Oyle mi dersiniz?nazikce soylesem anlar mi acaba,kirilir mi kestiremiyorum.
Eger boyleyse evde durum nedir Allah bilirEvet bi iki arkadasim abartiyosun dedi ama ben mi abartiyorum acaba diye fikirlerinizi almak istedim. Gercekten midem kaldirmadi.tesekkurler yorumunuz icin.
Eger boyleyse evde durum nedir Allah bilir
Degismez yetistirilme tarziyla ilgilidir boyle seyler ..esimle ilk gozlemeciye gitmistik..gozlemeci de masada catal kasiklar beden paketli gelmedi diye firca cekmisti adama normalde servisleri paketliymis...o gun asik oldum adama...hala oyledirYalniz yasiyor evi dusunmek istemiyorum.
Bu insana kirmadan soylersem degisir mi sizce ? Bu yastan sonra umudum da yok ama..
Degismez yetistirilme tarziyla ilgilidir boyle seyler ..esimle ilk gozlemeciye gitmistik..gozlemeci de masada catal kasiklar beden paketli gelmedi diye firca cekmisti adama normalde servisleri paketliymis...o gun asik oldum adama...hala oyledir
Ben sizi çok iyi anladım ve hak da verdim. Şahsen bende soğurdum. Temizlik ve özen benim için de önemli bi kıstas. Okurken ıyyy ne pis çocukmuş dedim..
Maddiyatla ilgili olabilir böyle yapması diyeceğim ama bu onun pasaklı olduğunu gerçeğini değiştirmez.
Cepte poğaça çantada dürüm:))) bu adamla evlenirseniz çantasından işyerinin öğlen menüsünü öğrenirsiniz rahatlıkla:)))Almasina takilmadim da pasakliligi gercekten beni benden aldi..
Cepte poğaça çantada dürüm:))) bu adamla evlenirseniz çantasından işyerinin öğlen menüsünü öğrenirsiniz rahatlıkla:)))
Bu adamla evli olduğunuzu düşünün, aman Allah korusun. Mesela meyve yerken suyunu şarıl şarıl akıtıp, ellerini bile yıkamadan yatağa girecek bi tip
Adam pisliğe alışkın demek ki böyle insanlar genelde kişisel temizliklerine de dikkat etmezler arkana bakmadan kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?