Sogudum resmen!!!

Yalniz yasiyor evi dusunmek istemiyorum.
Bu insana kirmadan soylersem degisir mi sizce ? Bu yastan sonra umudum da yok ama..
Degismez yetistirilme tarziyla ilgilidir boyle seyler ..esimle ilk gozlemeciye gitmistik..gozlemeci de masada catal kasiklar beden paketli gelmedi diye firca cekmisti adama normalde servisleri paketliymis...o gun asik oldum adama...hala oyledir

Ben sizi çok iyi anladım ve hak da verdim. Şahsen bende soğurdum. Temizlik ve özen benim için de önemli bi kıstas. Okurken ıyyy ne pis çocukmuş dedim..

Degismez yetistirilme tarziyla ilgilidir boyle seyler ..esimle ilk gozlemeciye gitmistik..gozlemeci de masada catal kasiklar beden paketli gelmedi diye firca cekmisti adama normalde servisleri paketliymis...o gun asik oldum adama...hala oyledir

Masallah. Benim hoslandigim adam da lambur lumbur doldurdu cantasina..
Cok tesekkurler yorumunuz icin.

Maddiyatla ilgili olabilir böyle yapması diyeceğim ama bu onun pasaklı olduğunu gerçeğini değiştirmez.

Ben sizi çok iyi anladım ve hak da verdim. Şahsen bende soğurdum. Temizlik ve özen benim için de önemli bi kıstas. Okurken ıyyy ne pis çocukmuş dedim..

Ben de cok sasirdim ya sok gecirdim cantasina atinca. Bi de ilk kez cikmistik tamam bu kadar ozensizsin de insan biraz dusunemez mi sunu.. Cok tesekkurler yorumunuz icin.

Adam pisliğe alışkın demek ki böyle insanlar genelde kişisel temizliklerine de dikkat etmezler arkana bakmadan kaç

Bu adamla evli olduğunuzu düşünün, aman Allah korusun. Mesela meyve yerken suyunu şarıl şarıl akıtıp, ellerini bile yıkamadan yatağa girecek bi tip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…