- 4 Aralık 2016
- 6
- 2
- 6
- 36
- Konu Sahibi Celikggull
-
Severek oldu halada seviyorum ama gelde dile getir
Flört döneminde soylurdum şimdi söyleyemiyorumNasıl ama çok ilginç hiç seni seviyorum falanda mı demediniz? Eşinizde mi sizin gibi yoksa?
Kendinize kote koyun bugn 1 kere aşkım dicem yarın 2 kere canım dicem, şugün seni seviyorm dicem gibi.. ve demediğinizde ceza olarak diğer güne ekleyin :)Severek oldu halada seviyorum ama gelde dile getir
Karakter olarak da soğuk. Biri olmamda etkili tabi tum suç bndeeKendinize kote koyun bugn 1 kere aşkım dicem yarın 2 kere canım dicem, şugün seni seviyorm dicem gibi.. ve demediğinizde ceza olarak diğer güne ekleyin :)
Alışkın olmadığınız için zor geliyordur
Sadece yüzyüzemi oluyo mesajla falandamı diyemiyosunuz?Karakter olarak da soğuk. Biri olmamda etkili tabi tum suç bndee(
Flört döneminde soylurdum şimdi söyleyemiyorum
Msjla söyleye biliyorum yuzyuze olmuyoSadece yüzyüzemi oluyo mesajla falandamı diyemiyosunuz?
Çok merak ediyorum ya bnm gibi söyleyemeyen varmı varsa nasıl soyleyebilmisNe değişti ki ne güzel işte severek evlenmişsiniz ilk başlarda çekingenlik olur ama geçer tabi takıntı yapmazsanız
Eşiniz size seni seviyorum dediğinde bende seni seviyorum diyerek başlayın mesela
Allah muhabbetinizi arttırsın
Zaman bi metni okur gibi msjı okur gibi diyin ilk başlarda sonra yavaştan duygu girer işin içine.Msjla söyleye biliyorum yuzyuze olmuyo
Çok merak ediyorum ya bnm gibi söyleyemeyen varmı varsa nasıl soyleyebilmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?