sogankuru ve ıncır kuru

Bende sogan suyu kullandim ama bende hamile kalamadim. Ama adet oldugumda parca parca biseyler dustu kanamam varken ve incir suyuna basladm. Adetimin ikinci gunu adetimi kesti . Ama devam edyrm bklm hyrlsi

Bende sogan suyu kullandim ama bende hamile kalamadim. Ama adet oldugumda parca parca biseyler dustu kanamam varken ve incir suyuna basladm. Adetimin ikinci gunu adetimi kesti . Ama devam edyrm bklm hyrlsi
canim sende problem neydiki yani neden sogan suyu yaptin

canim sende problem neydiki yani neden sogan suyu yaptin

cnm ben kasım ayında adet gunumden 10 gun once kahverengı lekelenme geldı 12 gun boyunca devam etti ve bende doktora gıttıgımde bana pko var sende dedi. snr ıste tedavi verdi klomen ve folıkasıt verdı yumurta takıbıne aldı cok guzel gelısmeler oldu catlatma ıgnesıne bıle gerek duymadı ama gebelık olusmadı. snr bana rahım fılmı ıstedı bende 2 aydır korkudan cektıremıyorum snr sogan suyunu denıyeyım dedım . denedım 32, gun adet oldum ama adetimden hep bole fındık bı kac kerede cevız buyuklugunde kan parcaları dustu hıc bende bole olmazdı. bende sonra adetimin ıkıncı gunu ıncır kurune basladım oda adetimi kesti tamamen . benımde kafam cok karıstı. . adet her ay olurum ama 31 32 33 34 fln budur dongum . senede 2 kere fln 35 de olur. tam adetlerimde duzenlı degıl . bende bunlar ıcın ıctım soganı bıde gebelık ıcın ama olmadı. suandada ıncır kurundeyım bakalım hayırlısı ıns. ama neden adetimi kesti incir anlamadım xs

ben karistirmisim canim cevabini bendede ara ara kasiklarda agri oldu bel agrisi zaten hep var mr girdim gecen gun onla alakali o yuzden bel agrimi sogana baglayamadim canim
cnm benim normalde de bel agrim olurdu adet haftamda sogan krune basladiktan sonra bi ikigun sonra basladi kasikagrim bel agrim sanirsam ise yariyor cnm rahmi temizledigini gostriyor cnm

canim pko varsa kistlerin dokulmus demek sogan sana iyi gelmis keske bir ay sonra bidaha adete on gun kala on gun deneyip incir+havuc yapsaydin ama sikma canini pko lular genelde okadar cok zor hamile kalmiyorlar sakin ama sakin sitres yapma en buyuk ilacin bu

ben karistirmisim canim cevabini bendede ara ara kasiklarda agri oldu bel agrisi zaten hep var mr girdim gecen gun onla alakali o yuzden bel agrimi sogana baglayamadim canim
cnm benim normalde de bel agrim olurdu adet haftamda sogan krune basladiktan sonra bi ikigun sonra basladi kasikagrim bel agrim sanirsam ise yariyor cnm rahmi temizledigini gostriyor cnm
bende de sogana basladiktan bi iki guns sonra kasik agrisi basladi ya insanin bel agrisi kasik agrisi gogus sisligi agrisi mide bulantisi hosuna gidermi mazosist olduk ciktik bu arada bel fitigi cikti bende doktorlar sakin gebe kalma dedi ama bu yola bas koydum bikere guzellikle denicem olmazsa gozum kara Rab'binde izniyle kellemi koyacam bu yola

cnm ben 4 senelik evliyım 3 yıldır ugrasıyoz bursada gıtmedıgım doktor kalmadı nerdeyse ılac tedavısı ıyıce psıkolojımı bozdu bende asilama oldum tutmadı tatlim yasım 30.esımde hareket sayısı dusuk cnm bır yıldır doktora gıtmıyom cnm.bu kurlerı yapıyom.bı sonuc almazsa bı ikı ay sonra ya tup yada asilama dusunuyom cnm.sızde bı sorun var mı cnm.

