- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi 88prenses22
-
Anlaşılan hepimiz anca bi karı ediyoruzBenim yapasım varda bebeğim bırakmıyor.
Banyo olacam desene o zaman keseye gelirdikYaparım da tlfnum sudan zarar görür
Banyo değil ama mutfak işi canım. Yine de istersen yardıma gelBanyo olacam desene o zaman keseye gelirdik
Kendiminkini şimdi yaptım. Allagtan bugün yemegim varBanyo değil ama mutfak işi canım. Yine de istersen yardıma gel
ben şuan tamda öyle yapiyorumHem iş tutup hemde buraya bakamiyormusunuz beceriksizler
kolay gelsin o haldeBenim yapasım varda bebeğim bırakmıyor.
evet yaAnlaşılan hepimiz anca bi karı ediyoruz
Banyo olacam desene o zaman keseye gelirdik
eşim sağolsun balık pisirdi bugünü de atlattikKendiminkini şimdi yaptım. Allagtan bugün yemegim var
Affedin en çok beni alintiladigin için affettim seniben şuan tamda öyle yapiyorum
kolay gelsin o halde
evet ya
eşim sağolsun balık pisirdi bugünü de atlattik
teşekkür ederimAffedin en çok beni alintiladigin için affettim seni
Ne sıkıştırması o bana yanaştı . Sıkıldım zeymur dan yeni arkadaş istiyorum gel mıhabbet edelim dedi. Yapma etme dedim.Bana bakin valla topigi diil sizi yakarim suracikta.Denas14__ tepemin tasini attirma ne o oyle tenhada kiyida kosede Mazef i sıkıstiriyon. Hadi baska kapiya. O reserve.
Kizmanolya1458 kasim anasisin diye yirttim sanma. Is baska arkadaslik baska. Yok oyle kacmak:))))
Ev tasiyodu en sonTopik sahibi de sallamıyor
O zaten canina susadi ama hadi hayirlisi. Ben sorarim ona. Buda sana son uyarim. Yolunmus tavuga cevirtme kendini. O kadarrrNe sıkıştırması o bana yanaştı . Sıkıldım zeymur dan yeni arkadaş istiyorum gel mıhabbet edelim dedi. Yapma etme dedim.
Ee ne kaynatiyoz. Ay durun eltimle ilgili son dedikoduyu soyliim size. Ikiz hamileyim diye kasiliyordu. Meger ikiz diil tek hamileymis.Ev tasiyodu en sonbiz kaynatalim o gelene kadar
Aaa cidden mi çok şaşırdım. Nasıl öğrendinizEe ne kaynatiyoz. Ay durun eltimle ilgili son dedikoduyu soyliim size. Ikiz hamileyim diye kasiliyordu. Meger ikiz diil tek hamileymis.
Bunlar 2hafta once dr a gitmislerdi. O cift kese gibi demis. Buda ikiz hamileyim diye ortaligi ayaga kaldirdi. Bugunde kalp atisi duymaya gitmisler. Dr ne cift kesesi gayette tek bebek demis. Sustu oturuyo simdi.Aaa cidden mi çok şaşırdım. Nasıl öğrendiniz
Ben bisey yapmadim o beni mincikladi.O zaten canina susadi ama hadi hayirlisi. Ben sorarim ona. Buda sana son uyarim. Yolunmus tavuga cevirtme kendini. O kadarrr
Çok güldüm ya. Ee nazlanması falan bşraz azalmıştır şimdiBunlar 2hafta once dr a gitmislerdi. O cift kese gibi demis. Buda ikiz hamileyim diye ortaligi ayaga kaldirdi. Bugunde kalp atisi duymaya gitmisler. Dr ne cift kesesi gayette tek bebek demis. Sustu oturuyo simdi.
Hanginize inansam acaba himm dusindum. Inanmiyom sana. Ilk boynuzun diil bu. Sayende kafam makarna suzgecine dondu. Her yerim boynuz.Ben bisey yapmadim o beni mincikladi.
Valla yine var da oturup kalkmasi bile degisti birden. Ama ben ne yalan soyliim cok merak ediyorum. Tek hamileligi nasil olacak diye. Ikizlerde burnu kaf dagindaydi.Çok güldüm ya. Ee nazlanması falan bşraz azalmıştır şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?