- 15 Temmuz 2016
- 8.575
- 14.395
- 248
- Konu Sahibi cicekkkahrmn
-
izin verseler ne, vermeseler ne. Bu yobaz insanlara yaranamazsınız. Siz doğru bildiğinizi yapın, kabul etmezlerse kendileri bilieler de sonunda kabul etmek zorunda kalacaklar zatenMerhaba hanımlar biz köyde yasiyoduk annemgil 14 yaşımda zorla basımi kapattilar zorla ortaokuldan sonra beni okula yollamadilar kiz çocuğu okumazmiş kaç kere ağladım kabul etmediler sonra evden dışarı adım attirmadilar sadece akraba ziyareti sürekli evde kapaliydim 19 yasinda evlendim suanda 28 yaşındayım küs gittim ailemin yanına babam küfür etti evden dışarı çıkma kimse kus geldini görmesin seni dedi sonra eşimle barıştım evlenince çalışma die sıkı sıkı tembih ettiler şimdi aklim başıma geldi başımı açmak istediğimi aileme bildirdim annem bana sapittinmi sen azdinmi sonradan azdinmi müge anliya çıkanlar gibimi olacaksın dedi seni iyiki sıkmışız yoksa senin hakkından gelinmezmis dedi ben bu tepkiye şok oldum erkek kardeşim yüzünden başlarına gelen kalmadi bunu ona söyledim o erkek sen kadınsın diyor eşim konuştu annemle onada babasi duyarsa gelir döver çok kızar die söylemiş ben bu durumda napim sizce bütün hayatımı kontrol altında tutmaya calisyolar cildiricamm
Farkındayım ve geç farkına varıp gec harekete geçmeye çok pismanimSizin açılıp kapanmanızdan babanıza ne!!!!
Eşiniz neden anneniz ile bu konuyu konuşuyor ki, o da sanırım baskıcı aile de büyümüş.
Koca bir ömür kuş misali ellerinizden uçup gitmiş aileniz yüzünden farkındamısınız.
Eşiniz sizi destekliyordur umarım, açılmak istiyorsanız açılın, çocuğunuz var mı? Çalışmaya engeliniz yoksa bir iş bulup çalışın. Başkalarının sizin hayatınızı yönlendirmesine izin vermeyin.Merhaba hanımlar biz köyde yasiyoduk annemgil 14 yaşımda zorla basımi kapattilar zorla ortaokuldan sonra beni okula yollamadilar kiz çocuğu okumazmiş kaç kere ağladım kabul etmediler sonra evden dışarı adım attirmadilar sadece akraba ziyareti sürekli evde kapaliydim 19 yasinda evlendim suanda 28 yaşındayım küs gittim ailemin yanına babam küfür etti evden dışarı çıkma kimse kus geldini görmesin seni dedi sonra eşimle barıştım evlenince çalışma die sıkı sıkı tembih ettiler şimdi aklim başıma geldi başımı açmak istediğimi aileme bildirdim annem bana sapittinmi sen azdinmi sonradan azdinmi müge anliya çıkanlar gibimi olacaksın dedi seni iyiki sıkmışız yoksa senin hakkından gelinmezmis dedi ben bu tepkiye şok oldum erkek kardeşim yüzünden başlarına gelen kalmadi bunu ona söyledim o erkek sen kadınsın diyor eşim konuştu annemle onada babasi duyarsa gelir döver çok kızar die söylemiş ben bu durumda napim sizce bütün hayatımı kontrol altında tutmaya calisyolar cildiricamm
1 yasinda kızım var artık çocuğuma bakcak kimse yok eşim yanımda oda çevrenin tepkisinden korkuyoduEşiniz sizi destekliyordur umarım, açılmak istiyorsanız açılın, çocuğunuz var mı? Çalışmaya engeliniz yoksa bir iş bulup çalışın. Başkalarının sizin hayatınızı yönlendirmesine izin vermeyin.
Bir bilsem her şeye a dan z ye kadar yorum yapıp karışıyorlar kizima askılı kıyafet begendim ona bile yorum yaptılar daha 1 yasinda düsününSizin açılıp kapanmanızdan babanıza ne!!!!
Eşiniz neden anneniz ile bu konuyu konuşuyor ki, o da sanırım baskıcı aile de büyümüş.
Koca bir ömür kuş misali ellerinizden uçup gitmiş aileniz yüzünden farkındamısınız.
Alismalari mümkün degill her halükarda karşılar ben bunlari dedim die dinsiz ve sapık ithamı aldim annemden babam beni dövüyordu biliyosun dedim sizin zorunuzla o yüzden kapandım dedim annem iyikide seni sıkmısız yoksa hakkından gelemiycekmisiz dediBöyle aileler kız çocuğunun varlığını bile ayıp birşey olarak görüyorlar zaten. Erkek evlat istediğini yapabilir ama kız ne yapsa suç olur. Eğer içinizden gelerek, inancinizdan dolayı değilde sırf onların korkusundan örtünüyorsaniz açın başınızı. Ama yerinizde olsam işe başımı açmaktan değil çalışıp para kazanmaktan başlardım. Önce işe girin ona bi alışsınlar sonra da açılırsınız. Q
Benim bebegim olmuyordu ailem sadece bana bu konuda destek oldular tüp bebek masraflarinda ama bu kadar geri kafalı olmaalari beni sıktı patlama noktasına geldim onlari dinledim senelerce evde boş boş vaktim gecti o kadar pişmanım kiHala onlardan icazet alir gibi konuşursaniz her şeyi yapmaya hak görürler.
Ailen bes para etmez ömür boyunca yanlarina gelmeseler ne olur ki?
Su gün kocanın başına bir sey gelse bir dilim ekmek vermezler.
Sendemi aynı durumdasinHer seye karışan ve üzerinde baski yapıp kendi doğru bildiklerini yapan bir aile..
Tıpkı benim gibi
Aslında bu mesajida veriyor gerçekten birde oturup konuşalım diyor ya benim kararım için nie oturup konuscaz şaka gibiiBoşuna uğraşmayın ailenizi değiştiremezsiniz.gorusmeyin olsun bitsin koca kadına gelip baban seni döver diyorsa gerisi boş.bunu bide eşinize söylüyor resmen adama da kızımı dovebilirsin izni veriyor bı nevi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?