Soğumam normal mi?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.154
1.778
333
İstanbul
Merhaba arkadaşlar nişanlımla mesajlaşırken bana evlendikten sonra anal seks hakkında ne düşündüğümü sordu bende çok şaşırdım ve istemeyeceğimi söyledim. Tuhaf bir şekilde hayal kırıklığına uğradım. Çünkü karşı olduğum bir şey. Senin için bu sorun olur mu sen istiyor musun dedim. Sen istemezsen olmaz zaten karşılıklı bir şey bu dedi ve istiyorum diye bir şey söylemedim sadece merak ettim sordum dedi. Sonra çok üstünde durmadık. Ama nedense bana bir soğuma geldi bir anda sizce normal mi haksızlık mı ediyorum?

Aklima nedense bekarete onem verip vermedigi dusuncesi geldi, onun icin onemli mi?
Bu soruyla da acaba daha once o sekilde bir iliskiniz oldu mu olmadi mi testi yapiyor fikri olustu.

Yok önemli değil onun için bunu konuşmuştuk daha önce bakire olup olmadığın benim için önemli değil demişti çünkü kendisinin daha önce birlikteliği olmuş. Takılmam geçmişe demişti.

Bnde evliyim.Esimde byle bir konuda fkrimi almsti am ben kesinlikle olmayacağını söyledim.Dolayisyla olmadida.Erkekler byle seyleri merak ediyorlar ve dha cok arzuluyorlar kanmca.Ama diretmedkten snra bir sakıncası yok bence.Snucta onlarda biliyor zararli hemde günah oldugunu.Tabiki yapan cok insan var .Herkes nefsine hakim olamayabiliyor.O yuzden cok buyutme kfanda istersen.Belkide gerçekten düşünceni merak etmistir

Bnde evliyim.Esimde byle bir konuda fkrimi almsti am ben kesinlikle olmayacağını söyledim.Dolayisyla olmadida.Erkekler byle seyleri merak ediyorlar ve dha cok arzuluyorlar kanmca.Ama diretmedkten snra bir sakıncası yok bence.Snucta onlarda biliyor zararli hemde günah oldugunu.Tabiki yapan cok insan var .Herkes nefsine hakim olamayabiliyor.O yuzden cok buyutme kfanda istersen.Belkide gerçekten düşünceni merak etmistir

Aslında istemesinde bir şey yok. Eğer istiyorsa benim düşüncem net istemiyorum karşıyım ve bu nedenle bir problem olur mu ileride. Çok takıldı aklıma.

Yok önemli değil onun için bunu konuşmuştuk daha önce bakire olup olmadığın benim için önemli değil demişti çünkü kendisinin daha önce birlikteliği olmuş. Takılmam geçmişe demişti.

Bu netlikte konusmalar olduysa aranizda bu sekilde sormasinda bir sakinca yok, neyi isteyip istemediginize karar vermek degil midir nisanlilik. Fikrinize saygi duyup, zorlama, baski yapmiyorsa sogumak gereksiz.

Bunu sordu diye ayrimayi dusunuyorsaniz pes yani. Arkadaşların dediği gibi erkekler merak eder. Aslinda erkekler bunu ister de. karsisindaki istiyormu nasil bakıyor diye agiz ararlar. Sen istemedikten sonra yapicak değil. Bu yuzden sogumak araya mesafe koymak sacma olur

Aslında istemesinde bir şey yok. Eğer istiyorsa benim düşüncem net istemiyorum karşıyım ve bu nedenle bir problem olur mu ileride. Çok takıldı aklıma.
Tabiki bunu zamanla yaşayıp gorursun bilemezsin ki ileride nasil tepki vereceğini.Senle alakali bir durum net bir tavir koyduysan o da karakter olarak cok baskici,israrci bir insan degilse sor u n olmaz dye dusunuyorum

Sorması gayet normal. Diretmesi anormal olurdu. Adam güzelce sen istemezsen olmaz demiş. Böyle saçma bir neden de soğumak da ne bileyim..:110:

Diretmedi hiç aksine ben biraz dumur olunca soğuk konuştum keşke sormasaydım dedi.
Ben biraz şok oldum ondan sanırım böyle oldu

Tabiki bunu zamanla yaşayıp gorursun bilemezsin ki ileride nasil tepki vereceğini.Senle alakali bir durum net bir tavir koyduysan o da karakter olarak cok baskici,israrci bir insan degilse sor u n olmaz dye dusunuyorum

Net tavır koydum. İstemediğim bir şeye zorlamaz ona eminim.

Bu netlikte konusmalar olduysa aranizda bu sekilde sormasinda bir sakinca yok, neyi isteyip istemediginize karar vermek degil midir nisanlilik. Fikrinize saygi duyup, zorlama, baski yapmiyorsa sogumak gereksiz.

Zorlama, baskı yapmaz asla hatta keşke sormasaydım dedi ben şok olup biraz soğuk davranınca. Sizlere burda sorunca bir nebze olsa rahatladım ve sağlıklı düşünmeye başladım. Teşekkür ederim.

Bunu sordu diye ayrimayi dusunuyorsaniz pes yani. Arkadaşların dediği gibi erkekler merak eder. Aslinda erkekler bunu ister de. karsisindaki istiyormu nasil bakıyor diye agiz ararlar. Sen istemedikten sonra yapicak değil. Bu yuzden sogumak araya mesafe koymak sacma olur

Evet merak ettim sadece dedi ben soğuk konuşunca panikledi zaten keşke sormasaydım dedi. Ama ne bileyim bende o an şok oldum şimdi sizler böyle saçma soğuman deyince yeni yeni normal gelmeye başladı. Teşekkür ederim.

Back
X