- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi 88prenses22
-
Eskidendi oizmir güzeli
Ne guzel mus a gezmeye gittim benmuşluyum ben
Eskidendi o
begendin mi musumuzuNe guzel mus a gezmeye gittim ben
Evet guzel turkiyenin heryeri cok guzel bi karadenize gitmedim orayada giderim insallahbegendin mi musumuzu
evet çok doğruEvet guzel turkiyenin heryeri cok guzel bi karadenize gitmedim orayada giderim insallah
Aynen Canım 1 tane ama sağolsun orduya bedelbir eltin mi var
Merabalar ben de geldimkek falan diyodunuz yapim mi bi meyveli kek
hayir demem ben
Ohh ne güzel Canım en güzeli uzakToplamda 3 ama gormuyorum 1 tanesi kaynanamla altli ustlu turkiyeye gidince goruyom digerleri yurtdisinda zaten
hoş geldinMerabalar ben de geldimkek falan diyodunuz yapim mi bi meyveli kek
iki yüzlü insanlardan nefret ederimAynen Canım 1 tane ama sağolsun orduya bedelişi gücü yalan abartı iki binlik mobilyaya altı bin diyen bir eltim var istesem kaynimi gaza getirip ben onları bosatırım iftira da atarım diye arkamdan konuşan ama yüzüme Canım balım diye konuşan bir elti
ne güzelToplamda 3 ama gormuyorum 1 tanesi kaynanamla altli ustlu turkiyeye gidince goruyom digerleri yurtdisinda zaten
sen yersin bizde yemiş gibi oluruzyapim da nasıl yicez birlikte
Yuva yıkanın yuvası olmaz canım bunu bir anlasalar ama bana davranış şekli ayy Canım bitanem puffff ne zor ya evlilik sadece esin olsa bal kaymak ama malesefffhoş geldin
yapsan ne iyi olur
iki yüzlü insanlardan nefret ederimhele birde kari kocanin arasini bozmayi düşünen
Grubun yarisi kasim anneleri galibane güzel
sen yersin bizde yemiş gibi oluruz
hayir yani içleri nasil el veriyor.evet insanin esiyle anlasmasi çok kolay aile olmasaYuva yıkanın yuvası olmaz canım bunu bir anlasalar ama bana davranış şekli ayy Canım bitanem puffff ne zor ya evlilik sadece esin olsa bal kaymak ama malesefff
Karaktersiz lik bu olsa gerek Canımhayir yani içleri nasil el veriyor.evet insanin esiyle anlasmasi çok kolay aile olmasa
evet kadinlar eltilerden çok muzdaripler.sende kendini tanitsanaGrubun yarisi kasim anneleri galibadiger kızlarda tanisiyolar bi yerlerden bende yeniyim buralarda merabalar herkese tekrardan bu arada ilk is elti muhabbeti dönmus cok güldüm buna
Merhaba canım bende direk daldım tanimasamda tanisirizGrubun yarisi kasim anneleri galibadiger kızlarda tanisiyolar bi yerlerden bende yeniyim buralarda merabalar herkese tekrardan bu arada ilk is elti muhabbeti dönmus cok güldüm buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?