- 18 Eylül 2012
- 5.191
- 13.324
- 248
- Konu Sahibi 88prenses22
-
Yeni uye degilim ama 3 yıldır ilk kez girdim KK ye mart ayinda girdigim gibide yemek topiginde tatli yarismasina katildimevet kadinlar eltilerden çok muzdaripler.sende kendini tanitsana
Sanirim elti seven hic yok dünyada garip gelmedi bu yuzdenMerhaba canım bende direk daldım tanimasamda tanisirizelti lafını duyunca dayanamıyorum napayım nasıl bir sınır ettiyse beni
evet canim rakibiz .en çok beğeni alan tarifin sahibini tanimamak olmazYeni uye degilim ama 3 yıldır ilk kez girdim KK ye mart ayinda girdigim gibide yemek topiginde tatli yarismasina katildimev sahibi rakibiz bu arada çıtır tatlindan tanidim seni arada yazmak hos olur kafa dagitirim
Tesekkurler ablacimevet canim rakibiz .en çok beğeni alan tarifin sahibini tanimamak olmazaynen yazmak lazim
iyi geceler tatlim.bende biraz koli işime devam edeyim.yine beklerimTesekkurler ablacimneyse ben kacayim yatin erken kalkacam hayirli geceler
Oo kolay gelsiniyi geceler tatlim.bende biraz koli işime devam edeyim.yine beklerim
Sağol canimOo kolay gelsin
Yok canım ya. Yok bize uyku falanmanolya1458 kiz niye yatmiyon kuzucuk uyumadimi
Gel hemserim nasilsin sen daha yenisin elti dedikodusuyapiyozBende geleyim bari diğer konular çöküntüde sohbet edelim
Benim eltim uzakta benle alakası yok pek görümce derdim hiç yok arkadaş gibiyiz kaynanamlada hiç tartışmamız olmadı şükür tabi gelin olarak içimden geçenler bazen oluyor ayrı ama hep saygılıyım şükürGel hemserim nasilsin sen daha yenisin elti dedikodusuyapiyoz
Iyi sevindim allah bozmasinBenim eltim uzakta benle alakası yok pek görümce derdim hiç yok arkadaş gibiyiz kaynanamlada hiç tartışmamız olmadı şükür tabi gelin olarak içimden geçenler bazen oluyor ayrı ama hep saygılıyım şükür
Amiin yaa napçan öyle böyle geçiyorr zamannIyi sevindim allah bozmasin
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah...Gunaydinlar. Masallah yoklugumdan istifade arkamdan atip tutmusunuz. KizMazef valla kafa goz dalacam sana. kanadali35 bunu senden hic beklemezdim. Ev sahibesi yani bak ayagim ugurlu gelir dedim sana misair getirdim sende hemen bunlara uymussun.
Kv rahatsizlandi yine belki bugunde rapor alip gitmeme durumum var. Hastanede simdi duruma gore bakicaz bakalim. Eltide hastaneye kontrole gidecekmis. Yani yine her is zeymura kalacak demektir bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?