- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi 88prenses22
-
Her ya bi pavyona duamedigim kaldiBen seni vaktiyle guzel guzel uyardim. Bide beni sucladin. LenMazef bi terkettim seni dustugun durumlara bak.
Tamam. Simdi oldu.naneelimoonn babacim bana ne diyor
Hepiniz ayağınızı denk alın ölüm aşiret ağası babam var benim
zey-mur al sana aga
Ahınmı tuttu nedir kadın onmadı ortalığa düştüBen seni vaktiyle guzel guzel uyardim. Bide beni sucladin. LenMazef bi terkettim seni dustugun durumlara bak.
Oyle yok azcik optum falan!zaten kizimi kandirmislar karininda bebesiyle birakmislar!bunun hesabini soracam elbetBen değilim ha ben değilim yanlış anlaşılma olmasın ben azcuk öptüm okadar değilimm beeeeen vuracam falan ayıp ama
Onuda bekliyom. Dayakci kocadan kacinca pavyona dusmuste olabilirsin sen.Her ya bi pavyona duamedigim kaldi
Aman hepsini vur babacimOo kizim yavrucum senin sicil de baya kabarik yawhangisini vurayim?hangisine vereyim seni de hele babacigina
Tutar iste tutmami. Brni boynuzlamanin cezasi bunlar. Ilahi adalet:)))Ahınmı tuttu nedir kadın onmadı ortalığa düştü
Tamam ya ver baba eline öpeyim bu karıdan öte yol yok banaOyle yok azcik optum falan!zaten kizimi kandirmislar karininda bebesiyle birakmislar!bunun hesabini soracam elbetsoyle simdi gonlun varmi yokmu?!!
O kısmı diğer bolumdeOnuda bekliyom. Dayakci kocadan kacinca pavyona dusmuste olabilirsin sen.
Kizin hepsine verdi babasi sende sec birini vur iste:))))))))))))))Aman hepsini vur babacim
Sen ne dedin nee dedin?!!duyamadim (almammi)dedinDenyas ne la pis kadın herifinin adını bile bilmiyorsun aklın nerde senin? Ben evlenmem senle başkasının bebesine bakamam.
Kizin hepsine verdi babasi sende sec birini vur iste:))))))))))))))
Yok yok alıyorum kızını. Bebesi de bebemdirSen ne dedin nee dedin?!!duyamadim (almammi)dedinirz dusmani kacti tabikide sen alacan!
Hah yola gel soylee bakalim!gonder aileni istemeye gelsinler tez vakitteTamam ya ver baba eline öpeyim bu karıdan öte yol yok bana
Len ben kariyi seni optu diye terkettim zaten. Cibanin basi sensin. Yuvami yiktin hain.Yeni aldığım beyaz blüzümü çıkartıyım da kan sıçramasın.
Babacım önce çıban başızey-mur u vur allahasen..
Oyyleee kalirsinn iste!simdi kir dizini otur evinde denasa veriyorum seni!!
Babacim 50 bin başlık parası 30 grdan 10 bilezik iki takı seti bi zincir bi altın kemer iki küpe dort künye iki kolye on kat kıyafet usteyelim eklemek istediğin başka bisey varmiHah yola gel soylee bakalim!gonder aileni istemeye gelsinler tez vakitte
Oleeyy kurtulmusum benHah yola gel soylee bakalim!gonder aileni istemeye gelsinler tez vakitte
Tamam babişHah yola gel soylee bakalim!gonder aileni istemeye gelsinler tez vakitte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?