1 buçuk senelik çıktığım bikez ayrıldık 2 ay ayrı kaldık sonra yine barıştık yüzük taktık. çok mutluyduk bi anda soğudum dedi yapma dediklerini yaptımarada arkadaşıma beni soruyomuş ama arkadaşım gülerek soruyo diyo. çok seviyodu beni ağlıyodu bile benim için çok şey yaptı. annesiyle ablasıyla tanıştırcaktı. geri dönermi:18:
mesela telefonu yüzüme kapatma dedi bende benle düzgün konuş kapatmiyim demiştim. bişe sordum sen kimsin sanamı sorcam dedi bende yüzüne kapattım baktım konu kapanmicak. arkadaşlarıma rezil ettin beni bağırttın diodu. şuan çok umursamaz
mesela telefonu yüzüme kapatma dedi bende benle düzgün konuş kapatmiyim demiştim. bişe sordum sen kimsin sanamı sorcam dedi bende yüzüne kapattım baktım konu kapanmicak. arkadaşlarıma rezil ettin beni bağırttın diodu. şuan çok umursamaz[/QU
erkekler bu telefonu yüzüne kapatma konusunda çok hassaslar nedendir bilmiyorum.Konu ne idi de sen bunu yapınca kızdı bilemiyorum ama bence konuşman en doğrusu olacaktır.Yoksa dediğin gibi umursamaz ise ilerde geri dönüşü çok daha zor olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?