Saç Uzatma Yöntemleri sogan suyu ile benimle veraber sac uzatmak isteyenler buraya

Soğutup kullansak oluyormu. Yoksa sıcak haldemi olacak

Herkes bisyler yazmis ama hic birinde sonuc yok ben sinemaki bemix badem yagi kurunu yapiyorum gecekten ise yariyor 2 hafta olmasina ragmen sacim uzadi konum var isteyen bakabilir :)

Tam deyatlı anlatırmısın tarifini

Bir tutam sinemaki yi bir cay bardagi suda cevzede 30 saniye fokurdat sonra ilincaya kadar demle suz icine bitane bemix ampul evin bephanten bir yemek kasigi badem yagi bir kasikta zeytin yagi koyuyorum ondan sonra fis fisli bi sise ye koyup sac diplerime uyguluyorum 5 saat bekletip yikiyorum :) umarim sizdede etkili olur

Soğan küründe üçüncü kürü yapmış bulunmaktayım çok yumuşattı saçlarımı ve uzadığını hissediyorum bu ay denemeyi düşünüyorum muhteşem bakım yapıyor saça bikaç da yağ koyuyorum içine benim saçlarım boyalı rengi de açıldı sanki azcıkk

Ne kadar uzadi saciniz ? Kiriklar icinde ise yariyomu ?

Ne kadar uzadi saciniz ? Kiriklar icinde ise yariyomu ?
Yarım cm falan uzadı daha ilk haftadayım aman aman bir uzama değil ama bakımı cok Güzel yapıyor soğan kürü. Benim ara ara kırıklarım var onlar için de iyi geldi. Ben bi de son durulama suyunu elma sirkeli su yapıyorum tavsiye ederim

Merhaba bende bu sogan sac uzatir diye duydum biryerde de okudum sac döküyormus billen varmi acaba ?

Kesinlikle bende başlayacağım;,saçlarım açma işleminden sonra, tepelerde yamuk yumuk kısalıklar var. uzadı sandım yine kopmuş, daha önce saçımı sarımsakla yıkamıştım, yumuşacık olmuştu, ve bi haftada 3 cm uzamıştı, fakat üşenip devam etmemiştim, soğanında yumusatıcana inanıyorum hatta kokusu olmuyorsa şampuanlamasamda olur

Merhaba size bu kürle ilgili bisey soracam sizce sac cıkarıyormu bu kür

Bende deniyorum faydasını gördüm ama çok değil. Soğanı suda demlemek lazım. İlk sürdüğünüzde çok fena koku oluyor ama hemen uçuyor koku saçlar yumuşacık oluyor. Ölü saçları döküyor sağlıklı saçı dökmez

Ben bugün 2 adet kuru soğanı rendeledim, tülbente koyup suyunu çıkardım. Hint yağı, badem yağı bide argan koydum içine saç diplerime masaj yaptım. 2-3 saat beklettim. Tabi soğan suyunu haşlamadığım için kokusu oldu ama saç diplerim hareketlendi. Saçlarımı kurttuğunu hissediyorum şuan. Umarım bu koku geçer ve faydalı olur. saçım dökülüyor diye denemediğim şey kalmadı. BAkalım ne olacak

Sarmisakla nasil yikadiniz detayli yazsaniz memnun olurum

canım ne sıklıkta uyguladın?

canım saçını sarımsakla nasıl yıkadın tarif verirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…