Saç Uzatma Yöntemleri sogan suyu ile benimle veraber sac uzatmak isteyenler buraya

arkadaşlar bu soğan kürünü düzenli kullanıp şu kadar ayda şu kadar uzattım diyebilen var mı ?

Düzenli bir sekilde uygularsaniz saclariniz uzuyo. Yani kendi adima konusuyum benim saclarim uzadi

peki ne kadar süre sonra uzamayı farketttınız çene hizasındaki saçım göğüs hizamda diyenler var da acaba o deni bi hızlı uzama yapıyor mu duzenli kullanımda ....

Evet yapiyor. Hani duymuşsunuzdur sacim kolay kolay uzamaz diyenleri. Benimde sacim oyle.kolay kolay uzamaz.uzasada kirilirdi . Ve ben hicbir sey kullanmadim duzlestirici vb. Duzgun bi kullanima gore dikkat ederek uyguladim hem sacim dokulmuyor hemde uzadi yani

Rica ederim ne demek
Yaparken ilk once saclarinin uclarina yap yani ben bir kaba koyuyorum suyu saclarimi kabin icinde durduruyorum sonra suyu her tarafa uyguluyorum yine sorcağn bir sey olursa yardimci olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…