Sogukluk

Celikggull

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2016
6
2
6
36
Mrb kızlar bnmde sorunum şu ki yeni evlenmiş olmama rağmen eşime aşkım hayatım gbi şeyler söyleyemiyorum onu seviyorum ama bunu hiç dile getiren iyim kendimi zorlasamda olmuyor bu yüzden aramıza soğukluk girdi onu sevmediğimi mutlu olmadığımı düşünmeye başladı ne yapmalıyım(

Kendinize kote koyun bugn 1 kere aşkım dicem yarın 2 kere canım dicem, şugün seni seviyorm dicem gibi.. ve demediğinizde ceza olarak diğer güne ekleyin :)
Alışkın olmadığınız için zor geliyordur
Karakter olarak da soğuk. Biri olmamda etkili tabi tum suç bndee(

Flört döneminde soylurdum şimdi söyleyemiyorum

Ne değişti ki ne güzel işte severek evlenmişsiniz ilk başlarda çekingenlik olur ama geçer tabi takıntı yapmazsanız
Eşiniz size seni seviyorum dediğinde bende seni seviyorum diyerek başlayın mesela
Allah muhabbetinizi arttırsın

Çok merak ediyorum ya bnm gibi söyleyemeyen varmı varsa nasıl soyleyebilmis

Çok merak ediyorum ya bnm gibi söyleyemeyen varmı varsa nasıl soyleyebilmis

Vardır tabiki benim yakın bi arkadaşım var mesela çok seviyo eşini iki çocuğu var ama dile getiremiyor. Onun nedeni belli ama eşide onun gibi. Her türlü samimiyet var ortada iki çocuk var ama dile gelen bişey yok
Bana normal gelmiyor böyle şeyler ya zirâ günde beş on kez eşimle karşılıklı dile getiririz sevgimizi çok şükür ♡ <3

söyle gitsin. Sokaktaki eşkiya mı bu ya niye söylemeyeceksin hahah
Dürüstlük içinize mi işledi hiç mi yalan söylemediniz sanki

Ben de çok çok az söylüyorum eşim herkesin içinde hayatım bakabilir misin der ben olsam ismini söyler bakabilir misin derim :) Hele aile büyüklerinin yanında asla söyleyemem :) huy işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…