- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.190
- 198
- Konu Sahibi 88prenses22
-
Bende yaa ne sandinABINMI.naneelimoonn yoksa sende mi....
Pek hosbulmadim buralar karismis ne ayaksin sen
Ankaradan duz git. Nevsehirden saga don. Sagdan ilk sehirHemen geliyorum ver adresi
ne iyi olurdu zira dolaniyorum evde sadece koliler varAc ac dolanmayin bana gelin. Yemek tatli ne isterseniz var
bir baba eksiktiBir abi olmadigim kalmistiben sizin babanizim baba
Bebegin babasini buldduuuuuukkkkAha bide baba cikti ortaya. Isler iyice karisti. Sen kimin babasisisn?
Amaniiiin bende bunca zamandir kandirilmisim. Demek onca iltifat bu yuzdendi. Bende gozunmu var senin ha.Bende yaa ne sandinmazefin biyolojik babasiyim ben beni abisi saniyor yazik
Ne belli değil. @talhayasir bebeğin babasiDur daha bebenin babasi belli diil. Belli olsun. Oyle topla gel:)
O mazefin babasiymis kiz. Bebeninki belli diil. Su diziyi bi anlayamadin gitti.Bebegin babasini buldduuuuuukkkk
Inanmiyom sana. Her onune gelene bebgin babasi diyon.Ne belli değil. @talhayasir bebeğin babasi
Bizim evde tv yoktu ki hala da evimde de yok. Misafirliğe gittiğimde tek tük rastlamışımdır o kadarAaa nasil izlemezsin. Simdi izlemediysen illaki genclik doneminde izlemissindir. Bi yalan ruzgari vi marimar bi rosalinda izlemeden buyuyen cocukmu vardi benim zamanimda
Bak brezilya dizileri halt etti senaryomuzun yaninda:)))ne iyi olurdu zira dolaniyorum evde sadece koliler var
bir baba eksikti
hoş geldin baba
Bende senin babanim simdi ne olcakNe belli değil. @talhayasir bebeğin babasi
Oda yeter. Kimin elinin kimin cebinde olmadigi kurgulara dizi diyoruz. Sekil a: bu topik yam dizi senaryosuna dondu:))))Bizim evde tv yoktu ki hala da evimde de yok. Misafirliğe gittiğimde tek tük rastlamışımdır o kadar
Dallas dallasBak brezilya dizileri halt etti senaryomuzun yaninda:)))
BabammmBende senin babanim simdi ne olcak
Kendimi kurtarmak icinInanmiyom sana. Her onune gelene bebgin babasi diyon.
Hepsi sana yakin olmak icindi guzelimAmaniiiin bende bunca zamandir kandirilmisim. Demek onca iltifat bu yuzdendi. Bende gozunmu var senin ha.
YavrummmmBabammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?