Dış görünüşle belli olmuyor ki bu işler.
Zor gibi iliski hani surekli onu takip etmek zorunda kalırsın her an cebine bisey atacak ya da cebinden bisey cikacak diye .. kotu alışkanlık dusunsene ailecek yemekli bi davete gidiyosun cok zorda kalırsın özünde iyi bir insan olabilir ama karni tok gözü acsa uzak dur sonucta bir kac patates icin laf isitmek derinden uzer adami.. hele bir de ilk disari çıkıyorsunuz cok ayip .Evet patatesleri de aldi hatta. O zamana kadar bi cimriligini gormemistim. Cok sasirdim.
Sizin karşınızda bunu yapması hiç hoş olmamışKizlar kursta cok hoslandigim bir cocuk var(di)
Kurs boyunca sohbet ediyorduk aralarda kahve iciyorduk. Her sey guzeldi onun da ilgisi vardi.
2 gun once kurs cikisi biseyler yiyelim dedi. Kendi soslu durumu yedi yarisini da sonra yicem diyip o yagi cikmis soslu durumu o yagli kagidina sarip cantasina atti. Sok gecirdim ya. Inanin yagli yagli sosu akmis kagida ,oyle atti cantasina midem kalkti.
Ne biliyim tepsiye duseni birakin masaya dusen patatesi yedi. Sabahlari aldigi pogacalari da sicak sicak cebine atiyormus onu da o gun ogrendim laf arasinda.
Bu olaydan sonra cok sogudum. Size sacma mi gelecek bilmiyorum ama suan butun begenim gitti. Kirmak da istemiyorum. Ama artik ilgi de duymuyorum. Haksiz miyim
Bir iki arkadasim abartiyorsun dedi fikirlerinizi almak istedim.
(Ben 25 o 28 yasinda)
Zor gibi iliski hani surekli onu takip etmek zorunda kalırsın her an cebine bisey atacak ya da cebinden bisey cikacak diye .. kotu alışkanlık dusunsene ailecek yemekli bi davete gidiyosun cok zorda kalırsın özünde iyi bir insan olabilir ama karni tok gözü acsa uzak dur sonucta bir kac patates icin laf isitmek derinden uzer adami.. hele bir de ilk disari çıkıyorsunuz cok ayip .
Ya fazla gelen şeyi elbette yanina alabilir bence sonucta para ödüyoruz. Agactan da toplamiyoruz parayi fakat yağlı yağlı kisma takildim ben zaten asiri titizim sinirim zipladi
Sizin karşınızda bunu yapması hiç hoş olmamış
Hayat ne ilginç
Öğrencilik zamanında TEGV gönüllüsüydüm. Egitimde verilen çok lezzetli kavurmali pidenin yiyemedigim kisimlarini iyice sarıp kargo pantolomun CEBİNE atmıştım, bir aksam acikirsam ısıtır yerim diye.
İşte üniversitedeki en büyük aşkım tam da o zaman aşık olmuş bana 'aman Allah'ım, ne kadar doğal bir kız' diyegerçi onun ailecek biraz acayiplerdi,anasi da yaptığı çorbaya ekmek dogradim diye beni pek severdi, millete falan 'istanbullu ama görseniz pek samimi, çorbaya ekmek atiyor' diye beni anlatırdı...
Sonuç olarak o zaman küçüktüm şimdi otuza yaklaştım, hala yemekleri paket yapıyor muyum?
Evet yapıyorum :)
Hatta eski iş yerimde yemekhane vardı. Her gün masalardan arkadaşların yemediği etleri toplar plastik bardağa koyar bahçedeki kedilere verirdim.
Ne var ki bunda?
Ben de israf eden insanlara uyuz olurum:) başka bir ülkede yerel bir bira sipariş etmiştim, sabah sidiği renginde (eminim tadı da benziyordur) iğrenç bir şey getirdiler. Yazıktır, israf olmasın diye onu bile içtim son yudumuna kadar
Bence çocukta bir problem yok ama siz ayrı dünyaların insanisiniz
Kız kardeşlerimden biri doktor ondan dolayı çok doktor tanıyorum. Öğrencilikten itibaren gelip bizde kalırlardı yemeğe falanmış gelirlerdi. Bize çok gelen Bir tanesi ellerimi sabah yıkarım, yemekten önce sonra falan yıkamam abla o mikroplar bişey yapmaz merak etme falan derdi. Temizlikle ilgili enterasan fikirleri vardı. O geldi aklıma. Şimdi cerrah kendisi. Geçenlerde laf lafı açtı ya sen merak etme ameliyatlarda çok hijyeniz dedi.
Ben olsam takılırdım ama soğuyacak kadar değil
Belki öyle öğretilmiştir.yetiştirilmeyle alakalı olabilir.birileri uyarırsa belki vaz geçer.
Tesekkur ederim.Geçmiş olsun diyorum.
E o an tepki vermedin mi?
Ben olsam derdim neden koydun onu öyle çantana? Bi poşet istryip ona koysaydın ya? Iyy masaya düşen şeyi neden yiyorsun hiç hijyenik değil orası temiz mi değil mi bilmiyorsun bile? Böyle dan dan söylerdim. Mesela olay bugün olduysa mesaj at "çantanı yıkadın mı? Çünkü yağlı dürümü çantana atmıştın ya aklıma takıldı ben takarım böyle şeylere" de.
Mesaj at çantanı yıkadın mı de :)Ne yalan soyliyim sok gecirdim. Inanin alip sarinca ben bi poset isteyecek sandim pat diye atti cantasina bisey diyemedim cok sasirdim.
Mesaj at çantanı yıkadın mı de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?