- 18 Eylül 2012
- 5.191
- 13.324
- 248
- Konu Sahibi 88prenses22
-
Denas bak ayirdin bunlariYa tabi tabi. Yok artik kesinlikle bitti bu is. Seni gonul defterimden cikardim ben. Artik sadece arkadasiz
Ohooo sende oglen oldu be. Gunaydinimi kaldiNe zaman gün aydınlandı ya kargalar şeee etti mi
Ooo cocuktami varmis ben onu nasil atlamisim yaBrezilya cakmasi yerli dizimizde bugun: @Mazef kendini affettirebilecek mi? Zeymur mazefin soyledigi yalanlara inanacakmi? En onemlisi cocuk kimden?
Sabaha kadar beşik salladımOhooo sende oglen oldu be. Gunaydinimi kaldi
Bana kocam diyo kendinin erkek oldugunu gizlemek icin. InanmayinKimdi senin kocan soyle bi ayar verim ona
Bende aynisini yaptim. Ama sabah8n korunde ayaktaydimSabaha kadar beşik salladım
Hahahahahahah yaşasın kötülük
Ya duzgun izleyin su dizileri. O kadar senaryo yaziyoz ugrasiyoz birda. Emege saygi ya:))))Ooo cocuktami varmis ben onu nasil atlamisim ya
E denas kotu kadin miydi simdi o kismida kacirmisimYa duzgun izleyin su dizileri. O kadar senaryo yaziyoz ugrasiyoz birda. Emege saygi ya:))))
Hadi len. Bos ol bos ol bos ol.zey-mur benim kocam
Suncacik tazemi. Benden 10yas buyuk be bu. Karta kacmis. Eti i dis kesmez bunun.zey-mur utanmiyonmu şuncacik gul gibi kızı üzmeye bak hep sis oldu gozleri aglamaktan kıymetini bilmezsen el kapar su tazecigi! Ne doktorlar muhendisler istedide bizim kiz sana tutulmus !yapcak bisi yok ....a kizim biz sana dedik bundan sana yar olmaz
Aboow biraz düsuneydin ya naptin simdiHadi len. Bos ol bos ol bos ol.
Sen diyodun olgun kadin guzelSuncacik tazemi. Benden 10yas buyuk be bu. Karta kacmis. Eti i dis kesmez bunun.
Ohooo sen nasil izliyon yavrum ya. Diziyi sonradan izlemeye baslayan izleyici gibisin.E denas kotu kadin miydi simdi o kismida kacirmisim
Aklimi verememisim demekki ama bu heyecanla giderse reytingler tavan yapar soyliyimOhooo sen nasil izliyon yavrum ya. Diziyi sonradan izlemeye baslayan izleyici gibisin.
Zaten kartti ama seviyoduk katlaniyoduk. Artik sevgide bitti. Askin gozu kormus. Gercekleri simdi goruyom.Sen diyodun olgun kadin guzelsimdi kart mi oldu
Zaten kartti ama seviyoduk katlaniyoduk. Artik sevgide bitti. Askin gozu kormus. Gercekleri simdi goruyom.
O kadar yatirim yapiyoz burda. Bosa gitmesin.Aklimi verememisim demekki ama bu heyecanla giderse reytingler tavan yapar soyliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?