Soğudum diyorum hiç bir çabası yokk!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Gulay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Gulay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
154
1
96
35
Diğer
Merhaba kızlar iyi ki varsnız size çok ihtiyacım var yorumlarınızı eksik etmeyin lütfenn:

2,5 yıllık bir ilişkim var 15 ayı asker yolu beklemekle geçti neyse askerlik bitti 11 ayı da onun psikolojisini düzeltmekle geçti...şu an düzeldi diyebilirim eskiye nazaran ama ben kendimi boşlukta hissediyorum artık yanına gitmek istemiyorum birşeyleri paylaşmak istemiyorum.Çok ama çok seviyordum ama soğudum ailesi kendisi bana göre değilmiş gibi geliyor halbu ki onunla bir hayatı paylaşmak için ne fedakarlıklar yaptım istemememde etken olan bazı şeyler var aslında örnek verecek olursam mesela yarın iş çıkışı yemek yiyelim diyor tamam diyorum ertsi gün hiç aramıyor neyse çalışıyor iş çıkışı arar mutlaka diyorum işten çıkıyorum arama yok ben mesaj atıyorum da öyle arıyor hiç bişey olmamış gibi gayet rahat gelmiyor musun diye soruyor tabi bende gitmiyorum ne anlamı kaldı ki benim bütün gün beklentimi boşa çıkarmışsın insan da iştah mı kalır istek mi!!Yazınca bile çok sinirlendim şu an :) Yani bunun gibi şeyler artık güvenmiyorum arıyor izin günümü soruyor mesela boş muhabbet gibi geliyor bana önemsemiyorum artık eskisi gibi çekici bulmuyorum ve ben açık açık ona senden soğudum artık eskisi gibi değilim diyorum.Yaptığı tek şey sarılıp koklamak başka hiç bişey yok konuşmak istiyorum olmuyor öpüyor kokluyor sinir oluyorum gidiyorum yanından.Benden o kadar emin ki onu öyle çok sevdim ki o bile inanmıyor söylediklerime şaka yaptığımı düşünüyor ben anlatıyorum o gülüyor...

Ayrılsam mı ayrılmasam mı bilmiyorum önceden 1 gün görmesem 10 yılmış gibi gelirdi ama şimdi öyle değil (bu ara da çalıştığımız yer aynı mağazalar karşı karşıya başımı çevirsem karşımda yani) ama hiç aramayınca da meraklanıyorum başına bi iş mi geldi diye türlü türlü şeyler düşünüyorum sesini duyana kadar uyuyamıyorum

Kızlar Allah aşkına ben ne yapayım???????????? ne olur yardım edin annem de bir yandan söylenip duruyor haklı olarak ne karar veriyosan ver artık olacaksa olsun olmayacaksa hiç görüşme diye o da üzülüyor beni böyle üzgün karışık görünce kıyamam

senin bu durumunun neredeyse aynısı ben yaşadım =) okudukça yaşadıklarım aklıma geldi.bende soğumuştum çünkü kendini soğutmuştu benden yaptıkları hiç çekici gelmiyordu.sonra ben işe girdim hiç aramamaya başladık birbirimizi o arasa bile ben açmıyordum.kendiliğinden bitiverdi ben bile anlamadım.eğer bi soğukluk giriyorsa araya onu daha düzeltemiyosun.boşver ya erkek kıtlığımı var adam seni dinlemiyor bile öpüyo kokluyo diyosun.valla sen bilirmisn ama bence sizin ilişki bitişe yaklaşmışş

O kadar fedakarlık gösterdikten sonra böyle olmasını kimse istemez zaten canım
erkek işte öpüp koklar anlatılanları dinlemez en gıcık oldugum şeydir
ben olsam kesinlikle ayrılırdım kendimi biliyorum eğer soguduysam imkanı yok hiçbirşey eskisi gibi olmaz zaten

Keşke eskisi gibi sevsem tekrar ne güzeldi o duygular ama o beni bu hale getirdi çok üzülüyorum böyle bir sevgi bu hale geldiği için onca emek onca bekleyiş onca özlem yaşanılanlar.... insanın çok zoruna gidiyor

belki zaten anlaştık diye tekrar aramıyordur.sadece bir kaç sat öncesinden aramayı yerli sanıyordur.artı bir de iş güç.sabahtan aramayınca acaba buluşmayacak mıyız diye düşünüyorum.başka planda yapamıyorum.bu da moralimi bozuyor diyebilirsin mesaal.tam olarak ne yapmasını istediğini söyledin mi.belki işte yemeğe çıkartıyorum,seviyorum,öpüyorum falan diyordur.bir yerde okumuştum.erkekler cinselliği bir nevi sevgi gösterisi olarak görüyormuş.belki seni öpmeside bir nevi sevgi gösterisidir.herkesin sevgi dili farklıdır.

bilmiyorum sevdiğini söylüyorsun biterse çok üzülürsün gibi geliyor akışına bırak koparsada zamanla kopar zaten ..pek bi mücadele etme bakalım ne olucak

söylüyorum tabi ama gülüyor espriye vuruyor ya aslında ciddi ciddi konuşamıyoruz bile bak bişey söylicem ciddi ol diyorum pür dikkat dinliyo gibi yapıyo bu kez ben gülüyorum ya benim sevgilim şebek anlayacağın uzaktan gördüğümde bile gülmeye başlıyorum :))

