- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi 88prenses22
-
Neyse nasipte ne varsa o. Kader kismet isleri bunlar. Burda babasi olursun. Yarin bi bakmissin kiz kardesisisn:))))))Dallas dallasbende bi daldim baba olarak buldum kendimi
Nuri Alço bakisimi oHepsi sana yakin olmak icindi guzelim
Bu mazef yapisti yakana. Sen baska bahane bul. Bak babasida vuracak seni:))Kendimi kurtarmak icinyoksam birakmazsiniz siz beni
Ben tamamen masumum iftiraya kurban gittimPek hosbulmadim buralar karismis ne ayaksin sen
Anasi kim.Yavrummmmkinali kuzummm o anan olacak kadin beni sana hasret birakti
Haahh bi o eksiktiNuri Alço bakisimi o
Walla babasida yakami birakmaz simdi alacan kizimi diyeBu mazef yapisti yakana. Sen baska bahane bul. Bak babasida vuracak seni:))
Gazozumada ilac at tam olsun:)))))Hepsi sana yakin olmak icindi guzelim
Asireti toplicam diyo baksana.Walla babasida yakami birakmaz simdi alacan kizimi diye
Ama gazoz bende sislik yapiyo onu bastan diyeyimHaahh bi o eksiktiistersen sana pul koleksiyonumu gosterebilirim
Bi gazozunu alirim. Ilacli olsun. Koleksiyona bakarken iyo gider:)))))Haahh bi o eksiktiistersen sana pul koleksiyonumu gosterebilirim
Maden suyu alirim sana tatlimAma gazoz bende sislik yapiyo onu bastan diyeyim
O gitti bi bankerle evlendi.bankerde yavs.k çıktı bana göz koydu.korktum bisey yiyemedim 17 yaşımda biriyle evlendim oda hep beni dövdü.iki düşük yaptım dayanamadım kaçtım bosandum.şimdi tam bi düzen kurdum bu @talhayasir beni infal etti.hamile olduğumu ogrendim.doktor bunu kaldırırsan bir daha çocuğun olmaz dedi iki dusukten sonra.zaten nasıl kiyarim yavruma.bu adamda çocuğuna sahip çıkmıyor.o olmasa da dogurcam yavrumu.babam babacim.Yavrummmmkinali kuzummm o anan olacak kadin beni sana hasret birakti
Ooo bu dunden raziBi gazozunu alirim. Ilacli olsun. Koleksiyona bakarken iyo gider:)))))
Baba beni infal eden adama yurumeyi düşünmüyordun herhalde.en munasipi zeymurOoo bu dunden razizaten digeri pek korkak bisey sen tam bana goresin
Bu artik benim davam yavrucum,namusunu temizlemek bana duser!!ya sana nikahi kiyacak!yada canini alicim okadarO gitti bi bankerle evlendi.bankerde yavs.k çıktı bana göz koydu.korktum bisey yiyemedim 17 yaşımda biriyle evlendim oda hep beni dövdü.iki düşük yaptım dayanamadım kaçtım bosandum.şimdi tam bi düzen kurdum bu @talhayasir beni infal etti.hamile olduğumu ogrendim.doktor bunu kaldırırsan bir daha çocuğun olmaz dedi iki dusukten sonra.zaten nasıl kiyarim yavruma.bu adamda çocuğuna sahip çıkmıyor.o olmasa da dogurcam yavrumu.babam babacim.
OooooLa noluyor burda az kestirmişim
Sen mazefin babasi ben eski kirogi. Amanin yoksa biz gaymiyiz:))))Ooo bu dunden razizaten digeri pek korkak bisey sen tam bana goresin
Dallas i gectik nereye gidiyoruz bende bilmiyorumLa noluyor burda az kestirmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?