Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim sende problem neydiki yani neden sogan suyu yaptinBende sogan suyu kullandim ama bende hamile kalamadim. Ama adet oldugumda parca parca biseyler dustu kanamam varken ve incir suyuna basladm. Adetimin ikinci gunu adetimi kesti . Ama devam edyrm bklm hyrlsi
canim sende problem neydiki yani neden sogan suyu yaptin
Bende sogan suyu kullandim ama bende hamile kalamadim. Ama adet oldugumda parca parca biseyler dustu kanamam varken ve incir suyuna basladm. Adetimin ikinci gunu adetimi kesti . Ama devam edyrm bklm hyrlsi
cnm benim normalde de bel agrim olurdu adet haftamda sogan krune basladiktan sonra bi ikigun sonra basladi kasikagrim bel agrim sanirsam ise yariyor cnm rahmi temizledigini gostriyor cnmben karistirmisim canim cevabini bendede ara ara kasiklarda agri oldu bel agrisi zaten hep var mr girdim gecen gun onla alakali o yuzden bel agrimi sogana baglayamadim canim
canim pko varsa kistlerin dokulmus demek sogan sana iyi gelmis keske bir ay sonra bidaha adete on gun kala on gun deneyip incir+havuc yapsaydin ama sikma canini pko lular genelde okadar cok zor hamile kalmiyorlar sakin ama sakin sitres yapma en buyuk ilacin bu
bende de sogana basladiktan bi iki guns sonra kasik agrisi basladi ya insanin bel agrisi kasik agrisi gogus sisligi agrisi mide bulantisi hosuna gidermi mazosist olduk ciktik bu arada bel fitigi cikti bende doktorlar sakin gebe kalma dedi ama bu yola bas koydum bikere guzellikle denicem olmazsa gozum kara Rab'binde izniyle kellemi koyacam bu yolaBende sogan suyu kullandim ama bende hamile kalamadim. Ama adet oldugumda parca parca biseyler dustu kanamam varken ve incir suyuna basladm. Adetimin ikinci gunu adetimi kesti . Ama devam edyrm bklm hyrlsi
cnm benim normalde de bel agrim olurdu adet haftamda sogan krune basladiktan sonra bi ikigun sonra basladi kasikagrim bel agrim sanirsam ise yariyor cnm rahmi temizledigini gostriyor cnmben karistirmisim canim cevabini bendede ara ara kasiklarda agri oldu bel agrisi zaten hep var mr girdim gecen gun onla alakali o yuzden bel agrimi sogana baglayamadim canim
cnm ben 4 senelik evliyım 3 yıldır ugrasıyoz bursada gıtmedıgım doktor kalmadı nerdeyse ılac tedavısı ıyıce psıkolojımı bozdu bende asilama oldum tutmadı tatlim yasım 30.esımde hareket sayısı dusuk cnm bır yıldır doktora gıtmıyom cnm.bu kurlerı yapıyom.bı sonuc almazsa bı ikı ay sonra ya tup yada asilama dusunuyom cnm.sızde bı sorun var mı cnm.
canim pko varsa kistlerin dokulmus demek sogan sana iyi gelmis keske bir ay sonra bidaha adete on gun kala on gun deneyip incir+havuc yapsaydin ama sikma canini pko lular genelde okadar cok zor hamile kalmiyorlar sakin ama sakin sitres yapma en buyuk ilacin bu
canm benm sağ tüpüm iltihaplanmış ondan soğan kürü denedim çamaşırım iki gün ıslanmıştı mantarımsı bi koku vardı açıldığını düsündüm ama yanılmışım
yanı cnm bı ıse yaramadı mı ne oldu cnm kullanınca
aynen canım bende bir işe yaramadıhissediyorum yataktan kalkınca akıyo yine mesaj hakkım olmadığı için tam anlatamıyorum sana
Bırcok kısıye rabbım bu yolla nasıb etmıs cnm bende sonuna kadar gıtcem ıcımde kalmasın 4 gunum var adete 2.sogan kurumude tamamlıcam cnm sonra bırakcam zaten herseyın hayırlısı cnmAllahım bızede nasıb etsın ıns.