Biraz daha bekle bence. Hemen radikal bir karar alma.
Kendine zaman ver. Gerçekten ondan soğudun mu yoksa geçici şeyler mi hissediyorsun anlamaya çalış.
Bir de çok üstüne düşüp şımartmışsın sanırım. Biraz kendi haline bırak, yine aramazsa ve sözünde durmazsa zaten napıcaksın böyle adamı! O zaman ayrıl bitsin gitsin. Hiç değmez.

doğru söylüyorsun arkadaşım hemde nasıl şımarttım hayatımın merkezine koydum onu herşeyimi ona göre ayarladım 15 ay o asker diye ben 15 ay boyunca hiçbir sosyal etkinliğe katılmadım ne sinema ne arkadaşlarımla bi yere gitme hiç bişeeyyy ev-iş iş-ev bütün gün aramasını beklerdim günlerden tek beklentim ne zaman arayabilecek diye beklemekti...

bilmiyorum sevdiğini söylüyorsun biterse çok üzülürsün gibi geliyor akışına bırak koparsada zamanla kopar zaten ..pek bi mücadele etme bakalım ne olucak
bence akışında ne oldğunu anlarsın canım.

zaman konusuna katılıyorum. şımaran erkekler dönüyorlar mı sence? sözünde durmuyorsa aynen katılıyorum. hiç ama hiç üzülme demek ki seni hiç haketmemiş.

keşkelerimiz hep oluyor malesef. keşke ilk günkü gib saf aşkımız,heyecanımızı bulabilsek. canım ne kadar haklısın. erkekler işte bunlardan anlamıyorlar bu konuda eminim. yeri geldiğinde emeğinide hiçe sayıcaksın.başka bir çözüm önerin varsa dinlerim...

senin yaşadıklarını hemen hemen bnde yaşadım erkk arkadaşım çok ilgili bana karşı ama bnde eskisi kadar bir görüşme isteği yok bnce birkiç ilişki böyle bir dönemden geçmiştir
Karşılıklı hatalarınız varmış gibi geliyor bana
Menfaatsiz gerçek sevginin bulunmasının çooookkkkk zor oldugu günümüzde insan sevdiğinin kıymetini bilmeli diye düşünüyorum

Heyecan arada azalabilir ama halledilmeyecek bir şey gibi görünmedi benim gözümeee...[/B]

bence cnm sizin olay bitmis bide hergun dipdibe acikcasi uzuldum bende sevgilimle dipdibeyim ama daha hic oyle hissetmedim acikca konus istersen al karsina.

Soğuduysan devam etmek senin için zor olur, ama sonrasını da düşünmelisin bence. Onun için bu kadar çok emek verdiğine göre çok sevmişsin. Ayrıldıktan sonra özlersen, dayanamazsan geri dönüşü olmayabilir..

Son düzenleme:

işte sorun da o zaten emin olamıyorum ne istediğimden.. sevmiyorum diyorum ama bi gün görüşmesekte içim içimi yiyor mesela bugün telefonunu suya düşürmüş 100 kere aradım ya kapalı ya cevap vermiyor tüm gün endişelendim kötü bişey mi oldu diye sevmesem umrumda olmazdı dimi:26:

Onu merak ediyor olman sevdiğini kanıtlamak için yetmez bence. Sonuçta 2.5 yıl geçirmişşsin. Şu anda soğumuş olsanda o senin için değerlidir diye düşünüyorum. Ara vermeyi denesen. Bi süre görüşmeseniz hem belki böylece duygularından emin olabilirsin. Bunu sana öneriyorum ama ben böle bir şey denemezdim sanırım.

Son düzenleme:
alışkanlık...bilmem belki de... daha önce hiç yaşamadığım bişey ama erkek arkadaşımın da hiç çabası yok ne bileyim beni etkilemeye çalışsa farklı bişeyler yapsa duygusal davransa eski günleri hatırlatsa (konuşsa!) belki böyle şeyler düşünmem belki de bilinçaltımda kendimi o şekilde şartlanırıyorumdur çünkü bana sürekli senin nasıl bir yüreğin var bu nasıl bir sevgi diyordu bir süre sonra kendimi sorgulamaya başladım sonra da işin içinden çıkamaz hale geldim gördüğünüz gibi

sanırım ilk senin bitirmeni bekliyor. çünkü o da soğumuş ama sana söyleyememiş. anlattıklarınıza bakılırsa vicdan yapıyor.

canım bunu ne anlamda derdi bi açıklar mısın anlamadım ben :44:

ben hep onun yanında oldum en kötü en geçimsiz en yalnız olduğu hatta bana git dediği zamanlarda bile ben hep vardım çok zor bir askerlik dönemi oldu 1 sene oldu geleli daha yeni yeni düzeldi (şırnakta yaptı) o da bana yaşattıklarına istinaden senin nasıl bir yüreğin var hani ben onca şey yaşadım ve yaşattım sana ama sen hiç gitmedin hep sevdin beni derdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…