canm benm sağ tüpüm iltihaplanmış ondan soğan kürü denedim çamaşırım iki gün ıslanmıştı mantarımsı bi koku vardı açıldığını düsündüm ama yanılmışım

canim pko varsa kistlerin dokulmus demek sogan sana iyi gelmis keske bir ay sonra bidaha adete on gun kala on gun deneyip incir+havuc yapsaydin ama sikma canini pko lular genelde okadar cok zor hamile kalmiyorlar sakin ama sakin sitres yapma en buyuk ilacin bu

cnm ben adet gunumden once 12 gun lekelenmelerım oldu gttm dktora gordum kıstlerı ve o ay bı kc ılacla adet oldm ondan sonra dgr adetımde cgrdı klomenle folıkasıt vrdı. yumrta takıbıne aldı ctlatma ıgnesıne bıle gerek duymadı ama gebelık olusmadı. bende sogan suyunu denedım 32. gunde adet oldum sogan suyu kullanırken 13. 16. gun uzayan akıntm oldu vajınalım hep ıslak gbydı ve ıdrara cok cıkıyodum. kasık agrmda cokdu. snr adetlıykende parca prca bısyler dustu. 2.gunde ıncır kurune basladım adetimi kestı.sımdı 9 gundr ıcıyorum ama adetime 10gun kalada sogan suyu ıccem ama ıncır suyu adetıme 7 gun vrken bıtıyo sogan suyu10 gun kala bslanıyo nsl ıccem ypcm anlamdm. ah stresın alası bende beklıym ısde :(

aynen canım bende bir işe yaramadı :( hissediyorum yataktan kalkınca akıyo yine mesaj hakkım olmadığı için tam anlatamıyorum sana

Bırcok kısıye rabbım bu yolla nasıb etmıs cnm bende sonuna kadar gıtcem ıcımde kalmasın 4 gunum var adete 2.sogan kurumude tamamlıcam cnm sonra bırakcam zaten herseyın hayırlısı cnmAllahım bızede nasıb etsın ıns.

Bırcok kısıye rabbım bu yolla nasıb etmıs cnm bende sonuna kadar gıtcem ıcımde kalmasın 4 gunum var adete 2.sogan kurumude tamamlıcam cnm sonra bırakcam zaten herseyın hayırlısı cnmAllahım bızede nasıb etsın ıns.

amin canım ne deyim başka kürlerde denemek istiyorum aslında bildiğin başka bi kür varmı

amin canım ne deyim başka kürlerde denemek istiyorum aslında bildiğin başka bi kür varmı

cnm bal tarcın cerok otu kuru var onuda yaptım bu ay adetın 2,gunu basliyon 12,gune kadar ıctım.yumurtayı buyutup hormonları duzenliyormus cnm.bende adet olursam 2.gunu ıncır kurune baslamak ıstıyom son 10 gundede 2.sogan kurunu yapmak ıstıyom nasil olur acaba cnm

cnm bal tarcın cerok otu kuru var onuda yaptım bu ay adetın 2,gunu basliyon 12,gune kadar ıctım.yumurtayı buyutup hormonları duzenliyormus cnm.bende adet olursam 2.gunu ıncır kurune baslamak ıstıyom son 10 gundede 2.sogan kurunu yapmak ıstıyom nasil olur acaba cnm

Cnm bende incir kurunu deniyorum bugun 12.gunu ictim. 10gun kala sogan suyu iccicem dene sende ins faydasini gorursun cnm . Yanlz incir suyunu havuc eklemeden yaptigimda acayip bel ve kasik agrim oldu. Havuc eklemeye bsldm agrilarm btti bugun havuc eklemedn ictm gne agrilarm basldi. Ksmt ins fydasini grrm . Cnm bend bu etkileri yapti bakalim gebelik olusckmi ? İns snd fydasini grrsun allhn izniyle.

canim keske sogan suyunu bira ay bekleyip adetine on gun kala baslayip on gun yaptiktan sonra adetinle beraber incire baslasaydin onuda iki kez 21 gun yaoman gerekiyor cunki

Dogrudur cnm ama hamile kalanlarin cogu yazilarini okudum sogan suyu bitiminde incir kuru ve hamileyim yaZms cogu .bende ondan o sekil denedim bakalim kismet ins fydasi olur. 12gundr iciyrm bnde. Havuc koymadigm Zaman bel kasik agrm ck oluyo havuc koymaya basladm agrilarim btti ..bugun havucsz denedim agrim olckmi diye ve belim agriyo cok. Rbbm ins bebegime kavusturur. 31 aylik evliyim. Daha olmdi .klomen folikasit kullandm olmdi . Kismt hyrlsi olur ins. Beklemedeym takmicm diyorum ama olmuyo . Ve esimde varikosel ckti ama sperm dgrleri duzgn dktorlar cocgun olr ddilr beklemedeyz. Ama sunuda dkkt etsn hrkz kadinda ve erkekde iltahap oldumu gebeligi engelliyomus bunu bana cok doktr soyledi ama rbbm isteyn herkze versn ins.ttlm.

