Kızlar merhaba,
Bu aralar eşimle aramızda soğuk rüzgarlar esiyor. Dün kendisiyle biraz konuştuk. Daha doğrusu o konuştu ben dinledim. Uzun zamandan sonra ilk defa kavga etmeden kendini ifade edebildi. Artık benim surat yapmamdan, her şeye trip atmamdan sıkıldığını, psikolojisinin hiç iyi olmadığını, hiçbir şeyden zevk almadığını fln söyledi. Ben onun abarttığını düşünsem de ses çıkarmadan dinledim sadece. Belki de haklılık payı vardır bilmiyorum çünkü kaç aydır güzel bir anımız yok hatırlamıyorum. Benden kaynaklı olan bazı sıkıntılar da yaşadık. Kaç defa beni gizli sigara içerken yakaladı ve çok kavgalar ettik. O konuda da haklı gizli saklı işler çevirmemeliyim. Ama onun dediği kadar da huysuz değilim diye düşünüyorum. Onun dediği bir şeye karşı çıksam hemen tartışma boyutuna getiren o. Her neyse oralara çok girmeyeceğim.
Son olarak söylediği sözler çok canımı acıttı. Beni evlilikten evden kendinden soğutmak mı istiyorsun ben artık bu şekilde yaşamak istemiyorum huzurlu olmak istiyorum dedi. Dediğim gibi bana abartıyor gibi gelse de haklılık payı da olabileceğini düşünüyorum.
Onun modunu yükseltmek, aramızı düzeltmek için bir şeyler yapmak istiyorum. Bir jest gibi hoşuna gidecek bir şey ama bulamıyorum. Bana bir fikir verin ne yapabilirim sizce?
Bu arada küçük bir kızım var başbaşa bir yerlere gitmeyi teklif edecekseniz etmeyin onu yapamayız