Gebeliğe Hazırlık Sohpet

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
biraz önce kirmizilari gördüm oturdum bi tarafimin üstüne.. yakaladik degerlendirdik bu ay da sözde ama Rabbim daha nasip etmeyecek demek.

Nasil adette yok gecikme oldgu halde gebelikmi yok kuzum

biraz önce kirmizilari gördüm oturdum bi tarafimin üstüne.. yakaladik degerlendirdik bu ay da sözde ama Rabbim daha nasip etmeyecek demek.
Btn yollari deniyormusun ovulasyon yunurtlama testi kullandnmi ben basta allah sonra o test saysnde 2 kere gebe kaldm biri kimyasal biri suanki 6 haftalik

A
Nasil adette yok gecikme oldgu halde gebelikmi yok kuzum
Adetimi 10 gun gecti. 11 gun oncede test yapmıstım negatifti. Iki gundurde cook acık kahverengi cok hafif leke goruyorum camasırımda. Bu da genelde adetimden omce olur bende. Adet olucam galiba

Yarın bat günüm bugün kahverengi pembe lekelenme oldu umarım adet olmama yerleşme. Kanamasıdır sen hamilemisin canım

A

Adetimi 10 gun gecti. 11 gun oncede test yapmıstım negatifti. Iki gundurde cook acık kahverengi cok hafif leke goruyorum camasırımda. Bu da genelde adetimden omce olur bende. Adet olucam galiba
Oo testi 11 gün once yaptıysan bendede ole negatif cikmisti 2 gn sinra yaptim silik oldu bidaha yaptim net cikti akimti bendede geldi bence icime doğdu sen gebesin

Oo testi 11 gün once yaptıysan bendede ole negatif cikmisti 2 gn sinra yaptim silik oldu bidaha yaptim net cikti akimti bendede geldi bence icime doğdu sen gebesin
'Gebesin' kelimesini doktordan duymayida oyle cok isterimki. Sende adetinin bir gun oncesi negatifti yani

Yarın bat günüm bugün kahverengi pembe lekelenme oldu umarım adet olmama yerleşme. Kanamasıdır sen hamilemisin canım
Leklenme kahverengi olmstu benmde 2 gebeliğim dede evet 1 kimyasal bir bu suan 6 haftalik. Çok uğraştım oyuzde belki bir yardimci olurum dedim actim konu cok bilmem ben ama icimiz rahatlar belki

'Gebesin' kelimesini doktordan duymayida oyle cok isterimki. Sende adetinin bir gun oncesi negatifti yani
Tabi hemde silik bile degildi dedim aman buda tutmadi braktim komsum dediki al bgun 2 fun sonra yani aldim silik cikti sonra 2 gn net cikti atabilirim istersen yani oyuzden bide senn baya gecti suan bence bi bta hcg yaptir benim icime bole doguyor gervekten yoksada emin olursn ama bence varr cnku aynisini ben yasadm

Leklenme kahverengi olmstu benmde 2 gebeliğim dede evet 1 kimyasal bir bu suan 6 haftalik. Çok uğraştım oyuzde belki bir yardimci olurum dedim actim konu cok bilmem ben ama icimiz rahatlar belki
Anladım canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah sende adetten ne kadar önce oldu lekelenme ve ağrılı bir şekilde mi oldu ne kadar ay sonra gebe kaldın canım

Beta hcg bende istiyorum ama saolsun esim vakit ayırıpta goturmuyo beni. Annesiyle gitmemi istiyo bende gitmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…