- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi 88prenses22
-
Ben onu biraksam o beni birakmaz ki. O gozunu bende acti. Ilkler unutulur mu hic. Ama ben istemem artik onu. Bu kacinci.Ben uyuyorum. GeldiğimdeMazef in yakasından düşmüş ol
Helalim artık o benim nikahıma alacağım. Yemekler yapacak bana hıh derdine yan
Ne dedektifi azcık durum paylaşımı yap ilk sayfa geçen yılda kalmışHaaa. Dedektif gibi masallah:))) 2.yas gunuydu o zaman oglumun.
Aman ne yapacam. Canim isteyince yapiyom. Istemezse yapmiyom. O d. Gunu mesaji 1 hafta falan durdu heralde:))))Ne dedektifi azcık durum paylaşımı yap ilk sayfa geçen yılda kalmış
Naptiniz kızlarZeymur benim suçum yok ya benimsin. Yakara toprağın dedi.bana gelmezden zeymuru vururum dedi.sana bisey olmasın diye kendini feda ettim
Ben burda infal edildim kocam tarafından terk edilliyorum sen dalga geciyonNaptiniz kızlarask ihanet entrika ve daha neler neler sohpete varmisiniz topiginde yeni bölümü sakin kacirmayin
gel canim bir öpeyimTopik sahibi de sallamıyor
evet ya iki ev arasinda mekik dokuyorumEv tasiyodu en sonbiz kaynatalim o gelene kadar
ay ben buna gülerimEe ne kaynatiyoz. Ay durun eltimle ilgili son dedikoduyu soyliim size. Ikiz hamileyim diye kasiliyordu. Meger ikiz diil tek hamileymis.
Rabbim bagislasinCok sukur ikiside oldu. Rabbim nasip etti. Darisi isteyen herkese
Kimdi senin kocan soyle bi ayar verim onaBen burda infal edildim kocam tarafından terk edilliyorum sen dalga geciyon
Ne güzel takıldım sadece :)Aman ne yapacam. Canim isteyince yapiyom. Istemezse yapmiyom. O d. Gunu mesaji 1 hafta falan durdu heralde:))))
Vay be direk sattın haZeymur benim suçum yok ya benimsin. Yakara toprağın dedi.bana gelmezden zeymuru vururum dedi.sana bisey olmasın diye kendini feda ettim
gel canim bir öpeyim
Küstüm işte herkese mavi boncuk ama peçete :/
evet ya iki ev arasinda mekik dokuyorum
ay ben buna gülerim
Rabbim bagislasin
Ayırırsam ne vericeksin
Günaydın canım :)Günaydin kizlar
GunaydiinNe güzel takıldım sadece :)
Vay be direk sattın ha
Ayırırsam ne vericeksin
Günaydın canım :)
Ne zaman gün aydınlandı ya kargalar şeee etti miGunaydiin
Ya tabi tabi. Yok artik kesinlikle bitti bu is. Seni gonul defterimden cikardim ben. Artik sadece arkadasizZeymur benim suçum yok ya benimsin. Yakara toprağın dedi.bana gelmezden zeymuru vururum dedi.sana bisey olmasın diye kendini feda ettim
Brezilya cakmasi yerli dizimizde bugun:Naptiniz kızlarask ihanet entrika ve daha neler neler sohpete varmisiniz topiginde yeni bölümü sakin kacirmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?