- Konu Sahibi agresifkiz
Bu konuda sorun yaşayıp yaşamayacağınızı yalnız siz bilirsiniz.
Sorun yaşatacak bir karakteri varsa evlenmeyin zaten.
Sorun yaşatacak bir karakteri varsa evlenmeyin zaten.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar nişanlımla mesajlaşırken bana evlendikten sonra anal seks hakkında ne düşündüğümü sordu bende çok şaşırdım ve istemeyeceğimi söyledim. Tuhaf bir şekilde hayal kırıklığına uğradım. Çünkü karşı olduğum bir şey. Senin için bu sorun olur mu sen istiyor musun dedim. Sen istemezsen olmaz zaten karşılıklı bir şey bu dedi ve istiyorum diye bir şey söylemedim sadece merak ettim sordum dedi. Sonra çok üstünde durmadık. Ama nedense bana bir soğuma geldi bir anda sizce normal mi haksızlık mı ediyorum?
Ben de böyle düsündüm . Bir sebep daha olabilir belki de yakinlaşmak istiyordur bakire diye farkli yoldan denemek istemistir. Iki düşüncede gereksiz . Ayrilmaya sebep mi bilemedim .Aklima nedense bekarete onem verip vermedigi dusuncesi geldi, onun icin onemli mi?
Bu soruyla da acaba daha once o sekilde bir iliskiniz oldu mu olmadi mi testi yapiyor fikri olustu.
ben olsam "ne b.ktan bir muhabbet bu böyle" derdim sanırımMerhaba arkadaşlar nişanlımla mesajlaşırken bana evlendikten sonra anal seks hakkında ne düşündüğümü sordu bende çok şaşırdım ve istemeyeceğimi söyledim. Tuhaf bir şekilde hayal kırıklığına uğradım. Çünkü karşı olduğum bir şey. Senin için bu sorun olur mu sen istiyor musun dedim. Sen istemezsen olmaz zaten karşılıklı bir şey bu dedi ve istiyorum diye bir şey söylemedim sadece merak ettim sordum dedi. Sonra çok üstünde durmadık. Ama nedense bana bir soğuma geldi bir anda sizce normal mi haksızlık mı ediyorum?
ŞakamisinEvliyim ama anal seks ne oluyor![]()
Cevabınız çok şaşırtıcı. Eğer öyleyse erkeklerde akıllanmaya baslamisAklima nedense bekarete onem verip vermedigi dusuncesi geldi, onun icin onemli mi?
Bu soruyla da acaba daha once o sekilde bir iliskiniz oldu mu olmadi mi testi yapiyor fikri olustu.