Supermis okurken cok mutlu oldum sizin kazanmaniza :)) mutlulukllar dilerim
ben nasil bu plani uygulayabilirim benim olaya
Yani şöyle, ben de arkadaşlarımla yaptığım bir programı, sevgilimin "ben istemiyorum"dan başka geçerli bir nedeni yoksa iptal etmem. Benim gözümde bu satmaktır evet. Eğer makul bir neden varsa tabii ki o program iptal olur ama ben onun dışında ben sevgilim için arkadaşlarımdan vazgeçmem mesela.
Biandan telefonu acmiyim diyorum bi taraftan acıyim ama isim var die kestirip atıyim mi ssizce telefonu acmamak mi guzel yoksa ne yaparsa karışmıyorum bende keyfime bakıyorum imajimi guzel bi fikir yardim edin kizlar karismamdan soğumus yola getirmem lazimneyapyim
arkadaslarinin yanina gittiginde onemseme kapatmaya calsiyosa sen ondan once davran kapat varsa arkadaslarin sende bulus eglen hem kafani dagitmis olursun
senden sogudum ne yaaa birwksin o zaman.
Çok basit sadece sabır lazım. Eğer seni sevdiğine eminsen işe yarayacak. Bırak arama hic. Mesela sana telefon çekmeyen yere gideceğini mi söyledi. Sende cevap olarak sunu yas mesela."iyi ya bende komşuya gidecektim telefonu evde bırakırım o zaman hadi görüşürüz" yaz ve bidaha mesaj atarsa cevap verme.evde olsan da o bunu bilmiyor :) aradığı zaman açma bir iki saat sonra mesaj at "aramışsın canım önemli bisi mi var " peşinden attığı mesaja da " ya şu an çok işim var sonra konuşuruz olur mu" de ve arama :) gece Çevrimiçi ol yazarsa kapat çık. Yani bunları kafanda türet. Ve bunları yaparken hiç bi şekilde sorun çıkaran taraf olma. Eğer seni seviyorsa başlayacaktır bana farklı davranıyosun falan diye. O zaman da sunu dersin "ya çok üstüme geliyosun ve beni soğutuyorsun " :))Supermis okurken cok mutlu oldum sizin kazanmaniza :)) mutlulukllar dilerim
ben nasil bu plani uygulayabilirim benim olaya
Aradiginda umursamaz davrandığımda eminim bozulur su bir aydir mucadele ediyorum hep bizim icin cabaladim ama artik benden bukadar bende insanim karismalarima sogumus yoksa soğukluk yokmus bu nedmeek ya karismaya hakkim yok mu benimama artik üzülmuyorum seyden korkuyorum ben herseye tamam dersem hersey dedigimde kotu seyler degil tabi ya alisirsa normal gelirse gezmek ona
bacım acı ama gerçek bir ilişkide araya soğukluk girerse olay bitmiştirArtik her tartismamizda sogudugunu belirtiyor artik sadece belirtmekle kalmiyor telefondada belli ediyor ariyor soguk buz gibi tlelefonu kapatmaya yer ariyor aradim demek icin ariyormus gibi sanirim bitiyor bilen olaylari bilir duygusallığı kalmamisti seviodu ama nasil oluyorsa simddide bana karisma artik sogudum zaten filan dedi artik bende bisey demiyorum herseye tamam diyorum sorun cikaran ben degilmisim onu anladim benden soğumus hersey sanriim yavas yavas bitiyor. . 1 ay tlelefonda gorusmeyeyim kabuguma cekiliyim diyorum sizce bu ters teper mi ???bilemedim ama cok ağladım bunlari hak etmedim ben ne olduysa sogumadimda iki kere disari cikma dedim diyemi soğudu benim sevgim baskaymis ozmn.. yazik cok yazik yoruldum. .
Çok basit sadece sabır lazım. Eğer seni sevdiğine eminsen işe yarayacak. Bırak arama hic. Mesela sana telefon çekmeyen yere gideceğini mi söyledi. Sende cevap olarak sunu yas mesela."iyi ya bende komşuya gidecektim telefonu evde bırakırım o zaman hadi görüşürüz" yaz ve bidaha mesaj atarsa cevap verme.evde olsan da o bunu bilmiyor :) aradığı zaman açma bir iki saat sonra mesaj at "aramışsın canım önemli bisi mi var " peşinden attığı mesaja da " ya şu an çok işim var sonra konuşuruz olur mu" de ve arama :) gece Çevrimiçi ol yazarsa kapat çık. Yani bunları kafanda türet. Ve bunları yaparken hiç bi şekilde sorun çıkaran taraf olma. Eğer seni seviyorsa başlayacaktır bana farklı davranıyosun falan diye. O zaman da sunu dersin "ya çok üstüme geliyosun ve beni soğutuyorsun " :))
bacım acı ama gerçek bir ilişkide araya soğukluk girerse olay bitmiştirgeçmiş olsun sıkma canını sende kendini geri çek en fazla 1,5 aya geri dönüş olacaktır. Ozaman da ona Demet Akalın'dan giderli şarkıyı dinlet valla bak
Eski konunuzu hatırlıyorum, üzülerek söylüyorum ki bu durumu siz yarattınız. Yanınızdan kovdunuz, sözde sinir krizleri geçirdiniz, anneniz nişanlınızı aradı falan... Bunlar gerçekten hiç hoş şeyler değildi. Hatanızın farkına vardınız anlıyorum ama geç kalmış gibi duruyorsunuz.
Bu ilişkiyi kurtarmak niyetindeyseniz, alın karşınıza konuşun. Yaptıklarınızdan pişman olduğunuzu samimi bir şekilde ifade edin. Sizin bu tür davranışlarına karşılık kendisinin bu kadar soğuk davranmasını sizi çok üzdüğünü belirtebilirsiniz. İkiniz de kendinize çekidüzen verirseniz çözülemeyecek bir probleminiz yok bana kalırsa
soğuduğunu söyleyen bi adama verilebilecek en iyi cevap ortadan yok olmak..
görmeyin duymayın,
anlasın.
dise dis goze goz canim sende gezcen tozcan aramican somican sonra baktin hayatindan memnun ozaman iliskinizi gozden gecircen evlenmeden yap bunlari ilerde pisman olup uzulcegine simdi uzulursun
yada tam tersi olur ilgisizlij hosuna gitmez ustune duser sende taktigini bulmus olursun boylece
Degmez guzelim kendini harap ettigine
Aramadi bugun bekledim ama aramadi ararsa takmamazlik gibo yapcaktim ama aramadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?