Soğuduğum nedenler sizce sudan sebep mi ?

Daha farklı sebeplerim de var bunlar son zamanlarda yaşadıklarımız; ki yengeç burcuyum soğuduğumda eski halime dönmem imkansız. Ona belli de edemiyorum kusma ağlama moduna giriyor çok kötü hissediyorum kendimi öyle olunca

Anlattıklarından ben bile soğudum vallahi

O da farkında ezikçe olduğunun hediyenin lafı geçmedi ama ben de biraz şey oldum daha çok heyecanlanacağını düşünürdüm ben asla söylemem ama arkadaşlarım hep sordu cevap veremedim kötü hissettim kendimi vb. Cümleler kurdu; bilmiyorum ben kötü hissetmedim öncekilere saysın.
aynen öyle zaman geçti aşık oldum hatayı görmezden gelirim bağlandım diye düşündü sanırım ama o işler öyle işlemiyor ki.

Soğumak ne kelime çoktan kapıya koymuştum özellikle yalan meselesine irite oldum
Koyamıyorum
Aslında çok güzel giden bi ilişkiydi ama bunlar öyle bir araya geldi ki soğumuş olsam bile gidiyor bi türlü; asla evliliğe gitmeyecek bunu bile bile

Ben şeyi anlamadım arkadaşları hediyeyi niye soruyormuş? Karşılacabileceğin en ezik erkek tipi üzgünüm

Ben şeyi anlamadım arkadaşları hediyeyi niye soruyormuş? Karşılacabileceğin en ezik erkek tipi üzgünüm
Muhtemelen benimki alırken onlara sordu ne alayım bu restorana rez. yaptırdım iyi mi yaptım vs. gibi, arkadaşları da herhalde benim ne aldığımı merak etti, evet erkekler arasında çok çok daha saçma bir muhabbet, kaldı ki benim kız arkadaşlarım sormadı bile ne aldı diye :)

Bende ona şaşırdım erkekler böyle şeyleri merak edip sormazlar benim aklıma senin aldığın hediyelerin muhabbetini çok döndürdüğü ikinci seçenekte böyle bir soru yok sana yem attı. Her şekilde ben vakit kaybetme derim o kızı bambaska hesaplardan takip ediyor bile olabilir bilemezsin güven çok önemli birşey

O döndürmez ama illa ki söylemiştir bunu aldı bak bunu alan eflatuns diye, mutluluğunu paylaşmak için söylemiştir. Ama arkadaşlarının sorması bana kırıldım vs demesi yok söyleyemem ayıp olur diyip konuyu açması bile....
Ayrılırız korkusuna yalan söylemesi büyük bişey, ileride biişeyler saklayabilir benden bu güvensizliği verdi bana

Bu yeterli bence soğumak için diğerlerini saymıyorum bile

Başka hiç bir konuda uyumsuzluğumuz yok, açıkçası ciddiyetle gidiyorduk, herşey tepetaklak oldu duygularım öyle, kocaman bi hayal kırıklıgı.

Ben onceki kisisel temizlik ile ilgili konularinizi hatirliyorum. Bence kabul etmesi en zor olan sey kisisel temizlikteki aksakliklar, bunlar asilsa bile onu asmaniz cok zor.

Ben onceki kisisel temizlik ile ilgili konularinizi hatirliyorum. Bence kabul etmesi en zor olan sey kisisel temizlikteki aksakliklar, bunlar asilsa bile onu asmaniz cok zor.
Evet tekrar tekrar yazmak istememiştim onları üstüne bunlar eklendi :)
2 aydır doktor araştırıyor doktora gidecek sözde, koronayı bahane edip yaklaşmıyorum öpmüyorum neyse ki. Doktora gidip temizleyecek dişlerini belki ama aklıma kazınanlar gitmeyecek hiç

Peki ayrilmayi düsünmüyormusun?
Er ya da gec ayrilacaksan zaten, ikinizinde vaktinden calma.

Yalan başlıca sebep soğumak için
Adil yıldırım videoları izle lütfen bir erkekte affedilmemesi gerekenlerin başında geliyor.
Benim içinde yalan söyleyen biter... Bence ayrilmalisin.

Yalan başlıca sebep soğumak için
Adil yıldırım videoları izle lütfen bir erkekte affedilmemesi gerekenlerin başında geliyor.
Benim içinde yalan söyleyen biter... Bence ayrilmalisin.
Yalanı söylediği zaman ilişkimizin 3.ayıydı, öğrendiğim zamansa 1.yılı; bilmiyorum o arada geçen zamanlar güzel zamanlardı hep, bu da hep aklımda kalacak yazdığım yazmadığım bir sürü beni iten şey de var. Bitirmek istiyorum ama larım var net değilim olamıyorum

Adamı korumaya başladın :) Bitirmeye hiç gönlün yok gibi duruyor o zaman kurcalayıp sorgulayıp durma bir kere yalan söyleyen hep söyler bekle yaşa ve gör diyorum diğer sebepler zaten başlı başına falso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…