Birşey olmadı kuscam sadece dersinYoo noldu ki diyomus :))))
Kız kardeşlerimden biri doktor ondan dolayı çok doktor tanıyorum. Öğrencilikten itibaren gelip bizde kalırlardı yemeğe falanmış gelirlerdi. Bize çok gelen Bir tanesi ellerimi sabah yıkarım, yemekten önce sonra falan yıkamam abla o mikroplar bişey yapmaz merak etme falan derdi. Temizlikle ilgili enterasan fikirleri vardı. O geldi aklıma. Şimdi cerrah kendisi. Geçenlerde laf lafı açtı ya sen merak etme ameliyatlarda çok hijyeniz dedi.
Ben olsam takılırdım ama soğuyacak kadar değil
Ah şu doktorlar
Konu sahibi konuyu açma amacınızı anlamadım. Midem bulandı diyorsunuz, e normal mi diyorsunuz, normal dense midenizin almadığı adamla devam mı edeceksiniz?
Devam etmeye niyetiniz varsa yüzüne dan dan söyleyin belki düzeltir kendini.
Bunu ikinci görüsmede yapan biri, 1 ay sonra bildigin ayi taklidin alasini yapar.
Arkana dönmeden kac.
Yok amacim baska fikirler almak.
Hani acaba ben mi abartiyorum. Bu asilabilir bir sey mi. Midem kalkti ama ben mi abarttim diye.
Ilk kez cikmistik..
bari ilk gorusmede bi poset isteyeydi ya..
Birşey olmadı kuscam sadece dersin
Yok kesinlikle hoş değil, ben de aksini düşünmüyorum, o kadar pis değilim şükür :)
Ama ben soğumazdım diyorum sadece, ilk görüşme heyecanına bağlayabilirim, o an uyarırdım muhtemeln diye düşünüyorum
Ya kusura bakma kurabiyeler geçenki soslu dürümün sosuna bulaşmış ama sen dürümü sevmiştin gerçi dimi sorun olmaz yani falanBir de bana kurabiye yapip getirecekti :))))
Cantada getiriyomus:)))
Ay valla guluyorum artik napim)
Ya kusura bakma kurabiyeler geçenki soslu dürümün sosuna bulaşmış ama sen dürümü sevmiştin gerçi dimi sorun olmaz yani falan
Durum soganli miydi? Canta ne guzel kokmustur :)))
O degil de canım dürüm istedi, ahh şu diyetin gözü kör olsun
Hoş değil gerçekten ama yontulabilir bir özellik bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?