Sohbete var mısınız?

Ev tasiyodu en son biz kaynatalim o gelene kadar
Öylemi yoğun demekki:/ kaynat bakalım sen evli misin?
O zaten canina susadi ama hadi hayirlisi. Ben sorarim ona. Buda sana son uyarim. Yolunmus tavuga cevirtme kendini. O kadarrr
Hıh çok korktum @talhayasir korur beni
Valla yine var da oturup kalkmasi bile degisti birden. Ama ben ne yalan soyliim cok merak ediyorum. Tek hamileligi nasil olacak diye. Ikizlerde burnu kaf dagindaydi.
İkize hamile olunca havalanmak nedir ya neyin kafasını yaşıyor teki verende Allah ikizi veren de Allah vermeyende Allah. Şimdi erkek olcak falan diye de havalanır o zaman

Olabilir bilemem. 1oglu 1kizi car. Artik 2.oglu olursa bu defada ben 2 erkek anasiyim diye kasim kasim kasilir. Benim 2. Hamileligimde once erkek demislerdi de bana her kadin kiz doguramaz kimide sadece erkek dogurur demisti. Ovdu mu yerdimi anlamamistim:)))

Gıcıklık olsun diye kızın olsa oğlun olmaz,oğlun olsa kızın olmaz diye laf sokmuş.

Bunlar 2hafta once dr a gitmislerdi. O cift kese gibi demis. Buda ikiz hamileyim diye ortaligi ayaga kaldirdi. Bugunde kalp atisi duymaya gitmisler. Dr ne cift kesesi gayette tek bebek demis. Sustu oturuyo simdi.
Bak sennn

Yok bekarım ondan kafam rahat canimburdakiler cok hos ama elti gorumce falan
Bu arada evet ben korurum seni gec arkama bakimmkarismayin denasaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…