Şok oldum açılamazsin dediler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

cicekkkahrmn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2025
54
34
3
28
Merhaba hanımlar biz köyde yasiyoduk annemgil 14 yaşımda zorla basımi kapattilar zorla ortaokuldan sonra beni okula yollamadilar kiz çocuğu okumazmiş kaç kere ağladım kabul etmediler sonra evden dışarı adım attirmadilar sadece akraba ziyareti sürekli evde kapaliydim 19 yasinda evlendim suanda 28 yaşındayım küs gittim ailemin yanına babam küfür etti evden dışarı çıkma kimse kus geldini görmesin seni dedi sonra eşimle barıştım evlenince çalışma die sıkı sıkı tembih ettiler şimdi aklim başıma geldi başımı açmak istediğimi aileme bildirdim annem bana sapittinmi sen azdinmi sonradan azdinmi müge anliya çıkanlar gibimi olacaksın dedi seni iyiki sıkmışız yoksa senin hakkından gelinmezmis dedi ben bu tepkiye şok oldum erkek kardeşim yüzünden başlarına gelen kalmadi bunu ona söyledim o erkek sen kadınsın diyor eşim konuştu annemle onada babasi duyarsa gelir döver çok kızar die söylemiş ben bu durumda napim sizce bütün hayatımı kontrol altında tutmaya calisyolar cildiricamm

Son düzenleme:
Bugün reddetseler yarın kabul etmek zorunda kalacaklar. Açılmak istiyorsanız eşiniz de destekliyorsa kendi bildiğinizi yapın. Bence almak istediğiniz tüm kararlar da bu geçerli olmalı.
Bana azmisim ve yoldan çıkmışım gözüyle bakıyor sen dinsizsin diyor çevremiz geneli kapali ailemde geri kafalı seni iyiki sıkmısız yoksa senin hakkından gelinmezmis diyor sinirlerim tepeme cikti siz olsanız napardiniz

Siz evli değil misiniz şu anda, neden açılacağım diye ailenize bildiriyorsunuz? Evli olmasanız bile 28 yaşında koca kadınsınız, bu karar size ait olmalı.

Çevremde en zor ailelerin kızları bile kabul etmek zorunda kaldılar. Hangi kararı alırsanız alın kararlı olmanız önemli. Açıldıktan sonra kararınızdan döndürürlerse bunu hep yaparlar.

Sadece söylemek istedim benden duysunlar istedim duymadığım isitmedigim laf kalmadı şok oldumm
Zorla kapatmışlar sizi zaten, ne bekliyordunuz ki? Aa tabi kızım istediğini yap senin hayatın demelerini mi?

Böyle aileler yüzünden soğuduk dinden ya zaten ise de girin calisin Açılın da

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…