuanımıda değiştiridim ama ben soğandan yumuşadığını düşünüyorum.sende bi yap sonuçları paylaşalım

Ben daha önce 1 kere uygulama fırsatı buldum soğanı, tarifini anlatayım bir adet orta boy soğanı 4 e bölüp bi cezvenin içine koyuyoruz soğanı geçecek kadar su dolduruyoruz ve kaynatıyoruz kaynamaya başladıktan 5 dakika sonra alıp ılımasını bekliyoruz ve posasını ayırıp saç diplerimize friksiyon yaparak yediriyoruz. Ben haftada 1 kere yapıyordum. Ve yaptıktan sonra yıkamadım sonuçta kuruyor her hangi bi yan etkisi olmadı bende normalde konu başlığım var ama buraya da atıyım saçlarımın halini umarım hepimiz sağlıklı saçlara sahip rapunzeller oluruuz :)))

Eklentiler

• başlangıç.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 3.167
utopyaelçisi senin konuna taşınabiliriz ordan devam edelim istersen

bende ilk kez denicem bakalım bu hafta umarım sonuçlar iyi olur zayıf telli saça sahibim

kızlar soğanı rendeleyin içine de 1 yemek kaşığı tuz atıp karıstırın ve saçınıza uygulayın, bunu 2 haftada bir yapın, deriyi derinlemesine temizliyor bir programda almıstım tarifi

aklınızda soru işareti varsa bu videodan yararlanabilirsiniz

Ben bu yöntemi Gökçe'nin daha önceki videosunda görmüştüm. Orada ne yaptığını sadece anlatıyordu.Bu videosunu da izledim daha faydalı olmuş. Uygulamalı olmuş :) Ben de birkaç aydır ara ara deniyorum. Soğanı kabuklarıyla kaynatıyorum. Turuncu bir su oluyor. Hafif ışıltı veriyor saça ama bakır gibi ama belli belirsiz. Yinede bu bakırlığı sevmeyen kabuğunu soyup öyle kaynatsın. Saçlarımı yumuşacık yaptığı kesin. Uzatıyor mu? Bence evet, saçıma bu suyu uyguladığım zaman daha hızlı uzamıştı şimdi yapmıyorum biraz daha yavaş uzuyor gibi. Birde sonuçta bu tür maskeleri yaparken saç derimize masaj yapıyoruz ve o masaj o kadar faydalı ki. :) Tek başına bile kan dolaşımımızı hızlandırıp saç uzatabilir masaj. Bir çok yağdan ottan daha iyi geldi bana

Arkadaşlar ben de ilk defa bugün uyguladım. Soğanın kabuklarını soyup 4 e böldüm. 5 dakika kaynattım. Banyodan sonra uyguladım. Bir kabın içerisine ılıttığım soğan suyunu koydum. Saçlarımı bu kabın içerisine soktum en son da kaptaki suyu saçıma döktüm. Yıkamayı düşünmüyorum çünkü saçlarımı yıkayıp uyguladım kürü. tekrar saça şampuan sürülmesi bana mantıklı gelmiyor. Koku olmadı saçımda bu yüzden rahatım. Belki sampuansiz bir durulama yapabilirim ama.

Canım yıkayıp yıkamamak sana kalmış ama ben yaptığımda yıkamıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…