Sohbete var mısınız?

bir eltin mi var
Aynen Canım 1 tane ama sağolsun orduya bedel işi gücü yalan abartı iki binlik mobilyaya altı bin diyen bir eltim var istesem kaynimi gaza getirip ben onları bosatırım iftira da atarım diye arkamdan konuşan ama yüzüme Canım balım diye konuşan bir elti

Merabalar ben de geldim kek falan diyodunuz yapim mi bi meyveli kek
hoş geldin
yapsan ne iyi olur

iki yüzlü insanlardan nefret ederimhele birde kari kocanin arasini bozmayi düşünen

hoş geldin
yapsan ne iyi olur

iki yüzlü insanlardan nefret ederimhele birde kari kocanin arasini bozmayi düşünen
Yuva yıkanın yuvası olmaz canım bunu bir anlasalar ama bana davranış şekli ayy Canım bitanem puffff ne zor ya evlilik sadece esin olsa bal kaymak ama malesefff

Grubun yarisi kasim anneleri galiba diger kızlarda tanisiyolar bi yerlerden bende yeniyim buralarda merabalar herkese tekrardanbu arada ilk is elti muhabbeti dönmus cok güldüm buna
Merhaba canım bende direk daldım tanimasamda tanisiriz elti lafını duyunca dayanamıyorum napayım nasıl bir sınır ettiyse beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…