- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi 88prenses22
-
Cekirge bir sicrar iki sicrar 3.yu soylemimOlmaz. Biz kknin cekirgeleriyiz.
evet ugurum benimBen sana dedim dimi ayagim ugurlu diye. GevezeMazef varken bos kalmaz bura.
Sen naptigini bilmiyonmu. Gonlunmu var yoksa bende
afiyet olsun sanaBen daha kahvalti yapmamisim acliktan olecembu saatte kahvalti yapacam
Simdi bisi dicem olmicak. Susma hakkimi kullaniyom:))))
Ac ac dolanmayin bana gelin. Yemek tatli ne isterseniz varevet ugurum benim
herkesin gönlü biyerlerde
afiyet olsun sana
bende henüz yapmadım
Infal
Nanelimon abin abim tamammiSimdi bisi dicem olmicak. Susma hakkimi kullaniyom:))))
Cekirge bir sicrar iki sicrar 3.yu soylemimbenide kendinize benzettiniz
Çok kötü günler geciriyorum.hem beni infal ediyor hemde çocuğuna sahip çıkmıyor.karnımdaki bebeynen ortada kaldımInfal?o ifaal degilmiydi yaw ogretmenim yanlismiyim?yolarim ben onu annem
Bosver sen kelimenin dogrusunu. Olan olmus sen yolma derdindesin. Cocuk var ortada. O nolcak onu soyle:)Infal?o ifaal degilmiydi yaw ogretmenim yanlismiyim?yolarim ben onu annem
Bir abi olmadigim kalmistiNanelimon abin abim tamammi
Sen daha kahvalti yapmayi unutuyon. Yaptigin cocugu nerden hatirlican. Bak simdi bi acaba dedim yani:))))))
Ne dedin acaba burda:))))Nanelimon abin abim tamammi
Nanelimon benim abim dedimNe dedin acaba burda:))))
Aha bide baba cikti ortaya. Isler iyice karisti. Sen kimin babasisisn?Bir abi olmadigim kalmistiben sizin babanizim baba
Anammm bide bebemi var!!ciks olmaz nikah kiyacak sanaÇok kötü günler geciriyorum.hem beni infal ediyor hemde çocuğuna sahip çıkmıyor.karnımdaki bebeynen ortada kaldım
Tovbe yaSimdi bisi dicem olmicak. Susma hakkimi kullaniyom:))))
Dur daha bebenin babasi belli diil. Belli olsun. Oyle topla gel:)Anammm bide bebemi var!!ciks olmaz nikah kiyacak sanabak buralari toplar gelirim kan cikar annadinmi!
Hemen geliyorum ver adresiAc ac dolanmayin bana gelin. Yemek tatli ne isterseniz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?