- Konu Sahibi gecekirpiklikadin
-
Kızlar bugün 14:40 da göz randevum vardı. Evden çıktım durağa giden yol üzerinde mahallemizin orta okulu var. Durağa daha çabuk giderim diye okulun tam arkasındaki yola girecekken ne göreyim kadında erkekte enaz annem babam yaşında öpüşüyorlar. Adam kadına sürtünü yordu. Haliyle yolumuz değiştirmek zorunda kaldım. Okadar tiksindim ki. Normalde öpüşen çiftlere bakmam. Ama yaşları
Ayrıca okulun arkası dediysem öyle kuytu köşesi değil. Her tarafinda
evler var. Okulun futbol
sahasına denk geliyor. Mahallenin çocukları sürekli futbol oynar orda. Allahtan havanın aşırı sıcak olması sebebiyle kimse yoktu. Eve geldiğimde annemle kızkardeşime anlattığın. Meğerse ramazan ayında aynı yerde görmüşler. Edep haya kalmamis millete
ne münasebet ki
göz zevkim bozuluyor
sırf bu yüzden şikayet ederim
o yorumları yapanların bir çoğunun tek amacı
radikal görünmek dikkat çekmek bence
seks karşı biri değilim
ama evli evinde
evi köyü olmayanda
bir çatının altında
yapıcak
bu ne böyle sokak ortasında
terbiyesizlik birkere
proların isyanı desene.....bu arada imzana hayran oldum...eşime hava için kullanıyorum bu cümleyi........ne diyiiin kız..bende aynı sıkayette bulundum..bı prolugumuz vardı,oda gıttı haybeye..neyse gerı geldı sevındım..dosemeye devam ozaman..
o kadar kelimenin içerisinde bölücüyle haklı olduğumu düşünüyorsanız helal olsun
Bu arada Avrupa ülkelerinde tecavüzün en üst seviyelerde olduğunu hatırlatırım hani o bahsettiğiniz tabuların kıyısından dahi geçmeyen ülkelerden bahsediyorum..bizde tecavüzler gene gizli kapaklı adamlar alışveriş merkezinin göbeğinde tecavüz edebildiğine göre bizim tabular çok işe yarıyor..bi de şeriate 3 gün geçip kısasa kısas yapıp tecavüz eden adamları önce taksimin orta göbeğine getirip Allah ne verdiyse daldırtıp sonra da hadım edersek sanırım bu barbarca tutumumuz karşısında onlardan geriye kimse kalmaz ne dersiniz..dur bak şimdide çok yobaz olduğumu iddia edebilirsin.şu bastırılmış cinsellik saçmalığından ne zaman vazgeçeceğiz çok merak ediyorum bence insan yerini ve toplumunu bilmeli..düşünceniz fazla azınlık beyin göçüne açık bize uymuyor..insan sevişemez öpüşemez mantığıyla konuşmuyorum dikkat İNSAN KAMUYA AÇIK ALANDA SEVİŞEMEZ ÖPÜŞEMEZ ,SEVİŞEN ÖPÜŞEN Kİ BURDAKİLER ÖPÜŞMÜYOR DİKKATLİ OKUYUN AHLAKSIZDIR ..HATTA EN DİBİDİR.
ooo bizden değilsin burayı terket mantığı ha, harika ya gerçekten. dikkat ettiyseniz ben ilk mesajımda sadece "size ne" dedim. düşünceyi yargılamadım, neden böyle düşünüyorsunuz demedim. ama siz ilk cevabınızda düşüncemi yargıladınız. ben düşünceye müdahale etmemeye özen gösterirken, siz hemen düşüncemi "pis, kaka" şeklinde etiketlediniz. bu noktada bile kafa yapınızın farklılığı (bakın farklılık diyorum aşağılama veya yargılama yok) ortaya çıkıyor.
