- 13 Ocak 2015
- 2.733
- 3.931
- 133
- 33
Kuzum hıc sıkıntı yaomaaa akışına bırakEyvah benim adet gelcekmi ne sancısı basladı sanki
Gelecekse kacış yok zaten napalım artıkKuzum hıc sıkıntı yaomaaa akışına bırak
iki ay denedim yakaladim Allahin izniyle. bu ay kan verecektim akisina biraktim ne kur ne ilac ne test yaptim.. akinti gordum rastlanti olarak test yaptim koyu iki cizgi gordum. Ertesi gun de yaptim silindi. o gunleri 3-4 gun arka arkaya degerendirdik. yani tum ay ovu testi yapmadim da akinti gorunce iki gun yaptim. degerlendirdik. hormon testleri normal cikti. ama bugun geldi. belliydi zaten rahimim asagidaydi soke olmadim ama uzuluyor insan.Btn yollari deniyormusun ovulasyon yunurtlama testi kullandnmi ben basta allah sonra o test saysnde 2 kere gebe kaldm biri kimyasal biri suanki 6 haftalik
Geldmi kiz yoksaEyvah benim adet gelcekmi ne sancısı basladı sanki
Bisey sorcam senin hamile kaldiginbay sen kacinci gun yumurtlamıstınGeldmi kiz yoksa
Bilmiyorm ama benim icime gelmicek gbi oluyor anam gelirse hana çatma heeeG
Gelmedi daha benimle oyun oynuyo
Ben 29 gnde bir adet oluyorum bir uygulamam var yaptigim yunurtlama testi gbi doğru veriyor uygulama (flo) benbiraz kocasini bastiranlardanim gec len diyom adetimi 1 sayarak 14.15.16 yumurtlama gunlerim ben 10 da ayiptir solemesi başlıyorum 1 gün arayla 17 kadar tabi diceksin koca nasil he diyor gelmezsen 2 ay solinda yatarsin diyorum biraz rahat konustum bakma seviyorum sizi ondanBisey sorcam senin hamile kaldiginbay sen kacinci gun yumurtlamıstın
Catabilirim valla umitlendirme beniBilmiyorm ama benim icime gelmicek gbi oluyor anam gelirse hana çatma heee
Iyi valla senin yontem. Peki ben kac gunde adet oluyorum dersin. Tamm 48 gunde oluyodum 10 gecikmede suan dusun yani. Bide benim o ovulasyon akintisi gibi akinti 44. Gunde filan geldiBen 29 gnde bir adet oluyorum bir uygulamam var yaptigim yunurtlama testi gbi doğru veriyor uygulama (flo) benbiraz kocasini bastiranlardanim gec len diyom adetimi 1 sayarak 14.15.16 yumurtlama gunlerim ben 10 da ayiptir solemesi başlıyorum 1 gün arayla 17 kadar tabi diceksin koca nasil he diyor gelmezsen 2 ay solinda yatarsin diyorum biraz rahat konustum bakma seviyorum sizi ondan
Sen 48 gundemi oluon kuzu cok düzensiz seninkisi senin test kullanman sart bole yakalamak zor olurIyi valla senin yontem. Peki ben kac gunde adet oluyorum dersin. Tamm 48 gunde oluyodum 10 gecikmede suan dusun yani. Bide benim o ovulasyon akintisi gibi akinti 44. Gunde filan geldi
Aynen bide benim adetten once gelen ince beyaz yapıskan bi akıntım oluyodu bugunde ondan geldi. Ben yarın obur gun adet olcam heraldeSen 48 gundemi oluon kuzu cok düzensiz seninkisi senin test kullanman sart bole yakalamak zor olur
Valla suan 6 haftalik pazartesi gnu kese icin gdcem degerim gecen hafta 43 ken 320 olmustu baya uyi dediler bilmiom dogrumu ddiler. Kese gorunurmu dye telaslardayim kuzum4 senem21 senin nasıl gidiyo hamilelik bulantın oluyomu
Gorunur insallah canım. Valla eskiden ne ultrason ne bisey millet doktora gitmede buyutup doguruyomus daha az stres bence :) . Bizse once idrar testi yap silik cıktıysa hamilemiyim deilmiyim diye stres yap. Git kan testi yaptir. Degerim iyimi diye stres yap. Deger iyiyse iki gun sonra bidaha yaptir kontrol et. Keseyi gorcemmi goremicemmi kalp atisini duycammi duyamicammi vs. Vs. Bi rahat rahat anın tadını cıkaramıyoruz :)Valla suan 6 haftalik pazartesi gnu kese icin gdcem degerim gecen hafta 43 ken 320 olmustu baya uyi dediler bilmiom dogrumu ddiler. Kese gorunurmu dye telaslardayim kuzum
Vallaaa yaaa ama bunlarin suclusu hep doktorlar ve kocalar kocalarin sucu bizi hic dinlememek sen ne dersen sorarsan sor cevap klasik şu (takma kafana hayirlisiysa olur) lan bende biliom diyesim geliyor ama diyemiyorumGorunur insallah canım. Valla eskiden ne ultrason ne bisey millet doktora gitmede buyutup doguruyomus daha az stres bence :) . Bizse once idrar testi yap silik cıktıysa hamilemiyim deilmiyim diye stres yap. Git kan testi yaptir. Degerim iyimi diye stres yap. Deger iyiyse iki gun sonra bidaha yaptir kontrol et. Keseyi gorcemmi goremicemmi kalp atisini duycammi duyamicammi vs. Vs. Bi rahat rahat anın tadını cıkaramıyoruz :)
Niye diyemioruz cunku bidaki ay lazim olursa ona mecburuzzzzVallaaa yaaa ama bunlarin suclusu hep doktorlar ve kocalar kocalarin sucu bizi hic dinlememek sen ne dersen sorarsan sor cevap klasik şu (takma kafana hayirlisiysa olur) lan bende biliom diyesim geliyor ama diyemiyorum
Valla hislerime tercuman oldun demkki erkekler hep ayni. Olmadi diye uzuluyorum hep hayirlisi diyoNiye diyemioruz cunku bidaki ay lazim olursa ona mecburuzzzz
Yav sanki biz hayirsizi. Diyoruz mesela bgun ddmki korkuyorum pazartesi kese icin diyoki evham yapma gormesende hayirsizmis sabret te allahim varya elektirik li sandalyeye oturdup sabred cnm biticek diyesim geliyorValla hislerime tercuman oldun demkki erkekler hep ayni. Olmadi diye uzuluyorum hep hayirlisi diyo
Bizde şoyle olabilsek gamsızYav sanki biz hayirsizi. Diyoruz mesela bgun ddmki korkuyorum pazartesi kese icin diyoki evham yapma gormesende hayirsizmis sabret te allahim varya elektirik li sandalyeye oturdup sabred cnm biticek diyesim geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?