Sogudum resmen!!!

Soganli olsun dedi de yapan abi sosluda sogan olmaz dedi :)))
olurr olmaz mı, hatta sos soğan ve kaşar da olur. SSK diye adı bile var o dürümün. ay canım istedi. yalnız ilk buluşmada bir karşı cinsin yanında bu şekilde davranışlar hiç hoş değil. ilerde ilişki yaşama ihtimalim olan adam böyle yapsaydı kesinlikle soğurdum. bütün güzellikleri mahvetmiş yani

Evet ya hic gitmemeliydim oraya :))
Vallahi komik ama ya gulunce de niye guluyosun oluyor
Allahtan sogan yok burdakinde.
Ama insan bi dikkat etmez mi Allah askina, ay bi de gayet normalmis gibi pogacasini cebine attigindan yolda gelirken ordan koparip koparip yediginden bahsetti.

Aslinda soyle ki ; ilk disari cikisimizdi.
Sasirdim biraz onun da etkisi var.
28 yasinda,soylersem kirilir ve degismez diye dusunuyorum, sizce de 28 yas bunun icin biraz gec degil mi.
Erkekler çocuk gibidir çok geç olgunlaşır, herkesin içinde yemeğe ekmek banılmayacağını, lekeli kıyafetle gezmemeyi evlendikten sonra öğrenen erkek tanıyorum. Konu geçmiş gitmiş artık açman kırıcı olur, tekrar aynı hareketi görürsen, ya da mesela poğaça olayında “canım poğaça öyle cebe konulur mu, paketlettir bundan sonra” diye güleryüzle söylersin kırılmaz emin ol. Hoşlandıysan 1-2 buluşma daha şans ver derim.

ilk buluşmada ilk tanışmalarda yapmasıyla sonradan yapması arasında fark var tabii. eski sevgilim ilk buluşmalarda kesinlikle özenli tertipli üstüne başına saçına özenerek gelirdi. ve çok dikkatli davranırdı. ilişkimiz başlayıp ilerledi seneler geçti, adam mesela tavuk yiyor eliyle yiyodu, ya da pideyi balığı vs. öyle tadı çıkar diyordu ama ben kesinlikle iğrenmiyordum. hatta ben de pideyi falan bazen elimle yerim. ama bu hareketleri ilk buluşmalarda tanışmalarda yapmış olsaydı çok büyük bir eksi olurdu benim için.

Cok tesekkurler.. Ayni kurstayiz bundan sonraki tavirlarina da bakayim nazikce soyleyeyim. Pek umudum yok ama..

Pideyi ben de elle yerim,catal bicak kullanamam hic pidede. Baligi da . :))
Onlar olsa ne derdime.
Cantaya lök diye atmasa takmazdim cunku gercekten cok hoslanmistim.

ay bu adamda bit bile olabilir yani ciddiyim. öyle yağlı yağlı herşeyi cebine çantasına atıyorsa..

ay bu adamda bit bile olabilir yani ciddiyim. öyle yağlı yağlı herşeyi cebine çantasına atıyorsa..

O meseleye hic gelmiyorum :) pasakli da kaldim ben.
Pinti oldugunu dusunmedim acikcasi. Pasakli oldugunu dusundum daha cok :)

Yanlis alintilamisim cok pardon.

Son düzenleme:
Bu aksam da kursum var. Az once mesaj da atmis sana bir surprizim var diye, korkarim ki kurabiyeleri yapti sonunda. Her zaman kahve iciyoruz kursta, ben ev kurabiyesi olsa da yesek demis bulundum.
Hayir bi de o kadar naif ve sempatik ki. Bisey de diyemiyorum. Yani o yemekteki adamla hic bagdasmiyor hareketleri.
Offf off :))

Kurabiyeleri nasıl getirecek acaba:)))

hemen olumsuz düşünme canım ya :) eğitilebilir bir arkadaşımızdır belki. güzelce incitmeden yönlendirebilirsin onu. mesela yağı akabilir dürümün gel poşete koyalım gibi gibi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…