soğuk rüzgarlar

Konuda hakaret ettiğini söylememişsiniz. Ne yazdıysanız ona göre cevapladım. Hakaret etmesi hoş değil tabi ki. Böyle bir tavır takınan adama ne diyeceksin ki? Vakit kaybı.
Evet asıl sıkıntımız bu aslında benim surat yapmamın trip atmamın sebebi saygı çerçevesinden çıkması. Haklısınız belirtmem gerekirdi.

Adam gibi konusmayı ogrenmeden konusmayacagım de sen de. Susup pasif kalma. Kendini düzeltene kadar da iletisime gecme. Baska turlu nasıl ders verebilirsin bilmiyorum. Ama yaptıgının farkında olmalı. Gururunu kırıyor, neden susuyorsun diyor... Hödük.

Eşiniz size hakaret ediyordu yanılmıyorsam. Psikolojik şiddet görürken bir de paşanın modunu hayat sevincini mi gözeteceksiniz. Utanmıyor di mi böyle davrandığı eşini bir de suçlamaktan. Hatayı kendinizde aramayın suçlu eşiniz ve kendisini düzeltmesi gereken de o. Siz de uğradığınız muameleden ne kadar rahatsız olduğunuzu hakaret işittikçe içinize kapanıp gerildiğinizi ve kendisini düzeltmezse asıl sizin böyle yaşamak istemediğinizi söyleyin

Adam gibi konusmayı ogrenmeden konusmayacagım de sen de. Susup pasif kalma. Kendini düzeltene kadar da iletisime gecme. Baska turlu nasıl ders verebilirsin bilmiyorum. Ama yaptıgının farkında olmalı. Gururunu kırıyor, neden susuyorsun diyor... Hödük.
Bu kendini çok törpülemiş hali. Tartışmalarda ağzından çıkanı kulağı duymazdı. Ben söyleye söyleye azalttırıyorum ama her bir kelimesi için ayrı bir tartışma çıkınca durum bu. Adamın içinde saygılı kavga etmek yoksa yol alamıyorsunuz.

Pasif agresiflik yapmayın. Sizde rahatsız olduğunuz şeyleri sakin sakin anlatın. Bana hakaret ettiğin sürece senden soğuyorum cevap veresim gelmiyor deyin. Böyle bir yere varamazsınız.
İnanın her bir kelimesi için ayrı ayrı tartıştım güzel güzel anlattım. Şimdilik bu kadar oldu. Yontuyorum gün gün anlıyacağınız.

Eski konulariniza baktım.birinde gereksiz kıskançlık ediyor birinde de size olmadık hakaretler ediyor .bu eş jesti haketmiyor bence.

ben ne kadar uzatıyor dese de kadını haklı buluyorum, elimde değil kadının tarafını tutuyorum ben yaa.
huzur istiyorum diyen adam, iki dk sonra mal mal ne bakıyosun derse, kusura bakmasın o "huzur" değil, hep kendini alttan alacak kadın istiyor demektir.
klasik erkek; huzur değil alttan alınmak, katlanılmak, pohpohlanmak ister.

ben ne kadar uzatıyor dese de kadını haklı buluyorum, elimde değil kadının tarafını tutuyorum ben yaa.
huzur istiyorum diyen adam, iki dk sonra mal mal ne bakıyosun derse, kusura bakmasın o "huzur" değil, hep kendini alttan alacak kadın istiyor demektir.
klasik erkek; huzur değil alttan alınmak, katlanılmak, pohpohlanmak ister.
Çok doğru diyorsunuz. Ben gayet sağlam ayakları yere basan biriy(d)im çağdaş bir ailede yetiştim. Ben yetiştiğim ailede ben böyle şeyler görmedim. Lisede ablama şakayla salak dedim diye annemden azar işiten kızım ben. Babamın anneme saygısızlık yaptığını ne gördüm ne duydum. Kendime böyle söylenilmesine dayanamıyorum. Her hareketine saygısızlığına tavır aldıkça surat asan huzur bozan ben oluyorum. Bunları söylediğimde de ben kendimi törpüledikçe sen başka laflarıma takılıyorsun diyor. Sürekli bir şeyler talep ediyormuşum o yaptıkça ben daha fazlasını istiyormuşum. Mum gibi dursun muymuş

Herşeyden önce eşinizin karşınızda sakince kendini ifade etmesini beklentilerini anlatmasını taktir ediyorum böyle eşlere hepimizin ihtiyacı var şu devirde.

gizli sigara içtiğiniz için sizi suçlaması ayrı ironik
saklamadan içseniz ona da karışıyor belli ki, kendisi sigara içiyor mu
ayrıca bu olay gizli saklı iş çevirme olayı değil tam olarak
o sizi aldatıyor olabilir mi, telefonuna filan bakıyor musunuz

