Evimin karsisinda lise var. Bahcesindede 3 4 tane kopek var. Ne zaman gittigim yerde kalan yemek olsa kalanlari toplar cantama alir eve gelince girmeden onlari beslerim. Hatta bazen sofrada arkadaslardan vs kalanlarida alir veririm. Bazen bazi yerlerde kalani paketletmek abest oluyor. Oyle durumda masada ki peceteye sarar atarim cantama.hiçte gocunmam.
ben de böyleyim ne yapalim bilincaltimiza islemis yemegin atilmamasi gerektigini, dedem ekmek kirintilarini bile ye derdi sunnettir:)
Pasaklı demekki. Yapı ve aileden gördüğü şeylerin de etkisi vardır. Bunlar dışında kıyafetleri, saçı yağlı mı? Tırnakları ve dişleri temiz mi? Bunlar genel olarak bir fikir verir. Ama size hak veriyorum ben de pasaklı biriyle yapamam.Kizlar kursta cok hoslandigim bir cocuk var(di)
Kurs boyunca sohbet ediyorduk aralarda kahve iciyorduk. Her sey guzeldi onun da ilgisi vardi.
2 gun once kurs cikisi biseyler yiyelim dedi. Kendi soslu durumu yedi yarisini da sonra yicem diyip o yagi cikmis soslu durumu o yagli kagidina sarip cantasina atti. Sok gecirdim ya. Inanin yagli yagli sosu akmis kagida ,oyle atti cantasina midem kalkti.
Ne biliyim tepsiye duseni birakin masaya dusen patatesi yedi. Sabahlari aldigi pogacalari da sicak sicak cebine atiyormus onu da o gun ogrendim laf arasinda.
Bu olaydan sonra cok sogudum. Size sacma mi gelecek bilmiyorum ama suan butun begenim gitti. Kirmak da istemiyorum. Ama artik ilgi de duymuyorum. Haksiz miyim
Bir iki arkadasim abartiyorsun dedi fikirlerinizi almak istedim.
(Ben 25 o 28 yasinda)
Not : arkadaslar ben neden kalani sarip aldi demiyorum, para vermis almak istemis olabilir. Ordakilerden rica edip paketlettirebilir ya da kagidi degistirebilirdi cunku kagittan yag damliyordu cantasina koyarken
Ustteki nota ragmen NOT: Yahu adam sabah kahvaltisinda yiyecegi pogacayi cebine koyuyormus diyorum arkadaslar hala ben kalani atmam sokak hayvanlarina veririm diyor.
Yok bi yere vermiyor kalani, adamin yapisi bu anladigim kadariyla. Sabahki pogacaya ne diyelim?yolda gecen hayvanlara daha hizli versin diye cebine mi atiyormus.
Ayrica kalan yemekleri onlara vermek ne kadar guzel bir sey bari ardinda bu olsaydi sogumazdim.
Bi temiz peceteye, temiz kagida sarmak bu kadar mi zor, bi poset istemek bu kadar mi ilginc? Sokaktaki hayvanlara da verse nicin yag damlalariyla atsin cantasina, bi temiz kagida sarmak cok mu zahmetli
kişisel hijyende yoktur böylesinde ki öyle hisettim ki hiç çekilmez erkekte boş ver benceKizlar kursta cok hoslandigim bir cocuk var(di)
Kurs boyunca sohbet ediyorduk aralarda kahve iciyorduk. Her sey guzeldi onun da ilgisi vardi.
2 gun once kurs cikisi biseyler yiyelim dedi. Kendi soslu durumu yedi yarisini da sonra yicem diyip o yagi cikmis soslu durumu o yagli kagidina sarip cantasina atti. Sok gecirdim ya. Inanin yagli yagli sosu akmis kagida ,oyle atti cantasina midem kalkti.
Ne biliyim tepsiye duseni birakin masaya dusen patatesi yedi. Sabahlari aldigi pogacalari da sicak sicak cebine atiyormus onu da o gun ogrendim laf arasinda.
