- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi 88prenses22
-
Amin canim sagolasin.Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah...
Merhaba günaydın
Ben de yarışmaya ikinci kere katılıyorum. Ama sanırım bi daha katılmam.Merhaba günaydın
İşte her topiği geziyorum ben tatlıyada ilk defa katıldım
Oo canim kolay gelsin sanaGunaydinlar. Masallah yoklugumdan istifade arkamdan atip tutmusunuz. KizMazef valla kafa goz dalacam sana. kanadali35 bunu senden hic beklemezdim. Ev sahibesi yani bak ayagim ugurlu gelir dedim sana misair getirdim sende hemen bunlara uymussun.
Kv rahatsizlandi yine belki bugunde rapor alip gitmeme durumum var. Hastanede simdi duruma gore bakicaz bakalim. Eltide hastaneye kontrole gidecekmis. Yani yine her is zeymura kalacak demektir bu.
Evet
Bende ilk katildimMerhaba günaydın
İşte her topiği geziyorum ben tatlıyada ilk defa katıldım
Hehehe sen birinci olursun kızıam ne rakibiBende ilk katildimrakibelerimle sohpet topiginde yazismak guzelmis
Neden ki eğlenceli değil mi?Ben de yarışmaya ikinci kere katılıyorum. Ama sanırım bi daha katılmam.
Eğlenceli de fotolamak falan bebekle çok zor oluyorNeden ki eğlenceli değil mi?
Senin tarifinde cok guzeldiHehehe sen birinci olursun kızıam ne rakibi
Fotolari yuklemekte bende cok zorlanmistim yaa ama yuklemistim sukurrEğlenceli de fotolamak falan bebekle çok zor oluyor
kop kop kopbende sana katilabilir miyimm
Yapım aşaması daha zor canım. Yüklerken kızımı kucağıma alırım beraber yükleriz.Fotolari yuklemekte bende cok zorlanmistim yaa ama yuklemistim sukurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?