Soğumam normal mi?

Bekar olduğun için bu konulardan daha çabuk tiksiniyorsunuz kulak aşinalığı kişiyi tanıma bunlar da etken ayrılmayı düşünmende. Evet kimse istemez ancak böyle büyük bir tepki verip ayrılmayı düşünecek kadar bir durum yok ortada....

Merhaba arkadaşlar nişanlımla mesajlaşırken bana evlendikten sonra anal seks hakkında ne düşündüğümü sordu bende çok şaşırdım ve istemeyeceğimi söyledim. Tuhaf bir şekilde hayal kırıklığına uğradım. Çünkü karşı olduğum bir şey. Senin için bu sorun olur mu sen istiyor musun dedim. Sen istemezsen olmaz zaten karşılıklı bir şey bu dedi ve istiyorum diye bir şey söylemedim sadece merak ettim sordum dedi. Sonra çok üstünde durmadık. Ama nedense bana bir soğuma geldi bir anda sizce normal mi haksızlık mı ediyorum?
Bence de normal açıkçası bu önemli bi konu bence tekrar ciddi bir şekilde konuşun eğer gerçekten böyle bir isteği beklentisi vs varsa inanın yatak odası sorunları evliliği bitirir en azından başlamadan yollarınızı ayirirsiniz . çünkü kafanizdaki soru işaretleriyle tekrar konuşmadan devam etmek zor olur en azından benim için öyle

soğuman normal bence biran. kimi ne var bunda demiş ama çokta normal değil. ileride bu konuda baskı yapmıcaksa sorun olmamalı. bu konuda iyi tanıyorsan sorun yapma yani baskıcı kişilik olarak

Sormus olmaz demissiniz ayrilma gibi dusunceniz yok tamam da ya nisanliniz ayrilmak istese sizden?benim beklentilerimi karsilamak istemiyor diye sogusa falan?nasil size saygi duyuyorsak ona da duyuyoruz

İnsan bu sebeple nişanlısından soğur mu?çok abartmışsınız.adam sadece sormuş belki merak etmiştir.istemiyorum deyin geçin.nişanlı insanlar en azından bu kadarını yapabilsin.sizi zorlamadıkça bir sorun olmaz.herkesin bir fantazisi vardır belki onunda denemek istediği birşeydi ama siz hayır demişsiniz o da uzatmamış.

Merhaba arkadaşlar nişanlımla mesajlaşırken bana evlendikten sonra anal seks hakkında ne düşündüğümü sordu bende çok şaşırdım ve istemeyeceğimi söyledim. Tuhaf bir şekilde hayal kırıklığına uğradım. Çünkü karşı olduğum bir şey. Senin için bu sorun olur mu sen istiyor musun dedim. Sen istemezsen olmaz zaten karşılıklı bir şey bu dedi ve istiyorum diye bir şey söylemedim sadece merak ettim sordum dedi. Sonra çok üstünde durmadık. Ama nedense bana bir soğuma geldi bir anda sizce normal mi haksızlık mı ediyorum?

Evet haksızlık ediyorsun; bir ısrar ya da zorlama yok, fikrini sormuş adam
Bu yüzden soğumak abartı

bence sen tekrar sorgula bir nişanlını, böyle bir şey sorulabilirmi, yada istenebilirmi çokçirkin birşey...

Sonuçta bi ısrar veya zorlama yok. Bence abartıyorsunuz. Fikrinizi sormuş istemiyorsanız yapmazsınız adam gayet medeni bir karşılık vermiş

"Sağlık ve din açısından uygun olmadığını bilmiyor mu da soruyor" diye düşünüp ben de kafama takardım sanırım. Bilmesi ve dile dahi getirmemesi gerekir.
Ama yine de bu sebepten ayrılmayın tabi, madem ısrar etmemiş,evlenince de sizi buna zorlamayacağından eminseniz, bunu bir gaf olarak kabul edin ve devam edin.

Fikrinizi merak edip sormuş. Israrcı da olmadığına göre büyütecek bir şey yok uzatıp ilişkinizi zedelemeyin.

Eğer istemiş olması sizi rahatsız etmiyorsa, şu an ortada bir ısrar yok. Sadece sormuş, eğer sizin kişiliğinize saygı duyan bir insansa sizin hayır demeniz yeterli olacaktır. Bu yüzden ilişki bitmez bence.

Sorduğuna pişman etmeniz iyi olmamış. Şimdi bu konuları konuşup fikrinizi almaya çekinebilir. Ama siz de şok olmuşsunuz hak veriyorum bu tepkinize.

Zaman geçtikçe fikriniz değişmiş mi diye tekrar tekrar sorabilir. O zaman sebebinizle birlikte kabul edemeyeceğinizi söylersiniz. Bence ayrılmayı gerektirecek bir durum yok ortada. Sadece ne düşündüğünüzü merak etmiş.

Back
X