Sogudum resmen!!!

Pis
Bu eksi bence yanında kap taşıyabilir bubşeyler için
Hiç olmaz o iş

Kaba da gerek yok ki. Bi kagit isteyecekti ya da masada pecete de vardi. Paketlettiredebilirdi.
Soslu durum hem yagli hem soslu olur ve dibinde kalir sosu mosu. Kagittan tasti hep.
Ben yemesi zor diye duz normal durumden almistim.

Ay ama bu bana oyle gelmedi evrensel pasakli :)))
Belki de hayirlisi boyledir.. Tesekkurler

yani sterilizasyon beklentimiz yok da.. yağlı yağlı yiyecekleri de öyle olduğu gibi koyuvermek..
bence de itici..
ama görmemiş bence bunu düşünmemiş hiç
aile de pek temiz olmayabilir.
ya da aksine çok titiz bir annesi vardır belki sıtkı sıyrılmıştır :)

Ya bi de posetine koymuyorsun her gun kullandigin cantana atiyorsun.
Titiz annesi varsa boyle gorse oglunu kalp krizi gecirir:)
En azindan durust , rol yapmadi bana.
Sonradan da cikabilirdi :)

Ya bi de posetine koymuyorsun her gun kullandigin cantana atiyorsun.
Titiz annesi varsa boyle gorse oglunu kalp krizi gecirir:)
En azindan durust , rol yapmadi bana.
Sonradan da cikabilirdi :)
aslında doğal birine benziyor..
konuşurdum ben olsam..sen böyle yapma en iyisi bir peçeteye sar diyebilirsiniz.

ya ne geldi aklıma..
üniversitede bir erkek arkadaş, kağıt mendil sormuştu.
çantamda yoktu.
her zaman da olmuyordu açıkçası o zamanlar.
"ne biçim kızsın?"demişti bana.. "kız dediğin titiz olur, çantasında kağıt mendil,ıslak mendil olur!"

Bende dısarda yemek yedigimizde artanları paketlettiriyorum (hayvanlara verebileceğim tarzda olanları tabi) kızım çoğu zaman tabağını bitiremiyor haliyle rutin oldu bu bende ama öylece sarıp alıp çantama atamam yani. Söylerim paketlerler,dışarda verecek kedi,köpek bulur veririm.
Yemek için paketletmedim hiç ama cebine atacağına garsondan rica etsin,sarıp,poşete koyup veriyorlar zaten.
Çantaya,cebe koymak saçma yani. Birde yağlı yağlı diyorsunuz.

O an diyemedim beklemiyorum ki boyle bisey. Sonrasinda da kirilir diye demedim.
Var oyle insanlar ama ben ilk defa boylesine rastladim :)

Kesinlikle. Alip goturmesinde asla degilim benim de yaptigim sey.
Ama insan onun icin bi poset isteyemez mi, hadi onu da gectim masada da pecete kutusu var. Ordan da alabilir.
Cebe pogaca mi atilir Allah askina? Onu direkt atiyomus.. Ne diyim ki ben..

28 yaşına kadar bu tarz temizlik kurallarını ogrenemediyse bundan sonra hiç öğrenmez canım. Ayrıca dışarda bile böyle olan evde nasıldır acaba. Allahım düşünmesi bile korkunç sogumakta gayet haklısın.......

Iyyyy pis bu adam canım benim. İnsan rica eder paket yaptırır atar çantasına temiz bir şekilde. Annesi çok çekiyordur evdeki halini düşünemiyorum

Ben de o yuzden demedim.hem kirilacak hem de bir sey degismeyecek. Pogacagi hic bisey olmadan (kagit,pecete vs)cebine atiyormus ne diyim ki..

ben olsam 'yalnız yağ damlıyor ondan' derdim. tepkisine göre iyice emin olurdum. yani bunlar biraz yetiştirilme ile alakalı. belki annesi çok pis, öğrenemedi çocuk. bilmiyorum ya soğumakta haklısınız. eleştirilmeniz anlamsız.

Erkekler bu kadar ince düşünemez, benim eşim benden titiz o ayrı tabi ama oda yer patatesini falan ama masaya düşeni değil.
Bence yönlendirsen daha güzel olur.
İnsanları kazandırmak varken vazgeçmek neden

Diğer şeyleri iyiyse, tek sorun buysa ayrılma sebebi değil derim. Erkeği biraz da kadın eğitir. Söylersin öğrenir dikkat eder. Ha zaten çok hoşlanmadın bu da tuzu biberi olduysa görüşmeyi kesersin ayıp filan olmaz kimseye.

fabric ben soslu yagli durumu en azindan bi posetle cantasina atmasini bekledigimden prenses de oldum burda :)
Mazallah yemekten sonra peceteyle elini silmesini beklesem taslanacaktim heralde
iyi yine "aşırı titizsin herkes böyledir ben de poğaçamı cebime atarım paketlenmemiş dürümümü çantama atar çantamın içine de ketçap mayonez sıkarım" dememişler piremses seni

Aslinda soyle ki ; ilk disari cikisimizdi.
Sasirdim biraz onun da etkisi var.
28 yasinda,soylersem kirilir ve degismez diye dusunuyorum, sizce de 28 yas bunun icin biraz gec degil mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…