- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi 88prenses22
-
Bu mesajı cozemedimGünaydıngece uyumuşum ben ya mazef ni demek uep görüyorum
Sanırım kullanıcı adının anlamını soruyor. Arkadaş hep görüyormuştaBu mesajı cozemedim
Ne güzel. Zaten bebekli olunca uyku hayal oluyor. Benimde ev karışık parmağım ve başım ağrıyor ama bebeğimle ilgileniyorumYorgunum uykusuzum işler birikti aman boşver modundayim
Banada öyle geldi ama bilemedimSanırım kullanıcı adının anlamını soruyor. Arkadaş hep görüyormuşta
İşin kötüsü benim bebis uyuyor
Ne güzel. Zaten bebekli olunca uyku hayal oluyor. Benimde ev karışık parmağım ve başım ağrıyor ama bebeğimle ilgileniyorum
Sır yani diyosunBanada öyle geldi ama bilemedimozelden yazarım ona ben
Uyu sende fırsatı kaçırma derim.İşin kötüsü benim bebis uyuyor
Aman uyuturmu.uykusunda durup durup ağlıyor.beni başına getirince susuyor sıpaUyu sende fırsatı kaçırma derim.
Zey_mura demeyizAman uyuturmu.uykusunda durup durup ağlıyor.beni başına getirince susuyor sıpa
Bende merak ettim simdi
Ben kız uyurken sex çıkmayacak işleri yapıyorum uyanincada morali iyiyken örümceğe koyup mutfağı hallediyorum.başka yolu yok napimZey_mura demeyiz
Btütn bebeklerde öyle canım. Ya kucağımda olacak. Ya da uyyrken bile başında olacağım. Mutfağı düzenlemem lazım fırsat vermiyor
Ama ogrenincede bu kadar basit mıydı diye sinirden catlayacaksiniz
Ama ogrenincede bu kadar basit mıydı diye sinirden catlayacaksiniz
Anlamını merak etmiştim özel mesaj bekliyorumBu mesajı cozemedim
Teşekkürler doğru anlamışsın balımSanırım kullanıcı adının anlamını soruyor. Arkadaş hep görüyormuşta
Be anlamamistim ne yalan söyliyimAnlamını merak etmiştim özel mesaj bekliyorum
Teşekkürler doğru anlamışsın balım
Anlamını merak etmiştim özel mesaj bekliyorum
Teşekkürler doğru anlamışsın balım
Kendimi şifre çözmüş arkeolog gibi hissettim şimdiBe anlamamistim ne yalan söyliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?