bahsettiğiniz avrupa ülkelerinin "en üst seviyelerdeki" tecavüz oranı gazetelerde, dost meclislerinde ya da kahvehanelerde konuşulan safsatalardır ve kendi ülkemizi yüceltme amacıyla uydurulur. ben avrupa'da da yaşamış biri olarak bunu rahatlıkla söyleyebilirim. orada milyonun içinde bir psikopat çıkar, tecavüz eder, büyük olay olur, yer yerinden oynar (zira hakikaten kolay karşılaşılan bir şey değildir), sonra türkiye'dekiler de "bak neler dönüyor oralarda" der. dibinde kaynayan pedofilleri, tecavüzcü sapıkları, katilleri görmez, elin memleketindeki 3-5 (3-5'ten fazla elbette ama türkiye'dekinin 10'da biri kadar bile değil belki) psikopata takar kafayı. ondan sonra "ooo avrupa bataklığa dönmüş" oluyor. hem de ensest cennetine dönen bir ülkenin halkı söylüyor bunları malesef. sizce bu konuda avrupa'yı eleştirmek ve itham etmek haddimize midir?
benim kastettiğim şey ahlakın sınırları aslında. elbette sokak ortasında sevişmek o sınırı aşar ama öpüşmek, sarılmak görecelidir. sürtünüyorlardı denmiş mesela. iyi de iki arkadaş da sarıldığında vücutları birbirine değer? onları da sürtünüyor kategorisine mi sokacağız. el ele tutuşmayı bile hoş görmeyenler var... ya onlar çizerse bu sınırları? işte bu yüzden karşı çıkıyorum insanlara müdahale edilmesine.
ooo bizden değilsin burayı terket mantığı ha, harika ya gerçekten. dikkat ettiyseniz ben ilk mesajımda sadece "size ne" dedim. düşünceyi yargılamadım, neden böyle düşünüyorsunuz demedim. ama siz ilk cevabınızda düşüncemi yargıladınız. ben düşünceye müdahale etmemeye özen gösterirken, siz hemen düşüncemi "pis, kaka" şeklinde etiketlediniz. bu noktada bile kafa yapınızın farklılığı (bakın farklılık diyorum aşağılama veya yargılama yok) ortaya çıkıyor.
bahsettiğiniz avrupa ülkelerinin "en üst seviyelerdeki" tecavüz oranı gazetelerde, dost meclislerinde ya da kahvehanelerde konuşulan safsatalardır ve kendi ülkemizi yüceltme amacıyla uydurulur. ben avrupa'da da yaşamış biri olarak bunu rahatlıkla söyleyebilirim. orada milyonun içinde bir psikopat çıkar, tecavüz eder, büyük olay olur, yer yerinden oynar (zira hakikaten kolay karşılaşılan bir şey değildir), sonra türkiye'dekiler de "bak neler dönüyor oralarda" der. dibinde kaynayan pedofilleri, tecavüzcü sapıkları, katilleri görmez, elin memleketindeki 3-5 (3-5'ten fazla elbette ama türkiye'dekinin 10'da biri kadar bile değil belki) psikopata takar kafayı. ondan sonra "ooo avrupa bataklığa dönmüş" oluyor. hem de ensest cennetine dönen bir ülkenin halkı söylüyor bunları malesef. sizce bu konuda avrupa'yı eleştirmek ve itham etmek haddimize midir?
benim kastettiğim şey ahlakın sınırları aslında. elbette sokak ortasında sevişmek o sınırı aşar ama öpüşmek, sarılmak görecelidir. sürtünüyorlardı denmiş mesela. iyi de iki arkadaş da sarıldığında vücutları birbirine değer? onları da sürtünüyor kategorisine mi sokacağız. el ele tutuşmayı bile hoş görmeyenler var... ya onlar çizerse bu sınırları? işte bu yüzden karşı çıkıyorum insanlara müdahale edilmesine.
size ne ki bence sokakta öpüşen insanların mezheplerinde sıkıntı var..mahremiyet diye bir şey var..artı kimse kimsenin kimseyle kimseleşmesini görmek zorunda da değil...onun fantazisini.......................
40 larından sonra kendilerine teneşir arıyorlarmışsa demek :)Genç olsa cahil dersin de 60 yaşındaki teyzeye amcaya ne denir bilemedim.
Andropoza menopoza da girmemişler
Tartışmak değil amacım, merak ettiğim için soruyorum.
Siz kendi çocuklarınız önünde konu sahibinin anlattığı gibi öpüşür müsünüz?
Şehvetle, sürtünerek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?