Sogudum resmen!!!

Evet patatesleri de aldi hatta. O zamana kadar bi cimriligini gormemistim. Cok sasirdim.
Zor gibi iliski hani surekli onu takip etmek zorunda kalırsın her an cebine bisey atacak ya da cebinden bisey cikacak diye .. kotu alışkanlık dusunsene ailecek yemekli bi davete gidiyosun cok zorda kalırsın özünde iyi bir insan olabilir ama karni tok gözü acsa uzak dur sonucta bir kac patates icin laf isitmek derinden uzer adami.. hele bir de ilk disari çıkıyorsunuz cok ayip .

Sizin karşınızda bunu yapması hiç hoş olmamış

Ilk kez ciktik ondan oncesinde hep kursta gorusuyorduk.
Aile yemeginde ya da baska insanlarla su hareketi yaparsa gercekten cok utanirim. Insanlar da sok olur, anlamiyorum ya o 3 5 patatesi kagida atmak cok garip degil mi ?

Ya fazla gelen şeyi elbette yanina alabilir bence sonucta para ödüyoruz. Agactan da toplamiyoruz parayi fakat yağlı yağlı kisma takildim ben zaten asiri titizim sinirim zipladi

Yok ben de onu almasina takilmadim acikcasi ondan ilgimi de kaybetmedim.
Benim de takildigim inanin soslari akmisti yagli yagli,kagit zaten cok yaglanmisti. Bari bi posete koysaydi.

Hayat ne ilginç
Öğrencilik zamanında TEGV gönüllüsüydüm. Egitimde verilen çok lezzetli kavurmali pidenin yiyemedigim kisimlarini iyice sarıp kargo pantolomun CEBİNE atmıştım, bir aksam acikirsam ısıtır yerim diye.
İşte üniversitedeki en büyük aşkım tam da o zaman aşık olmuş bana 'aman Allah'ım, ne kadar doğal bir kız' diye gerçi onun ailecek biraz acayiplerdi,anasi da yaptığı çorbaya ekmek dogradim diye beni pek severdi, millete falan 'istanbullu ama görseniz pek samimi, çorbaya ekmek atiyor' diye beni anlatırdı...
Sonuç olarak o zaman küçüktüm şimdi otuza yaklaştım, hala yemekleri paket yapıyor muyum?
Evet yapıyorum :)
Hatta eski iş yerimde yemekhane vardı. Her gün masalardan arkadaşların yemediği etleri toplar plastik bardağa koyar bahçedeki kedilere verirdim.
Ne var ki bunda?
Ben de israf eden insanlara uyuz olurum:) başka bir ülkede yerel bir bira sipariş etmiştim, sabah sidiği renginde (eminim tadı da benziyordur) iğrenç bir şey getirdiler. Yazıktır, israf olmasın diye onu bile içtim son yudumuna kadar
Bence çocukta bir problem yok ama siz ayrı dünyaların insanisiniz

Yok siz beni anlamadiniz. Ben neden aldi demedim. Ben de kalan ekmekleri kuslara veririm sokaktaki hayvanlara gotururm evde kalanlari yemediklerimi. Niye rahatsiz olayim aldigi icin.
Benim rahatsiz oldugum o oyle cok yaglanmisti bari kagidi yeni alsaydi ya da ordakilere paketlettirseydi. Cunku cantasina attiginda yaglar damliyordu sardigi kagittan

Kız kardeşlerimden biri doktor ondan dolayı çok doktor tanıyorum. Öğrencilikten itibaren gelip bizde kalırlardı yemeğe falanmış gelirlerdi. Bize çok gelen Bir tanesi ellerimi sabah yıkarım, yemekten önce sonra falan yıkamam abla o mikroplar bişey yapmaz merak etme falan derdi. Temizlikle ilgili enterasan fikirleri vardı. O geldi aklıma. Şimdi cerrah kendisi. Geçenlerde laf lafı açtı ya sen merak etme ameliyatlarda çok hijyeniz dedi.
Ben olsam takılırdım ama soğuyacak kadar değil

Belki öyle öğretilmiştir.yetiştirilmeyle alakalı olabilir.birileri uyarırsa belki vaz geçer.

Yani ne bileyim cantasina onu oyle attiktan sonra sogumadim dersem yalan olur. Bir de yas itibariyle degisecegini de sanmam.
Hani bu cok temel bir sey gibi geldi bana. Bi poset bile istese olurdu. Bir de ben vardim asgari bir ozen bekledim acikcasi.

E o an tepki vermedin mi?
Ben olsam derdim neden koydun onu öyle çantana? Bi poşet istryip ona koysaydın ya? Iyy masaya düşen şeyi neden yiyorsun hiç hijyenik değil orası temiz mi değil mi bilmiyorsun bile? Böyle dan dan söylerdim. Mesela olay bugün olduysa mesaj at "çantanı yıkadın mı? Çünkü yağlı dürümü çantana atmıştın ya aklıma takıldı ben takarım böyle şeylere" de.

Ne yalan soyliyim sok gecirdim. Inanin alip sarinca ben bi poset isteyecek sandim pat diye atti cantasina bisey diyemedim cok sasirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…