- 7 Eylül 2015
- 12.205
- 31.112
- 598
- Konu Sahibi 88prenses22
-
Öylemi yoğun demekki:/ kaynat bakalım sen evli misin?Ev tasiyodu en sonbiz kaynatalim o gelene kadar
Hıh çok korktum @talhayasir korur beniO zaten canina susadi ama hadi hayirlisi. Ben sorarim ona. Buda sana son uyarim. Yolunmus tavuga cevirtme kendini. O kadarrr
İkize hamile olunca havalanmak nedir ya neyin kafasını yaşıyorValla yine var da oturup kalkmasi bile degisti birden. Ama ben ne yalan soyliim cok merak ediyorum. Tek hamileligi nasil olacak diye. Ikizlerde burnu kaf dagindaydi.
Olabilir bilemem. 1oglu 1kizi car. Artik 2.oglu olursa bu defada ben 2 erkek anasiyim diye kasim kasim kasilir. Benim 2. Hamileligimde once erkek demislerdi de bana her kadin kiz doguramaz kimide sadece erkek dogurur demisti. Ovdu mu yerdimi anlamamistim:)))Öylemi yoğun demekki:/ kaynat bakalım sen evli misin?
Hıh çok korktum @talhayasir korur beni
İkize hamile olunca havalanmak nedir ya neyin kafasını yaşıyorteki verende Allah ikizi veren de Allah vermeyende Allah. Şimdi erkek olcak falan diye de havalanır o zaman
Gıcıklık olsun diye kızın olsa oğlun olmaz,oğlun olsa kızın olmaz diye laf sokmuş.Olabilir bilemem. 1oglu 1kizi car. Artik 2.oglu olursa bu defada ben 2 erkek anasiyim diye kasim kasim kasilir. Benim 2. Hamileligimde once erkek demislerdi de bana her kadin kiz doguramaz kimide sadece erkek dogurur demisti. Ovdu mu yerdimi anlamamistim:)))
Cok sukur ikiside oldu. Rabbim nasip etti. Darisi isteyen herkeseGıcıklık olsun diye kızın olsa oğlun olmaz,oğlun olsa kızın olmaz diye laf sokmuş.
Bak sennnBunlar 2hafta once dr a gitmislerdi. O cift kese gibi demis. Buda ikiz hamileyim diye ortaligi ayaga kaldirdi. Bugunde kalp atisi duymaya gitmisler. Dr ne cift kesesi gayette tek bebek demis. Sustu oturuyo simdi.
Amin inşallah. Küçük 13 aylık mı? YürüyormuCok sukur ikiside oldu. Rabbim nasip etti. Darisi isteyen herkese
Yok bekarım ondan kafam rahat canimÖylemi yoğun demekki:/ kaynat bakalım sen evli misin?
Hıh çok korktum @talhayasir korur beni
İkize hamile olunca havalanmak nedir ya neyin kafasını yaşıyorteki verende Allah ikizi veren de Allah vermeyende Allah. Şimdi erkek olcak falan diye de havalanır o zaman
Vay be vur hançeri kalbime kanasın ama fazla derine inme çünkü orada sen varsınzey-mur bu sefer suçum yok kandirildim Tahrık edildim.denas boşver zeymurun dedi.seviyom seni tarlayi tapani ustune yapacak dedi.etme eyleme defimbi tenha buldu beni infal etti
Iftiraaa denasi kötüye cikariyo bu zeymur inanma denas masumzey-mur bu sefer suçum yok kandirildim Tahrık edildim.denas boşver zeymurun dedi.seviyom seni tarlayi tapani ustune yapacak dedi.etme eyleme defimbi tenha buldu beni infal etti
Buyuk 24aylik kucuk 5aylik:)Amin inşallah. Küçük 13 aylık mı? Yürüyormu
Öğrenci misin? 19 yaş diyor anam daha evlenme zatenYok bekarım ondan kafam rahat canimburdakiler cok hos ama elti gorumce falan
Bu arada evet ben korurum senigec arkama bakimm karismayin denasaaaaaaa
Nasıl hesapladıysam vay anasınıBuyuk 24aylik kucuk 5aylik:)
İvet kucugum daha benÖğrenci misin? 19 yaş diyor anam daha evlenme zaten
Neyyyyyy demek bu kadar ileri gittiniz ha.zey-mur bu sefer suçum yok kandirildim Tahrık edildim.denas boşver zeymurun dedi.seviyom seni tarlayi tapani ustune yapacak dedi.etme eyleme defimbi tenha buldu beni infal etti
Miniğimİvet kucugum daha ben
Inanirmiyim hic. Ahh ahh. Bu gunleride mi gorecekt8m. Yikil zeymur.Iftiraaa denasi kötüye cikariyo bu zeymur inanma denas masum
Bencede. Nerden hesap yaptin. Hey masallah ayni ben. Matematik super:)))))Nasıl hesapladıysam vay anasını
Ben uyuyorum. GeldiğimdeNeyyyyyy demek bu kadar ileri gittiniz ha.
18 martta paylaşım yapmışsın iyiki doğdun oğlum diye. Bende geçen ay yaptın sandım yıla bakmadım.meğer geçen sene yapmışsınBencede. Nerden hesap yaptin. Hey masallah ayni ben. Matematik super:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?