Bu olaydan sonra cok sogudum. Size sacma mi gelecek bilmiyorum ama suan butun begenim gitti. Kirmak da istemiyorum. Ama artik ilgi de duymuyorum. Haksiz miyim
Bir iki arkadasim abartiyorsun dedi fikirlerinizi almak istedim.
(Ben 25 o 28 yasinda)
Not : arkadaslar ben neden kalani sarip aldi demiyorum, para vermis almak istemis olabilir. Ordakilerden rica edip paketlettirebilir ya da kagidi degistirebilirdi cunku kagittan yag damliyordu cantasina koyarken
Ustteki nota ragmen NOT: Yahu adam sabah kahvaltisinda yiyecegi pogacayi cebine koyuyormus diyorum arkadaslar hala ben kalani atmam sokak hayvanlarina veririm diyor.
Yok bi yere vermiyor kalani, adamin yapisi bu anladigim kadariyla. Sabahki pogacaya ne diyelim?yolda gecen hayvanlara daha hizli versin diye cebine mi atiyormus.
Ayrica kalan yemekleri onlara vermek ne kadar guzel bir sey bari ardinda bu olsaydi sogumazdim.
Bi temiz peceteye, temiz kagida sarmak bu kadar mi zor, bi poset istemek bu kadar mi ilginc? Sokaktaki hayvanlara da verse nicin yag damlalariyla atsin cantasina, bi temiz kagida sarmak cok mu zahmetli
Demek ki sosu akmayacak şekilde sarıyor sosu akacak olsa neden batırsın ki çantasını o dürümler zaten hem içeride şeffaf bir poşete sarılı oluyor hemde dışında kağıda sarılı oluyor hadi o neyse mideniz bulanıyor sabah aldığı poğacayo cebine koymasında ne var kağıdıyla elinde taşımak istemiyor demek ki. Siz de deseydiniz onun yapı akmaz mı çantana ayrı bir poşet isteseydin diye.
demekki bir neden oluyor sizin olmayacak işiniz.olacaksa isterse kağıda sarmadan atsın çantaya.
Kahvaltıda yiyeceği bir-iki poğaçayı elde taşımak ya da o dürüm için bir temiz kağıt istemek veya bir poşet istemek bu kadar zor olmamalı ya. Okurken bile midem bulandı... Senin yanında böyleyse tek başınayken, evdeyken nasıl olur düşünemiyorum. Arkadaş direkt pismiş, pasaklılık da değil bu.
İçin kaldırmıyorsa hiç sürdürme arkadaşlığınızı. İlla tiksindim demene de gerek yok. Utanırmak istemiyorsan seni arkadaş olarak görüyorum veya ısınamadım olmadı vs gibi bir bahane sun.
bizim burda cok pahalı bi tatlıcı var baklavalarının bi benzeini daha yemedim ama bi porsiyonda 3 tane var ve bana 2 tane yetiyo bende 1 tanesini catal bıcak koydukları kese kagıdına koyup cantama atıyorum
ama vallahı serbeti fln akmıyo saglam paketliyorum
olmayacak işlerde öyle. zamanında görücü usulü biri ile tanıştırılmıştım çocuk boyu boyuma huyu huyuma görünüyordu.hala derim kötü bir insan değil fakat konuşurken mesajlaşırken bana kaba gelen tarzda bir kelime kullandığı için soğudum birden.öyle kötü bir kelime de değil ama hiç bir şey ısındıramadı ya. sonrasında tam kendisine göre ev hanımı mutaasıp kapalı bir bayan buldu.onunla evlendi ki daha iyi oldu onun ilişki ve tarzına göre böyle bir bayanla daha iyi oldu.şimdi bir tane kızları var. mutlu gibi duruyorlar fotoğraflarında inşallah içeriden de mutlulardır.Bence de..
Ben de onu anlamadim. Gayet bakimliydi ve hic beklemiyordum.Pasaklı demekki. Yapı ve aileden gördüğü şeylerin de etkisi vardır. Bunlar dışında kıyafetleri, saçı yağlı mı? Tırnakları ve dişleri temiz mi? Bunlar genel olarak bir fikir verir. Ama size hak veriyorum ben de pasaklı biriyle yapamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?