- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi 88prenses22
-
Sagol canim.Günaydın hanımlar.zey-mur çok geçmiş olsun.
88prenses22 taşınıyormuşsun. Çok kolay gelsin. Bende yeni taşındım ama tam yerleşemedik. Mutfağım hala kolilerde. Bebek olunca çok zor oluyormuş.
Sagolasin canimOo canim kolay gelsin sana
Evet bende zorlandım kızım durmadı. Eşimde bidaha asla dediEğlenceli de fotolamak falan bebekle çok zor oluyor
Evet ilkti canım.denemeni tavsiye ederim çok güzel oluyor. Hafif sütlü bir tatlı oluyor. Şerbeti çok belirgin değil.Senin tarifinde cok guzeldidaha once etimekli hic tatli yapmadim hemiide serbetli ama yapmayi düşünüyorum seninde ilk katilimindi degil mi
Biraz anlaşılmaz yazmışımBe anlamamistim ne yalan söyliyim
Kendimi şifre çözmüş arkeolog gibi hissettim şimdi
Sütlü serbetli karışımiEvet bende zorlandım kızım durmadı. Eşimde bidaha asla dedi
Evet ilkti canım.denemeni tavsiye ederim çok güzel oluyor. Hafif sütlü bir tatlı oluyor. Şerbeti çok belirgin değil.
Biraz anlaşılmaz yazmışım
Cozemezsinki cozemezsinkiKendimi şifre çözmüş arkeolog gibi hissettim şimdi
Ben demistLenMazef kafani gozun7 yarmakla kalmicam. Ayaklarina beton dokup denize atacam seni. Ne ozeli ne konusmasi.
Bana bak bidaha birone ozelden yazarim de o sayfadaki herkese senle ilgili ozel mesaj atacam.Ben demist
Dene balım güzel oluyorSütlü serbetli karışımiböyle pek tarif yok
Ne gibiBana bak bidaha birone ozelden yazarim de o sayfadaki herkese senle ilgili ozel mesaj atacam.
Ben bulurum yazacak bisey.Ne gibi
geçmiş olsun canımGunaydinlar. Masallah yoklugumdan istifade arkamdan atip tutmusunuz. KizMazef valla kafa goz dalacam sana. @kanadali35 bunu senden hic beklemezdim. Ev sahibesi yani bak ayagim ugurlu gelir dedim sana misair getirdim sende hemen bunlara uymussun.
Kv rahatsizlandi yine belki bugunde rapor alip gitmeme durumum var. Hastanede simdi duruma gore bakicaz bakalim. Eltide hastaneye kontrole gidecekmis. Yani yine her is zeymura kalacak demektir bu.
Sağol canim sana da kolay gelsin bebekle zordur bilirimGünaydın hanımlar.zey-mur çok geçmiş olsun.
88prenses22 taşınıyormuşsun. Çok kolay gelsin. Bende yeni taşındım ama tam yerleşemedik. Mutfağım hala kolilerde. Bebek olunca çok zor oluyormuş.
evet rakibler toplanmis
bende ilk kez katildim yarismayaMerhaba günaydın
İşte her topiği geziyorum ben tatlıyada ilk defa katıldım
degil mi kessin birinciHehehe sen birinci olursun kızıam ne rakibi
ellerine sağlık canim bende muhallebili kemalpasa yaparim oda güzel oluyorEvet bende zorlandım kızım durmadı. Eşimde bidaha asla dedi
Evet ilkti canım.denemeni tavsiye ederim çok güzel oluyor. Hafif sütlü bir tatlı oluyor. Şerbeti çok belirgin değil.
Biraz anlaşılmaz yazmışım
Konu sahibi koşLeyyyn konu sahibi niye merkezi alintiliyonda beni alintilamiyon
aaa seni alintilamamis miyimLeyyyn konu sahibi niye merkezi alintiliyonda beni alintilamiyon
aaa seni alintilamamis miyim
bu olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?