amin canım ne deyim başka kürlerde denemek istiyorum aslında bildiğin başka bi kür varmı
cnm bal tarcın cerok otu kuru var onuda yaptım bu ay adetın 2,gunu basliyon 12,gune kadar ıctım.yumurtayı buyutup hormonları duzenliyormus cnm.bende adet olursam 2.gunu ıncır kurune baslamak ıstıyom son 10 gundede 2.sogan kurunu yapmak ıstıyom nasil olur acaba cnm
canim keske sogan suyunu bira ay bekleyip adetine on gun kala baslayip on gun yaptiktan sonra adetinle beraber incire baslasaydin onuda iki kez 21 gun yaoman gerekiyor cunki
canim keske sogan suyunu bira ay bekleyip adetine on gun kala baslayip on gun yaptiktan sonra adetinle beraber incire baslasaydin onuda iki kez 21 gun yaoman gerekiyor cunki
insallah olur canim bu kez oyle insan bikere istedimi bunun onune hic birsey gecemiyor insan hamile kalmadan kafadan atmak gibi bisey soz konusu olmuyor ama bununlada mucadele etmek gerek bi sekilde atcaz kafadan yoksa buda bi engel olmasinnda biliyosun iltihabin varmi senin canim sogan suyu iyi gelmis olmasi lazimcanim keske sogan suyunu bira ay bekleyip adetine on gun kala baslayip on gun yaptiktan sonra adetinle beraber incire baslasaydin onuda iki kez 21 gun yaoman gerekiyor cunki
Dogrudur cnm ama hamile kalanlarin cogu yazilarini okudum sogan suyu bitiminde incir kuru ve hamileyim yaZms cogu .bende ondan o sekil denedim bakalim kismet ins fydasi olur. 12gundr iciyrm bnde. Havuc koymadigm Zaman bel kasik agrm ck oluyo havuc koymaya basladm agrilarim btti ..bugun havucsz denedim agrim olckmi diye ve belim agriyo cok. Rbbm ins bebegime kavusturur. 31 aylik evliyim. Daha olmdi .klomen folikasit kullandm olmdi . Kismt hyrlsi olur ins. Beklemedeym takmicm diyorum ama olmuyo . Ve esimde varikosel ckti ama sperm dgrleri duzgn dktorlar cocgun olr ddilr beklemedeyz. Ama sunuda dkkt etsn hrkz kadinda ve erkekde iltahap oldumu gebeligi engelliyomus bunu bana cok doktr soyledi ama rbbm isteyn herkze versn ins.ttlm.
insallah olur canim bu kez oyle insan bikere istedimi bunun onune hic birsey gecemiyor insan hamile kalmadan kafadan atmak gibi bisey soz konusu olmuyor ama bununlada mucadele etmek gerek bi sekilde atcaz kafadan yoksa buda bi engel olmasinnda biliyosun iltihabin varmi senin canim sogan suyu iyi gelmis olmasi lazim
Cnm bende incir kurunu deniyorum bugun 12.gunu ictim. 10gun kala sogan suyu iccicem dene sende ins faydasini gorursun cnm . Yanlz incir suyunu havuc eklemeden yaptigimda acayip bel ve kasik agrim oldu. Havuc eklemeye bsldm agrilarm btti bugun havuc eklemedn ictm gne agrilarm basldi. Ksmt ins fydasini grrm . Cnm bend bu etkileri yapti bakalim gebelik olusckmi ? İns snd fydasini grrsun allhn izniyle.
cnm bal tarcın cerok otu kuru var onuda yaptım bu ay adetın 2,gunu basliyon 12,gune kadar ıctım.yumurtayı buyutup hormonları duzenliyormus cnm.bende adet olursam 2.gunu ıncır kurune baslamak ıstıyom son 10 gundede 2.sogan kurunu yapmak ıstıyom nasil olur acaba cnm