- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
- Konu Sahibi gecekirpiklikadin
-
Tanımadığınız birine ne kadar kolay pislik diyebiliyorsunuz..Olayı görmedeniz ikinci ağızdan dinliyorsunuz böyle konuşmaya gerek yok bence.bu dünyanın hali nedir ya vallahi evlenmekten korkuyorum. evlensem böyle bi ahlaksz dünyaya çocuk getirmekten korkuyorum bıktık artık bu pislik insanlardan
Sokakta kadini ölesiye dovseler biri yardim etmez, opusse mevzu cikar
Tanımadığınız birine ne kadar kolay pislik diyebiliyorsunuz..Olayı görmedeniz ikinci ağızdan dinliyorsunuz böyle konuşmaya gerek yok bence.
İronimi yapıyorsunuz bilmiyorum ama pislik biraz ağır bir laf değilmi ya? :ssürtünüyosa pisliktir,öpüşüyosa sadece ahlaksızdır,diğer türlüsüne girmiiiiiim
Tanımadığınız birine ne kadar kolay pislik diyebiliyorsunuz..Olayı görmedeniz ikinci ağızdan dinliyorsunuz böyle konuşmaya gerek yok bence.
ya bırak Allasen kim ne düşünüyosa düşünsün bu konu başlı başına hata benim gözümdede pis bi durum okulun önünde şehvetle birbirlerine girmeleri ama seninde dediğin gibi biz görümüyoruz şu an böyle bir şey ben görsem hem şikayet ederim hem rezil ederim orası ayrı ama her türlü düşünce varken burada tartışma konusu açmazdım sanırım..hepimizin içinde kalsın bence...bu arada hani kamuya açık alanda her türlü yakınlaşmaya karşıyım..leyleklerden çıkmadık evliyiz ya da nişanlıyız bizlerde bir şeyler yaşıyoruz ama kimsenin gözüne gözüne sokmuyoruz..İronimi yapıyorsunuz bilmiyorum ama pislik biraz ağır bir laf değilmi ya? :s
Sokak ortasında ne yaptığını bilmiyorsunuz ki sadece öpüşmüş de olabilirler yani öpüşmenin sınırları yoruma bağlıdır bence.Eğer işi abartmış olsalardı tepki görürlerdi diye düşünüyorum.sokak ortasında bunu yaparsa çok hakediyor bence.Ben bu görüntüyü görmek zorunda değilim
işte bende tam bunu söylüyorum biz görümüyoruz eğer gördüğümüz konu sahibinin düşüncesi ile aynı olsaydı yani şehvet sürtünme öpüşmenin ilerisi...bu durumda yorumlar göreceli kalıyor serıatcıde kendince haklı oluyor sorgulamak bize düşmüyor..ama yine diycem kamuya açık alan özellikle bir okulun önü ne olursa olsun kimse olabilir diyemez diyenin mezhebinden şüphe ederim küçük çocuklara ders mi veriyonuz orda.Sokak ortasında ne yaptığını bilmiyorsunuz ki sadece öpüşmüş de olabilirler yani öpüşmenin sınırları yoruma bağlıdır bence.Eğer işi abartmış olsalardı tepki görürlerdi diye düşünüyorum.
Sokak ortasında ne yaptığını bilmiyorsunuz ki sadece öpüşmüş de olabilirler yani öpüşmenin sınırları yoruma bağlıdır bence.Eğer işi abartmış olsalardı tepki görürlerdi diye düşünüyorum.
Konu sahibinin bahsettiği seviyedeyse tabiki de olmaz .işte bende tam bunu söylüyorum biz görümüyoruz eğer gördüğümüz konu sahibinin düşüncesi ile aynı olsaydı yani şehvet sürtünme öpüşmenin ilerisi...bu durumda yorumlar göreceli kalıyor serıatcıde kendince haklı oluyor sorgulamak bize düşmüyor..ama yine diycem kamuya açık alan özellikle bir okulun önü ne olursa olsun kimse olabilir diyemez diyenin mezhebinden şüphe ederim küçük çocuklara ders mi veriyonuz orda.
sokakta kadın dövülse ayıp demezmişiz öyle mi? bu sizin hüsnü kuruntunuz. Sorun bu insanların yaşı değil sokakta bunu yapamaz o özgürse ben de özgürüm benm özgürlüğüme müdahale ediyor bnm göz zevkimi bozuyor belki gtsn evinde yapsın istedgi haltı ben onların bu halini görmek zorunda değilim.
Size ne ki bundan ? Gencler yapiyo yaslilar niye yapmasin. Onlardakide nefis yani. Fantazi yapiyolardir belki
sokaktamı yapacaklar bunu? çocukların da ahlakını bozmaya hakları var mı?
Ya su yoruma ne yazilir bilemedim... yapilandan bize ne evet. ev ya da kapali bi mekan dururken sokak ortasinda maruz kaldığımız boyle bi ahlaksizligi elestirmek bile suc olmus. Yazik ki ne yazik...
Beni ilgilendirmiyor arkadaşım isterse çırıl çıplak sevişsin BANANE! Çok ilgileniyosanız gidin şikayet edin. Bu forumda tartışılacak bi konumu ayrıca? Adamlar zevkini aldı bize derdi tasası kaldı şuna bak. Beni ilgilendirmez. Tıpkı baş örtü takanlar gibi bikini giyen çıplak gezende beni ilgilendirmez. Isterse komple ilişkiye girsinler ya. Banane. Rahatsızsam kafamı çevirir geçerim yada gider uyarırım. ben rahatsız değilim. Allah allah.
Siz rahatsiz degilsiniz, biz rahatsiziz. Neyi tartisiyoruz??? Siz bizim rahatsiz olusumuzu elestirirken iyi de biz bisi diyince kotuyuz.. ne ala ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?