İkinizin de sevgisiyle alakalı olarak bir sıkıntı görmüyorum senin anlattıklarından mütevellit. Sen diyorsun neler neler yaptı benim için diye.
Şöyle de bir şey var ki erkekler en küçük bir gurur kırıcı hareket gördüklerinde karşı taraftan çok fazla büyütebilirler bu olayı, çünkü bu onların anında gözünü korkutur gelecek anlamında ki yüzüne telefon kapatılması gerçekten hiç hoş bir şey değil, ben de çok kızardım erkek arkadaşının yerinde olsam. O da haliyle soğudum demiş olabilir, biraz da canının acısını senden çıkarmak adına.
Sana böyle davranmaya başlamasından sonra yaptığın yanlış.
Pişman olduğunu söyleyip yalvarma moduna geçmenden ziyade ona yaptığının yanlış olduğunu, özür dilediğini iletecektin. O da affetmedi mi soğuk mu davranıyor o zaman bütün alakanı kesecektin, arkadaşlarınla iletişim sağlamayacaktın. Sen 11 gündür aramamışsın sormamışsın ne yazar, erkek arkadaşın seninle ilgili bütün haberleri alıyor zaten arkadaşından.
Şuandan itibaren sil baştan başla ve önce özrünü ilet, kabul gelmezse ve oralı olmazsa bıçak gibi bütün kanallardan iletişimini kes, arkadaşların internet vs. Böylece seni kaybetme ihtimalinin olduğunu anlasın, sensizliğin ne demek olduğunu anlasın. Erkeklerin kafası biraz geriden işler, onlara bunları bizim anlatmamız gerekiyor, tecrübeyle sabittir.
Bir şeyleri anlayıp geri gelirse gelir, gelmezse de zaten artık bu işten hayır çıkmaz deyip hayatına devam edersin.