Sohbete var mısınız?

Ben uyuyorum. Geldiğimde Mazef in yakasından düşmüş ol
Helalim artık o benim nikahıma alacağım. Yemekler yapacak bana hıh derdine yan
Ben onu biraksam o beni birakmaz ki. O gozunu bende acti. Ilkler unutulur mu hic. Ama ben istemem artik onu. Bu kacinci. kanadali35 nerdesin kiz gel yamacima.

Zeymur benim suçum yok ya benimsin. Yakara toprağın dedi.bana gelmezden zeymuru vururum dedi.sana bisey olmasın diye kendini feda ettim
Naptiniz kızlar ask ihanet entrika ve daha neler neler sohpete varmisiniz topiginde yeni bölümü sakin kacirmayin

Topik sahibi de sallamıyor
gel canim bir öpeyim
Ev tasiyodu en son biz kaynatalim o gelene kadar
evet ya iki ev arasinda mekik dokuyorum
Ee ne kaynatiyoz. Ay durun eltimle ilgili son dedikoduyu soyliim size. Ikiz hamileyim diye kasiliyordu. Meger ikiz diil tek hamileymis.
ay ben buna gülerim
Cok sukur ikiside oldu. Rabbim nasip etti. Darisi isteyen herkese
Rabbim bagislasin

zey-mur utanmiyonmu şuncacik gul gibi kızı üzmeye bak hep sis oldu gozleri aglamaktan kıymetini bilmezsen el kapar su tazecigi! Ne doktorlar muhendisler istedide bizim kiz sana tutulmus !yapcak bisi yok ....a kizim biz sana dedik bundan sana yar olmaz

Aman ne yapacam. Canim isteyince yapiyom. Istemezse yapmiyom. O d. Gunu mesaji 1 hafta falan durdu heralde:))))
Ne güzel takıldım sadece :)
Zeymur benim suçum yok ya benimsin. Yakara toprağın dedi.bana gelmezden zeymuru vururum dedi.sana bisey olmasın diye kendini feda ettim
Vay be direk sattın ha
gel canim bir öpeyim
Küstüm işte herkese mavi boncuk ama peçete :/
evet ya iki ev arasinda mekik dokuyorum

ay ben buna gülerim

Rabbim bagislasin

Ooo neler olmus kacirmisim@zey-mur la Mazef i kimse ayiramaz
Ayırırsam ne vericeksin
Günaydin kizlar
Günaydın canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…