- 20 Ağustos 2015
- 3
- 0
- 16
- 27
Soğutup kullansak oluyormu. Yoksa sıcak haldemi olacakben bi bucuk sene once tatile gittigim turkiyede sacimi sirf sitah boya atmak icin gittigim kuaforde gel saclarina kat atalim daha hos durru demesiyle baslayan sikintili sac yenileme surecinde saclarimi onu cok kisa arkalari uzun bi sekilde buldum ve o igrenc style kestirmek zorunda kaldim.sonra aklima esti kisayken kumral yapim diyerek burada actirdim. ve sonuc Yandi!!!! misir ouskulu taranmayan saclarim omuz hizasindan burun hizasina geldigi halde yaniklari gitmedi ve kestirmeye kiyamadim gene omuz hizama grldi.. fakat baktim ki o kirik yanik yerler kirilarak yukariya cikiyor..sinirle makasi aldim vurdum saclarima suan arkadasimin kuaforde duzeltmesi ile kisa onleri uzun rihanna modellerinden birini elde ettim ve tamamen kirik ve yaniklardan kurtuldum. simdi benim gibi uzun sac li olmao isteyen biri ne yaoabilir..??? inanin cok zor bi surec resmen deprestyon sevebi oldu cok sey denedim olmadi..bildigim tek sey lavanyanin saci parlatip kalinlastirip saglamlastirdigi ama saglikli saci..kirik saci daga beter yaoiyor.sonra sogani kesvettim......sogan evet!:)
sogani bes dk kaynatip saca dokup masaj yapip bi iki saat bekletip mis gibi yikiyoruz.saca acayip iyi geliyor yumusacik yaoiyor..ve uzatiyor.bi kacckere uyguladim ve uzattigini farkettim. tam olarak ne kadar bilmiyorum.ama ise yariyor bayagi ve hizli bi sekilde..baska birsey uygulamicam.bakim yaglari sacta oldugu gibi sikaninca bi etkisi kalmiyor sirf daha yumusak yaomaktan baska belki nemli tutuyor hic bir yagi kullanmayin badem ve zeytin yagi disinda hepsinin etkisi ayni..saciniza yumurta ve sogan disinda bisey surmemeye karar verdim. en etkili bilinen eskielrin yontemi bunlar..eskielrden geken guzellik sirri saclarin.benimle beraber ayni durumda olan varsa resimli bi sekilde uygulayip uzatalim.hergun yaoin arada bi iki gunde bir yapabilrsiniz istediginiz uzunluktan sonra birakin sacta koku yaomiyor ve cok etkili oldugna inaniyorum saygilar!:)
Tam deyatlı anlatırmısın tarifiniHerkes bisyler yazmis ama hic birinde sonuc yok ben sinemaki bemix badem yagi kurunu yapiyorum gecekten ise yariyor 2 hafta olmasina ragmen sacim uzadi konum var isteyen bakabilir :)
Tam deyatlı anlatırmısın tarifini
Soğan küründe üçüncü kürü yapmış bulunmaktayım çok yumuşattı saçlarımı ve uzadığını hissediyorum bu ay denemeyi düşünüyorum muhteşem bakım yapıyor saça bikaç da yağ koyuyorum içinebenim saçlarım boyalı rengi de açıldı sanki azcıkk
Yarım cm falan uzadı daha ilk haftadayım aman aman bir uzama değil ama bakımı cok Güzel yapıyor soğan kürü. Benim ara ara kırıklarım var onlar için de iyi geldi. Ben bi de son durulama suyunu elma sirkeli su yapıyorum tavsiye ederimNe kadar uzadi saciniz ? Kiriklar icinde ise yariyomu ?
Merhaba size bu kürle ilgili bisey soracam sizce sac cıkarıyormu bu kürYarım cm falan uzadı daha ilk haftadayım aman aman bir uzama değil ama bakımı cok Güzel yapıyor soğan kürü. Benim ara ara kırıklarım var onlar için de iyi geldi. Ben bi de son durulama suyunu elma sirkeli su yapıyorum tavsiye ederim
Sarmisakla nasil yikadiniz detayli yazsaniz memnun olurumKesinlikle bende başlayacağım;,saçlarım açma işleminden sonra, tepelerde yamuk yumuk kısalıklar var. uzadı sandım yine kopmuş, daha önce saçımı sarımsakla yıkamıştım, yumuşacık olmuştu, ve bi haftada 3 cm uzamıştı, fakat üşenip devam etmemiştim, soğanında yumusatıcana inanıyorum hatta kokusu olmuyorsa şampuanlamasamda olur
Bende ilk duydugumda inanamamıştım ama var. Bakabilirsiniz
Soğan küründe üçüncü kürü yapmış bulunmaktayım çok yumuşattı saçlarımı ve uzadığını hissediyorum bu ay denemeyi düşünüyorum muhteşem bakım yapıyor saça bikaç da yağ koyuyorum içinebenim saçlarım boyalı rengi de açıldı sanki azcıkk
Kesinlikle bende başlayacağım;,saçlarım açma işleminden sonra, tepelerde yamuk yumuk kısalıklar var. uzadı sandım yine kopmuş, daha önce saçımı sarımsakla yıkamıştım, yumuşacık olmuştu, ve bi haftada 3 cm uzamıştı, fakat üşenip devam etmemiştim, soğanında yumusatıcana inanıyorum hatta kokusu olmuyorsa şampuanlamasamda olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?