Şok oldum açılamazsin dediler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
izin verseler ne, vermeseler ne. Bu yobaz insanlara yaranamazsınız. Siz doğru bildiğinizi yapın, kabul etmezlerse kendileri bilieler de sonunda kabul etmek zorunda kalacaklar zaten

Farkındayım ve geç farkına varıp gec harekete geçmeye çok pismanim

Eşiniz sizi destekliyordur umarım, açılmak istiyorsanız açılın, çocuğunuz var mı? Çalışmaya engeliniz yoksa bir iş bulup çalışın. Başkalarının sizin hayatınızı yönlendirmesine izin vermeyin.

Yapilacak sey basit. Aileyle gorusmemek. Telefonunuza kades yukleyin, babaniz gelip dovmeye kalkinca da kadese basin. Kendi versin cevabini polise. Cezasi olmaz ama en azindan sizi de pasif gorup iyice ezmeye kalkmazlar. Kocanizla da sonunuz ne olur ne olmaz bir ise girip birikim yapin. Belli ki kimseden hayir yok size.

1 yasinda kızım var artık çocuğuma bakcak kimse yok eşim yanımda oda çevrenin tepkisinden korkuyodu

niye şok oldun ki? seni zorla kapatan, okutmayan, küçük yasta evlendiren, evlenince calisma diye akillar veren, kocanla kavga ettin diye seni eve almayan ailenden tam olarak ne bekliyordun?
yapacak tek sey aileni silmek
zaten zor aninda onlar seni siler, kocan evden atsa kabul edecek, sen ölsen gönül rahatligiyla cocugunu kabul edecek insanlar degiller.
insanın böyle ailesi olsa ne olmasa ne? yokluklari varliklarindan evladir bence. Merak etme zamanla elden ayaktan düşünce kendileri gelir sana

O kadar baskılayarak yetiştirmişler ki sizi hala doğru bildiğinizi yaparken ikilemde kalmanıza üzüldüm. Bu hayat sizin, açılmak istiyorsanız açılın. Eşinizin de bu konuda fikri olmamalı. Ayrıcan şiddet göreceğinizi düşünüyorsanız lütfen şikayetçi olun, kimse sizi ruhen ve bedenen incitmemeli. Buna hakları yok. Kades uygulamasını mutlaka indirin telefonunuza, sizin adınıza endişelendim. Aileniz olsa da görüşmeyin böyle insanlarla, kendi yuvanıza odaklanın.

Böyle aileler kız çocuğunun varlığını bile ayıp birşey olarak görüyorlar zaten. Erkek evlat istediğini yapabilir ama kız ne yapsa suç olur. Eğer içinizden gelerek, inancinizdan dolayı değilde sırf onların korkusundan örtünüyorsaniz açın başınızı. Ama yerinizde olsam işe başımı açmaktan değil çalışıp para kazanmaktan başlardım. Önce işe girin ona bi alışsınlar sonra da açılırsınız. Q

Ah
Bir bilsem her şeye a dan z ye kadar yorum yapıp karışıyorlar kizima askılı kıyafet begendim ona bile yorum yaptılar daha 1 yasinda düsünün

Alismalari mümkün degill her halükarda karşılar ben bunlari dedim die dinsiz ve sapık ithamı aldim annemden babam beni dövüyordu biliyosun dedim sizin zorunuzla o yüzden kapandım dedim annem iyikide seni sıkmısız yoksa hakkından gelemiycekmisiz dedi

Hala onlardan icazet alir gibi konuşursaniz her şeyi yapmaya hak görürler.
Ailen bes para etmez ömür boyunca yanlarina gelmeseler ne olur ki?
Su gün kocanın başına bir sey gelse bir dilim ekmek vermezler.
Benim bebegim olmuyordu ailem sadece bana bu konuda destek oldular tüp bebek masraflarinda ama bu kadar geri kafalı olmaalari beni sıktı patlama noktasına geldim onlari dinledim senelerce evde boş boş vaktim gecti o kadar pişmanım ki

Aslında bu mesajida veriyor gerçekten birde oturup konuşalım diyor ya benim kararım için nie oturup konuscaz şaka gibii

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…