- 10 Ekim 2015
- 439
- 188
- 23
- Konu Sahibi kendidebilmiyor
-
anlıyamadım ?millet korkusundan konu açamıyor...
eleştiride de doz ve üslup çok önemli.
en kısa zamanda yöneticiler bu konuya bir el atmalı
anlıyamadım ?
İlk yıl çok zor geçer her dakika acaba evlensemiydim diye düşündürür insana kavga sonrasında. Ama sonra rutine biniyo herşey. Hatta bazen o hararetli kavgayı bile özlüyosunartık mutlu olmadıgımı farkediyorum yapamıyorum kimseye anlatamıorum ve pişman oluyorum. napcagımı bilmiyorum
Sana bir sey diyimmi konu sahibi,5 yillik evliyim ve her kavgamiz ailesi yuzunden cikmistir,onun disinda hic bir sey icin esimle kavga etmedim inanirmisin.İlk yıl çok zor geçer her dakika acaba evlensemiydim diye düşündürür insana kavga sonrasında. Ama sonra rutine biniyo herşey. Hatta bazen o hararetli kavgayı bile özlüyosuntutkudan hepsi tutkudan
Dimi yaSana bir sey diyimmi konu sahibi,5 yillik evliyim ve her kavgamiz ailesi yuzunden cikmistir,onun disinda hic bir sey icin esimle kavga etmedim inanirmisin.
konuyu direk açmamışsınız parça parça anlatmışsınız ya!
o'nu diyorum,
konu aralarında herkes sordukça açmışsınız konuyu...
ben kk da bu konudan çok sıkıntılıyım aslında
eleştirilmek için farklı perspektiflerden bakmak için konu açıyoruz ama bazı insanlar eleştirmekle laubali olmayı karıştırıyorlar birazda stres atmak gibi geliyor onlara..
ben kk nın bu şekilde heder edilmesine sinir oluyorum...
konu açamıyoruz saldırıyorlar yahu eleştir eleştir de haddini bilerek....
bu sitede nicki'ni görünce türlerimin ayağa kalktığı insanlar var, (diğer üyelere yaptıkları yorumlardan da tanıdığım) çok sert üslubu olan habire ceza almasına rağmen sempati duyduklarımda (kimi zaman haklı/haksız bulsamda)
galiba asıl mesela mizaç..
yada şöyle diyelim... ELEŞTİRMEK YADA SALDIRMAK İSTE BÜTÜN MESELE BU...
- son olarak burada belirtmek istediğim BENİ ELEŞTİRDİLER DEĞİL ELEŞTİRİRKEN ÜSLUBA DİKKAT ETMEK...
Bende. Suara özellikle o kadar bunaldım ki anlatamam .gercekten birileri ile bişeeyleri konusmaya cok ihtiyacım var. bunalıorum kimseye anlatamadıgım içimde bırıken o kadar sey varki
bizde aynı durumdayız nasılastınız ? biz artk yapamıoruz bosanalm a kadar geldik yaaaSana bir sey diyimmi konu sahibi,5 yillik evliyim ve her kavgamiz ailesi yuzunden cikmistir,onun disinda hic bir sey icin esimle kavga etmedim inanirmisin.
içim sıkılıo sankı artk nefes almak bile zor gibi sabahda kavga dewam etti ve ben sinirime hakim olamayıp cok yalnıs bi hareket yaptm evden cıktm . aglamaktan helak oldumm pişmanda oldum yaptıgıma. sora az önce msj attm yaptgm hareket haksızda haklıda olsam yalnıstı die cvp vermedi. haftasonu ayrı ayrı zaman gecirip dusunelm dedi sabah.Bende. Suara özellikle o kadar bunaldım ki anlatamam .
ben sadece konusmak icin sohbet etmek benimle aynı duyguyu yasayan bayanlarla konusmak istemiştim parca parca yazmama sebeb bu sadece. sikayet etmek değil. dertlersmekti:))) bizzat deneyimledim.ama konu açarkende biliyoruz ki burada birçok farklı figür var, herkes kendi algıladığı, hayattaki yeri, duruşundan esinlenerek yapıyor olmalı yorumunu.
Bir de bazı konular var, eleştiri yapmayı yahut saldırmayı gerektirmeyen.salt sohbet namına fikir alışverişi yapmak adına.
cok saol yazdıkların bi an gülümsetti beni. amacım aslında ondan bosanmak değil sacma konular için üzülmek istemiorm artk her hafta bi kavga bunaldımm evlilik bu mu diyorm kendime. onuda boguyorum farkındayım. resimlerimi kaldırmıs telden faceden whatsuptan garazına mı yapıosun diorm bunu bile baska yere cekıo resimleri begendii için onları koymus.Anlat canım kendini, bizlere bırak. Yeri gelsin yuhlayalayalım, yeri gelsin terlik fırlatıp eteğimizdeki incileri dökelim, olmadı seni boşayıp ya da evlendirelim, güzelleşştirip aklını yönlendirelim açıl bize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?