- 7 Eylül 2015
- 12.205
- 31.112
- 598
- Konu Sahibi 88prenses22
-
Yöntemini söylesene:'(Bende aynisini yaptim. Ama sabah8n korunde ayaktaydim
Hahahah@kanadali35 gel bak ayrildi bizimkiler sen daha nerelerdesin
Vay be zalım kadın sattın beni..E denas kotu kadin miydi simdi o kismida kacirmisim
Bi kere öptüm böyle oldu
Aha demekki cocuk senden:))))Bi kere öptüm böyle oldu
Olaylarhic bilmedigim yonlere dogru ilerlediYöntemini söylesene:'(
Hahahah
Vay be zalım kadın sattın beni..
2 cocuk yapiyosun. Kucuk uyursa buyuk uyumuyo. Buyuk uyursa kucuk uyumuyo. Sen de her daim uyanik oluyosunYöntemini söylesene:'(
Hahahah
Vay be zalım kadın sattın beni..
Aha demekki cocuk senden:))))
Daha belli bisi yokki ortada. Ya ondan diilse?e bu haberi sezon finalinde ogrenecektik niye tum heyecani kaciriyosu
Sezon finaline dogru bi dna yaparlar ve sok edici gercek ortaya cikarDaha belli bisi yokki ortada. Ya ondan diilse?
Öpünce çocuk olma ki :/Aha demekki cocuk senden:))))
Tamam öyle olsun...Olaylarhic bilmedigim yonlere dogru ilerledidaha tam hazmedemedim
Nasıl dinç kalıyorsun2 cocuk yapiyosun. Kucuk uyursa buyuk uyumuyo. Buyuk uyursa kucuk uyumuyo. Sen de her daim uyanik oluyosun
Bisi olmadi insalllahYa laf yetiştiriyim derken çocuk tv nin kablosunu söktü attı ya offff
Bizim masum koylu kizimiz nasil cocuk yapildigini bilmiyo ki:))))Öpünce çocuk olma ki :/
Tamam öyle olsun...
Nasıl dinç kalıyorsun
Yapamadım:/ eşim yapar anca:/ pofçuk yaBisi olmadi insalllah
Kiz cocuk bi basina borakilirmi. Sen bosver bizi git cocuga bak.Ya laf yetiştiriyim derken çocuk tv nin kablosunu söktü attı ya offff
Ben sadece öptüm. Başkasıyla fanfinfon yapmış vay bendemi aldatıldımBizim masum koylu kizimiz nasil cocuk yapildigini bilmiyo ki:))))
Nasil dinc kaldigimin sirrini vermem.
Yok kız yanımda oynuyor.kırmayı dağıtmayı pek sever.tık diye çekti.aslında bişi olmadı ama sinyal yoğhk cinım diyor tvKiz cocuk bi basina borakilirmi. Sen bosver bizi git cocuga bak.
Söylede bilek bacım devlet sırrımıBizim masum koylu kizimiz nasil cocuk yapildigini bilmiyo ki:))))
Nasil dinc kaldigimin sirrini vermem.
Dur daha neler ogrencez mazef bi gelsindeBen sadece öptüm. Başkasıyla fanfinfon yapmış vay bendemi aldatıldım
Ben masumum diyip çamur atçak..biz çok gördük böyle..Dur daha neler ogrencez mazef bi gelsinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?