canim keske sogan suyunu bira ay bekleyip adetine on gun kala baslayip on gun yaptiktan sonra adetinle beraber incire baslasaydin onuda iki kez 21 gun yaoman gerekiyor cunki

Dogrudur cnm ama hamile kalanlarin cogu yazilarini okudum sogan suyu bitiminde incir kuru ve hamileyim yaZms cogu .bende ondan o sekil denedim bakalim kismet ins fydasi olur. 12gundr iciyrm bnde. Havuc koymadigm Zaman bel kasik agrm ck oluyo havuc koymaya basladm agrilarim btti ..bugun havucsz denedim agrim olckmi diye ve belim agriyo cok. Rbbm ins bebegime kavusturur. 31 aylik evliyim. Daha olmdi .klomen folikasit kullandm olmdi . Kismt hyrlsi olur ins. Beklemedeym takmicm diyorum ama olmuyo . Ve esimde varikosel ckti ama sperm dgrleri duzgn dktorlar cocgun olr ddilr beklemedeyz. Ama sunuda dkkt etsn hrkz kadinda ve erkekde iltahap oldumu gebeligi engelliyomus bunu bana cok doktr soyledi ama rbbm isteyn herkze versn ins.ttlm.
insallah olur canim bu kez oyle insan bikere istedimi bunun onune hic birsey gecemiyor insan hamile kalmadan kafadan atmak gibi bisey soz konusu olmuyor ama bununlada mucadele etmek gerek bi sekilde atcaz kafadan yoksa buda bi engel olmasinnda biliyosun iltihabin varmi senin canim sogan suyu iyi gelmis olmasi lazim

insallah olur canim bu kez oyle insan bikere istedimi bunun onune hic birsey gecemiyor insan hamile kalmadan kafadan atmak gibi bisey soz konusu olmuyor ama bununlada mucadele etmek gerek bi sekilde atcaz kafadan yoksa buda bi engel olmasinnda biliyosun iltihabin varmi senin canim sogan suyu iyi gelmis olmasi lazim

Evt kafadan cikmiyo.ben kasim ayinda 12 boyunca lekelenmem olmstu bu sebeple gtmistim snr kontrole gttigimde mantar akintisi vr demsti krem ve fitil vrdi snr gcti ama bu siteden biri sogan suyu ictim sbr kontrole gttigmde mantar olmusm diye yazms .....nse bebek tedavisine bsladk .ama olmdi dha rahim filmi istdi ama 2 aydr korkudan gidemedm iste.bende sogan suynu adet duzensLigi ictim Adet oldugumda parca parca biseyler dustu. Faydasi oldu bende 13.16.gunlermde uzayan akintm oldu normalde olmuyodu pek. blmyrm suanda mantar akintim yk diye blyrm . Ama doktor bu akinti bitmzse surekli birbirnize gecer dedi buda gebeligi engelleyebilir.ddi.

Son düzenleme:
Cnm bende incir kurunu deniyorum bugun 12.gunu ictim. 10gun kala sogan suyu iccicem dene sende ins faydasini gorursun cnm . Yanlz incir suyunu havuc eklemeden yaptigimda acayip bel ve kasik agrim oldu. Havuc eklemeye bsldm agrilarm btti bugun havuc eklemedn ictm gne agrilarm basldi. Ksmt ins fydasini grrm . Cnm bend bu etkileri yapti bakalim gebelik olusckmi ? İns snd fydasini grrsun allhn izniyle.

ıns.canımlar ALLAHIM cabalarımızı bosa cıkarmasın tez zamanda bızede versın Rabbım.sagol cnm bende boyle dusunmustum ama hem ıncırı hem sogan kurunu yapmakta kararsızdım yapayım bende cnm yarın adet gunum bakalım ne olacak.benım gecen ay 4 gun gunum gecmıstı bal corek otu karısımı yapmıstım ondan herhalde bu ayda yaptım gene gecırmı dıye merak edıyom cnm

tesekkür ederim canım deniycem inşallah hepimiz fayda görürüz

Back
X