- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.555
- 133
Evet 17 aydır istiyoruzAyy inşallah ilkmi bu istiyorsun.
Kuzu sorunu net anlamadm ama sole akltym ben 1 senelik evliyim ovulasyon testi aldim 11 ayimda gebe kaldim o kimyasaldi yani gectgmz eylulde dustu agrili bir kanama ile ustune simdi bidaha kaldim kalma seklmde adetm gecikmeden test yaptim yok çıktı ddm yok zaten yeni dusurdum ama bole lekelenmem oluyor diyorum ki dusukten heralde komsu girdi aklimaAnladım canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah sende adetten ne kadar önce oldu lekelenme ve ağrılı bir şekilde mi oldu ne kadar ay sonra gebe kaldın canım
Ne alaka kaynanayla ya yok cikarsa kadn tip tip bakicak nekadar iyi olursa olsunBeta hcg bende istiyorum ama saolsun esim vakit ayırıpta goturmuyo beni. Annesiyle gitmemi istiyo bende gitmiyorum
Yumurtlama hesaplama testi yaptinmi hicEvet 17 aydır istiyoruz
Gel de anlat adama valla beni sinir kupu yaptıNe alaka kaynanayla ya yok cikarsa kadn tip tip bakicak nekadar iyi olursa olsun
Bende tukurukle ovulasyon bakma aleti vardi bi kac ay onla takip ettim ama galiba yumurtlama olmadı bende anlamadım. Geneldede o akıntı gelmezdi bende sanki. Ama bu sefer olmam gereken adetten 3-4 gun once o ovulasyon akıntısından geldi bende şasırdım hattaYumurtlama hesaplama testi yaptinmi hic
Ya ole seymi olur tek git tekmi gindermyor valla benimki tek gondermiyor bende inatla onu götürüyorum sen esine baska bi sorunn var de gt kaynananla doktora sokma iceri smdi bana iceride giriyir deme illakiGel de anlat adama valla beni sinir kupu yaptı
O nasil test kiz benim aldgm kisiden al eczane teknisyeni toptan satiyor mesela 30 lusu 50 tl 2 gebelik testi hediyeliBende tukurukle ovulasyon bakma aleti vardi bi kac ay onla takip ettim ama galiba yumurtlama olmadı bende anlamadım. Geneldede o akıntı gelmezdi bende sanki. Ama bu sefer olmam gereken adetten 3-4 gun once o ovulasyon akıntısından geldi bende şasırdım hatta
Tek gondermiyo zatende kendide goturmuyo kardesi var onla git diyo bisey diyo benim burnumdan getiriyo anlıcan. Oyle gormus ailesinden ne alakaysa bahane bulucakya. Bende bi haftadır mesafeli davraniyorum ona bundan sonra boyleYa ole seymi olur tek git tekmi gindermyor valla benimki tek gondermiyor bende inatla onu götürüyorum sen esine baska bi sorunn var de gt kaynananla doktora sokma iceri smdi bana iceride giriyir deme illaki
Yok bak nete yaz gorursun bi alet bu pili bitene kadar kullaniyosun.O nasil test kiz benim aldgm kisiden al eczane teknisyeni toptan satiyor mesela 30 lusu 50 tl 2 gebelik testi hediyeli
MALESEF DERTLEŞİLMIYOR AMA İYKI BURASI VAR YOKSA COK SIKINTI CEKERDIK DERTLEŞİP YARDIMCI OLUYORUZA.s canim dertlesiyiruz sen napiyorsun hosgeldin valla gercek hayatta dostlarla dertesilmiuor anam burda daha guzel nye bilmiyorm
Tövbe estağfurullah ya en iyisini yapmışsın tam anladm kocadir dinliyoruz da bebegi kaynanami ilk mujdelicen kocanami ne alaka belki 3 ay solemiceksin nolur nlmz dyeTek gondermiyo zatende kendide goturmuyo kardesi var onla git diyo bisey diyo benim burnumdan getiriyo anlıcan. Oyle gormus ailesinden ne alakaysa bahane bulucakya. Bende bi haftadır mesafeli davraniyorum ona bundan sonra boyle
Yok anam dertlesiriz evdekilerle olmuyor burda birbirime sordugumuzu kocamiza 2 kere soralim of he yeter olursa olur allahtan diyorlar bizde biliyoz allahtan oldgnu bizde bilioz olacağını yarabbimya anlamiyorlar anamMALESEF DERTLEŞİLMIYOR AMA İYKI BURASI VAR YOKSA COK SIKINTI CEKERDIK DERTLEŞİP YARDIMCI OLUYORUZ
Aynen bende oyle dedim ben hamile olsam bile solemeyi dusunmuyom sen test yaptirmaya gonderiyon dedimTövbe estağfurullah ya en iyisini yapmışsın tam anladm kocadir dinliyoruz da bebegi kaynanami ilk mujdelicen kocanami ne alaka belki 3 ay solemiceksin nolur nlmz dye
Anlamıyorlar bende aynısı eşime dıyrum allahtan aynısını benfe blmıym ama işte bu arada hayırlı olsun inşallah Allah analı babalı büyüsünYok anam dertlesiriz evdekilerle olmuyor burda birbirime sordugumuzu kocamiza 2 kere soralim of he yeter olursa olur allahtan diyorlar bizde biliyoz allahtan oldgnu bizde bilioz olacağını yarabbimya anlamiyorlar anam
Allahim nelerle uğraşıyoruz yaAy
Aynen bende oyle dedim ben hamile olsam bile solemeyi dusunmuyom sen test yaptirmaya gonderiyon dedim
Sağol kuzum benim rabbim ben digurmadan sizin gebeliği nizi duymami nasip etsinAnlamıyorlar bende aynısı eşime dıyrum allahtan aynısını benfe blmıym ama işte bu arada hayırlı olsun inşallah Allah analı babalı büyüsün
Benim stresim kendime yetiyo zaten destek olucana kostek benimkiAllahi
Allahim nelerle uğraşıyoruz ya
Agzındanbal dalmıyorrr oyyySağol kuzum benim rabbim ben digurmadan sizin gebeliği nizi duymami nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?