- Konu Sahibi agresifkiz
Mağara soğuk mu kardeş
Haha aslında bilmemek değil o bence ben ters ilişkiden haberdardım da böyle terimler anal falan bana da uzaktı biraz yeni yeni alışıyorum ama arkadaş evliymiş tabi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mağara soğuk mu kardeş
Ha şey tamam teşekkür ederimBende yeni yeni öğreniyorum ters ilişkiymiş
Ters ilişki dese bilirdim ama anal deyince aklıma başka bir şey geldi o yüzden sordumHaha aslında bilmemek değil o bence ben ters ilişkiden haberdardım da böyle terimler anal falan bana da uzaktı biraz yeni yeni alışıyorum ama arkadaş evliymiş tabi
Mağara soğuk mu kardeş
Bence de normal açıkçası bu önemli bi konu bence tekrar ciddi bir şekilde konuşun eğer gerçekten böyle bir isteği beklentisi vs varsa inanın yatak odası sorunları evliliği bitirir en azından başlamadan yollarınızı ayirirsiniz . çünkü kafanizdaki soru işaretleriyle tekrar konuşmadan devam etmek zor olur en azından benim için öyleMerhaba arkadaşlar nişanlımla mesajlaşırken bana evlendikten sonra anal seks hakkında ne düşündüğümü sordu bende çok şaşırdım ve istemeyeceğimi söyledim. Tuhaf bir şekilde hayal kırıklığına uğradım. Çünkü karşı olduğum bir şey. Senin için bu sorun olur mu sen istiyor musun dedim. Sen istemezsen olmaz zaten karşılıklı bir şey bu dedi ve istiyorum diye bir şey söylemedim sadece merak ettim sordum dedi. Sonra çok üstünde durmadık. Ama nedense bana bir soğuma geldi bir anda sizce normal mi haksızlık mı ediyorum?
Merhaba arkadaşlar nişanlımla mesajlaşırken bana evlendikten sonra anal seks hakkında ne düşündüğümü sordu bende çok şaşırdım ve istemeyeceğimi söyledim. Tuhaf bir şekilde hayal kırıklığına uğradım. Çünkü karşı olduğum bir şey. Senin için bu sorun olur mu sen istiyor musun dedim. Sen istemezsen olmaz zaten karşılıklı bir şey bu dedi ve istiyorum diye bir şey söylemedim sadece merak ettim sordum dedi. Sonra çok üstünde durmadık. Ama nedense bana bir soğuma geldi bir anda sizce normal mi haksızlık mı ediyorum?
bence sen tekrar sorgula bir nişanlını, böyle bir şey sorulabilirmi, yada istenebilirmi çokçirkin birşey...Merhaba arkadaşlar nişanlımla mesajlaşırken bana evlendikten sonra anal seks hakkında ne düşündüğümü sordu bende çok şaşırdım ve istemeyeceğimi söyledim. Tuhaf bir şekilde hayal kırıklığına uğradım. Çünkü karşı olduğum bir şey. Senin için bu sorun olur mu sen istiyor musun dedim. Sen istemezsen olmaz zaten karşılıklı bir şey bu dedi ve istiyorum diye bir şey söylemedim sadece merak ettim sordum dedi. Sonra çok üstünde durmadık. Ama nedense bana bir soğuma geldi bir anda sizce normal mi haksızlık mı ediyorum?
Fikrinizi merak edip sormuş. Israrcı da olmadığına göre büyütecek bir şey yok uzatıp ilişkinizi zedelemeyin.Merhaba arkadaşlar nişanlımla mesajlaşırken bana evlendikten sonra anal seks hakkında ne düşündüğümü sordu bende çok şaşırdım ve istemeyeceğimi söyledim. Tuhaf bir şekilde hayal kırıklığına uğradım. Çünkü karşı olduğum bir şey. Senin için bu sorun olur mu sen istiyor musun dedim. Sen istemezsen olmaz zaten karşılıklı bir şey bu dedi ve istiyorum diye bir şey söylemedim sadece merak ettim sordum dedi. Sonra çok üstünde durmadık. Ama nedense bana bir soğuma geldi bir anda sizce normal mi haksızlık mı ediyorum?