bilmiyorum . benimkide soğuduğunu söyledi bana ve gitti . kavga ettik çok kötü . okadar fedakarlıklarıma rağmen bir kalemde sildi beni . bende kabulleniyorum yavaş yavaş . ölümden başka herşeye çare var canım ya . bence bekleme . bazen insanlar sevildiğini anlayınca şımarıyor daha iyisini bulurum nasılsa deyip sevgilileri harcayabiliyor . sen gerçekten elinden geleni yaptıysan bırak . geri dönersede eskisi gibi olmaz zaten . neden gittin diye hep suçlarsın onu . güvenemezsin yine gider diye . ondan boşver bence .
Anlaşamadığınız, kavga ettiğiniz sevgilinizle neden tekrar barışmaya çalışıyorsunuz, anlamıyorum. Sevgiliyken bile anlaşamayan iki insan evlenince nasıl iyi geçinsin? Her ilişkide küçük tartışmalar olabilir. Ancak sert ve kırıcı tartışmalar, ilişkinin ilerde yürümeyeceğini gösterir. Bugün barışırsınız, 3 ay sonra tekrar sert bir tartışma yaşayıp ayrılırsınız. Sonra tekrar barışır, 6 ay sonra tekrar kavga edersiniz. Bu böyle devam eder...
Beni de bırakan kişiler oldu, tekrar yazdılar ama o yazmalar tekrar kazanmak için değil, merak ediyorlar veya vicdan rahatlatmak istiyorlar. Sen de artık bir şey hissetmiyorsun zaten. Erkekler neden böyle çözemedim. Ben her zaman fedakarlık yapan oldum, yanlış şeyler yapmamaya çalıştım, hep başarılı ve akıllı olmaya çalıştım, yine de sevmiyorlar, kıymet bilmiyorlar, gidiyorlar..
Haklısın valla. Haketmediğimiz halde oyuncak gibi oynanıyoruz, hala beklemeler, sevmeler.. Biz ne zaman vazgececegiz kullandırtmaktan onlar ne zaman vazgececek kıymet bilmemekten anlamadım gitti yaa yazık bize