Terapiste gidin ,jest yerine adam ağzına geleni saydığı için sorun yaşıyorsunuz çok belli ,sonrada sizi manuple ediyor huzur istiyorum diye
Huzur için sizin koyun gibi davranmanız mı gerekiyormuş ,ne derse meediyin devam edin

gizli sigara içtiğiniz için sizi suçlaması ayrı ironik
saklamadan içseniz ona da karışıyor belli ki, kendisi sigara içiyor mu
ayrıca bu olay gizli saklı iş çevirme olayı değil tam olarak
o sizi aldatıyor olabilir mi, telefonuna filan bakıyor musunuz

Ben sigarayı bırakalı uzun zaman olmuştu tekrar başlamanı istemiyorum diyor benim iyiliğim için böyle yaptığını iddia ediyor. Kendisi içiyor evet. Telefonu ortadadır sosyal medya kullanmaz sevmez. Evden işe işten eve giderse bazen arkadaşlarıyla takılır ama nadiren ya da kardeşiyle babasının dükkanına giderler. Yoksa beraber çıkarız

Ben sigarayı bırakalı uzun zaman olmuştu tekrar başlamanı istemiyorum diyor benim iyiliğim için böyle yaptığını iddia ediyor. Kendisi içiyor evet. Telefonu ortadadır sosyal medya kullanmaz sevmez. Evden işe işten eve giderse bazen arkadaşlarıyla takılır ama nadiren ya da kardeşiyle babasının dükkanına giderler. Yoksa beraber çıkarız
siz sanki kendi iyiliğinizi düşünmüyorsunuz, yaa birde kendi içip size böyle davranması tuhaf

Terapiste gidin ,jest yerine adam ağzına geleni saydığı için sorun yaşıyorsunuz çok belli ,sonrada sizi manuple ediyor huzur istiyorum diye
Huzur için sizin koyun gibi davranmanız mı gerekiyormuş ,ne derse meediyin devam edin
Bu konuyu ben abartmıyorum yani değil mi? Öyle ki artık kendimi sorgular oldum. Normal değil bu şekilde tartışma?

Kızlar merhaba,
Bu aralar eşimle aramızda soğuk rüzgarlar esiyor. Dün kendisiyle biraz konuştuk. Daha doğrusu o konuştu ben dinledim. Uzun zamandan sonra ilk defa kavga etmeden kendini ifade edebildi. Artık benim surat yapmamdan, her şeye trip atmamdan sıkıldığını, psikolojisinin hiç iyi olmadığını, hiçbir şeyden zevk almadığını fln söyledi. Ben onun abarttığını düşünsem de ses çıkarmadan dinledim sadece. Belki de haklılık payı vardır bilmiyorum çünkü kaç aydır güzel bir anımız yok hatırlamıyorum. Benden kaynaklı olan bazı sıkıntılar da yaşadık. Kaç defa beni gizli sigara içerken yakaladı ve çok kavgalar ettik. O konuda da haklı gizli saklı işler çevirmemeliyim. Ama onun dediği kadar da huysuz değilim diye düşünüyorum. Onun dediği bir şeye karşı çıksam hemen tartışma boyutuna getiren o. Her neyse oralara çok girmeyeceğim.
Son olarak söylediği sözler çok canımı acıttı. Beni evlilikten evden kendinden soğutmak mı istiyorsun ben artık bu şekilde yaşamak istemiyorum huzurlu olmak istiyorum dedi. Dediğim gibi bana abartıyor gibi gelse de haklılık payı da olabileceğini düşünüyorum.
Onun modunu yükseltmek, aramızı düzeltmek için bir şeyler yapmak istiyorum. Bir jest gibi hoşuna gidecek bir şey ama bulamıyorum. Bana bir fikir verin ne yapabilirim sizce?
Bu arada küçük bir kızım var başbaşa bir yerlere gitmeyi teklif edecekseniz etmeyin onu yapamayız :KK3:

Bir jest yapmanıza bence gerek yok. Yapacağınız en büyük jest ''trip'' yapmamak olacaktır emin olun.

abartmıyordur. Haklılar benim eşimde şuan tam olarak bu ruh halinde. Canından bezdirdim. Ilk başlarda konduramadım kendime abartıyor dedim ama şuan kopma noktasındayız. Hatta konu açtım boşanıyoruz diye. Onunda hataları oldu tabi ama benim aylarca süren psikolojik eziyetlerim yanında bence azdı bile. Bir şans daha verdik birbirimize. Ama bende ne yapacağımı bilmiyorum. O benk kazanmak için çok çabaladı ben herşeyi elime yüzüme bulaştırdım. Fikri olan varsa bana da akıl versin lütfen.

Allah yar ve yardımcınız olsun. Allah hepimizin yuvasına dirlik versin. Bir an önce kurtuluruz inşallah şu durumlardan. Dua edelim birbirimize rabbim kimsenin yuvasını yıkmasın inşallah.

Bu konuyu ben abartmıyorum yani değil mi? Öyle ki artık kendimi sorgular oldum. Normal değil bu şekilde tartışma?
Tabi ki her konuda siz evet diyemezsin,
Usulunce konuşup orta yolu bulmak lazım sinirlenip hakaret edince surat asmanız geri çekilmeniz normal ,2 yaşındaki yeğenime bike sert yapınca küsüyor

Back
X