Sohbete var mısınız?

evet kadinlar eltilerden çok muzdaripler.sende kendini tanitsana
Yeni uye degilim ama 3 yıldır ilk kez girdim KK ye mart ayinda girdigim gibide yemek topiginde tatli yarismasina katildim ev sahibi rakibiz bu arada çıtır tatlindan tanidim seni arada yazmak hos olur kafa dagitirim

Yeni uye degilim ama 3 yıldır ilk kez girdim KK ye mart ayinda girdigim gibide yemek topiginde tatli yarismasina katildim ev sahibi rakibiz bu arada çıtır tatlindan tanidim seni arada yazmak hos olur kafa dagitirim
evet canim rakibiz .en çok beğeni alan tarifin sahibini tanimamak olmazaynen yazmak lazim

Gunaydinlar. Masallah yoklugumdan istifade arkamdan atip tutmusunuz. Kiz Mazef valla kafa goz dalacam sana. kanadali35 bunu senden hic beklemezdim. Ev sahibesi yani bak ayagim ugurlu gelir dedim sana misair getirdim sende hemen bunlara uymussun.

Kv rahatsizlandi yine belki bugunde rapor alip gitmeme durumum var. Hastanede simdi duruma gore bakicaz bakalim. Eltide hastaneye kontrole gidecekmis. Yani yine her is zeymura kalacak demektir bu.

Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…