Merhaba kızlar iyi ki varsnız size çok ihtiyacım var yorumlarınızı eksik etmeyin lütfenn:
2,5 yıllık bir ilişkim var 15 ayı asker yolu beklemekle geçti neyse askerlik bitti 11 ayı da onun psikolojisini düzeltmekle geçti...şu an düzeldi diyebilirim eskiye nazaran ama ben kendimi boşlukta hissediyorum artık yanına gitmek istemiyorum birşeyleri paylaşmak istemiyorum.Çok ama çok seviyordum ama soğudum ailesi kendisi bana göre değilmiş gibi geliyor halbu ki onunla bir hayatı paylaşmak için ne fedakarlıklar yaptımistemememde etken olan bazı şeyler var aslında örnek verecek olursam mesela yarın iş çıkışı yemek yiyelim diyor tamam diyorum ertsi gün hiç aramıyor neyse çalışıyor iş çıkışı arar mutlaka diyorum işten çıkıyorum arama yok ben mesaj atıyorum da öyle arıyor hiç bişey olmamış gibi gayet rahat gelmiyor musun diye soruyor tabi bende gitmiyorum ne anlamı kaldı ki benim bütün gün beklentimi boşa çıkarmışsın insan da iştah mı kalır istek mi!!Yazınca bile çok sinirlendim şu an :) Yani bunun gibi şeyler artık güvenmiyorum arıyor izin günümü soruyor mesela boş muhabbet gibi geliyor bana önemsemiyorum artık eskisi gibi çekici bulmuyorum ve ben açık açık ona senden soğudum artık eskisi gibi değilim diyorum.Yaptığı tek şey sarılıp koklamak başka hiç bişey yok konuşmak istiyorum olmuyor öpüyor kokluyor sinir oluyorum gidiyorum yanından.Benden o kadar emin ki onu öyle çok sevdim ki o bile inanmıyor söylediklerime şaka yaptığımı düşünüyor ben anlatıyorum o gülüyor...
Ayrılsam mı ayrılmasam mı bilmiyorum önceden 1 gün görmesem 10 yılmış gibi gelirdi ama şimdi öyle değil (bu ara da çalıştığımız yer aynı mağazalar karşı karşıya başımı çevirsem karşımda yani) ama hiç aramayınca da meraklanıyorum başına bi iş mi geldi diye türlü türlü şeyler düşünüyorum sesini duyana kadar uyuyamıyorum
Kızlar Allah aşkına ben ne yapayım???????????? ne olur yardım edin annem de bir yandan söylenip duruyor haklı olarak ne karar veriyosan ver artık olacaksa olsun olmayacaksa hiç görüşme diye o da üzülüyor beni böyle üzgün karışık görünce kıyamam
belki zaten anlaştık diye tekrar aramıyordur.sadece bir kaç sat öncesinden aramayı yerli sanıyordur.artı bir de iş güç.sabahtan aramayınca acaba buluşmayacak mıyız diye düşünüyorum.başka planda yapamıyorum.bu da moralimi bozuyor diyebilirsin mesaal.tam olarak ne yapmasını istediğini söyledin mi.belki işte yemeğe çıkartıyorum,seviyorum,öpüyorum falan diyordur.bir yerde okumuştum.erkekler cinselliği bir nevi sevgi gösterisi olarak görüyormuş.belki seni öpmeside bir nevi sevgi gösterisidir.herkesin sevgi dili farklıdır.
Biraz daha bekle bence. Hemen radikal bir karar alma.
Kendine zaman ver. Gerçekten ondan soğudun mu yoksa geçici şeyler mi hissediyorsun anlamaya çalış.
Bir de çok üstüne düşüp şımartmışsın sanırım. Biraz kendi haline bırak, yine aramazsa ve sözünde durmazsa zaten napıcaksın böyle adamı! O zaman ayrıl bitsin gitsin. Hiç değmez.
bence akışında ne oldğunu anlarsın canım.bilmiyorum sevdiğini söylüyorsun biterse çok üzülürsün gibi geliyor akışına bırak koparsada zamanla kopar zaten ..pek bi mücadele etme bakalım ne olucak
zaman konusuna katılıyorum. şımaran erkekler dönüyorlar mı sence? sözünde durmuyorsa aynen katılıyorum. hiç ama hiç üzülme demek ki seni hiç haketmemiş.Biraz daha bekle bence. Hemen radikal bir karar alma.
Kendine zaman ver. Gerçekten ondan soğudun mu yoksa geçici şeyler mi hissediyorsun anlamaya çalış.
Bir de çok üstüne düşüp şımartmışsın sanırım. Biraz kendi haline bırak, yine aramazsa ve sözünde durmazsa zaten napıcaksın böyle adamı! O zaman ayrıl bitsin gitsin. Hiç değmez.
keşkelerimiz hep oluyor malesef. keşke ilk günkü gib saf aşkımız,heyecanımızı bulabilsek. canım ne kadar haklısın. erkekler işte bunlardan anlamıyorlar bu konuda eminim. yeri geldiğinde emeğinide hiçe sayıcaksın.başka bir çözüm önerin varsa dinlerim...Keşke eskisi gibi sevsem tekrar ne güzeldi o duygular ama o beni bu hale getirdi çok üzülüyorum böyle bir sevgi bu hale geldiği için onca emek onca bekleyiş onca özlem yaşanılanlar.... insanın çok zoruna gidiyor
Soğuduysan devam etmek senin için zor olur, ama sonrasını da düşünmelisin bence. Onun için bu kadar çok emek verdiğine göre çok sevmişsin. Ayrıldıktan sonra özlersen, dayanamazsan geri dönüşü olmayabilir..
işte sorun da o zaten emin olamıyorum ne istediğimden.. sevmiyorum diyorum ama bi gün görüşmesekte içim içimi yiyor mesela bugün telefonunu suya düşürmüş 100 kere aradım ya kapalı ya cevap vermiyor tüm gün endişelendim kötü bişey mi oldu diye sevmesem umrumda olmazdı dimi:26:
canım bunu ne anlamda derdi bi açıklar mısın anlamadım ben :44:senin nasıl bir yüreğin var bu nasıl bir sevgi
canım bunu ne anlamda derdi bi açıklar mısın anlamadım ben :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?