Şok oldum. Sokak ortasında olmaz ki

bu dünyanın hali nedir ya vallahi evlenmekten korkuyorum. evlensem böyle bi ahlaksz dünyaya çocuk getirmekten korkuyorum bıktık artık bu pislik insanlardan
Tanımadığınız birine ne kadar kolay pislik diyebiliyorsunuz..Olayı görmedeniz ikinci ağızdan dinliyorsunuz böyle konuşmaya gerek yok bence.

İronimi yapıyorsunuz bilmiyorum ama pislik biraz ağır bir laf değilmi ya? :s
ya bırak Allasen kim ne düşünüyosa düşünsün bu konu başlı başına hata benim gözümdede pis bi durum okulun önünde şehvetle birbirlerine girmeleri ama seninde dediğin gibi biz görümüyoruz şu an böyle bir şey ben görsem hem şikayet ederim hem rezil ederim orası ayrı ama her türlü düşünce varken burada tartışma konusu açmazdım sanırım..hepimizin içinde kalsın bence...bu arada hani kamuya açık alanda her türlü yakınlaşmaya karşıyım..leyleklerden çıkmadık evliyiz ya da nişanlıyız bizlerde bir şeyler yaşıyoruz ama kimsenin gözüne gözüne sokmuyoruz..

sokak ortasında bunu yaparsa çok hakediyor bence.Ben bu görüntüyü görmek zorunda değilim
Sokak ortasında ne yaptığını bilmiyorsunuz ki sadece öpüşmüş de olabilirler yani öpüşmenin sınırları yoruma bağlıdır bence.Eğer işi abartmış olsalardı tepki görürlerdi diye düşünüyorum.

işte bende tam bunu söylüyorum biz görümüyoruz eğer gördüğümüz konu sahibinin düşüncesi ile aynı olsaydı yani şehvet sürtünme öpüşmenin ilerisi...bu durumda yorumlar göreceli kalıyor serıatcıde kendince haklı oluyor sorgulamak bize düşmüyor..ama yine diycem kamuya açık alan özellikle bir okulun önü ne olursa olsun kimse olabilir diyemez diyenin mezhebinden şüphe ederim küçük çocuklara ders mi veriyonuz orda.

ya öpüşmmesin kardeşim çok mu zorunda yani evinde öpüşsün ya bnm çocugum olsa evladım olsa bunları görcek ben istemiyorum belki bunlar görmesini alla allah başkalarının haklarını ihlal ediyorlar bu sınırsız rahatlıklarıyla

Konu sahibinin bahsettiği seviyedeyse tabiki de olmaz .

Siz uc haftadir hayatinizda ilk kez tanidiginiz bir erkekle evine gidip birlikte olurken problem yok insanlar sokakta opusunce tu ka ka. Amaciniz nedir hepimize ahlakli oldugunuzu mu kanitlamaya calisiyorsunuz sayin seriatci hanim

Tanımadığınız birine ne kadar kolay pislik diyebiliyorsunuz..Olayı görmedeniz ikinci ağızdan dinliyorsunuz böyle konuşmaya gerek yok bence.

Pislik der tabi kendi yaptiklarindan rahatsiz simdi sagdakine soldakine pislik ahlaksiz derse kendini temiz gorucek cok gordum boyle kadin komikler

sokaktamı yapacaklar bunu? çocukların da ahlakını bozmaya hakları var mı?

Beni ilgilendirmiyor arkadaşım isterse çırıl çıplak sevişsin BANANE! Çok ilgileniyosanız gidin şikayet edin. Bu forumda tartışılacak bi konumu ayrıca? Adamlar zevkini aldı bize derdi tasası kaldı şuna bak. Beni ilgilendirmez. Tıpkı baş örtü takanlar gibi bikini giyen çıplak gezende beni ilgilendirmez. Isterse komple ilişkiye girsinler ya. Banane. Rahatsızsam kafamı çevirir geçerim yada gider uyarırım. ben rahatsız değilim. Allah allah.

Bizim apt.çıkmazda ve neler oluyor neler ama yaşlı insanlar beni de şaşırtır. Kızı kapan bizim araya getiriyor kaç defa kovulanlar oldu bazen erkeği kapanda geliyor.

Siz rahatsiz degilsiniz, biz rahatsiziz. Neyi tartisiyoruz??? Siz bizim rahatsiz olusumuzu elestirirken iyi de biz bisi diyince kotuyuz.. ne ala ...

Siz rahatsiz degilsiniz, biz rahatsiziz. Neyi tartisiyoruz??? Siz bizim rahatsiz olusumuzu elestirirken iyi de biz bisi diyince kotuyuz.. ne ala ...

Ben hangi düşünceyi eleştirdim kardeşim? Aç da oku eski sayfaları ilk yorum yapan benim, benim yazdıklarımdan alıntı yapıldığı için cevap veriyorum. Kimseyide eleştirdiğim yok. Herkes fikrini paylaşıyor. Gayet saygılı ve eleştirisiz olduğumu düşünüyorum.

Ayrıca da çok komik buluyorum çocuklar gibi pis kaka demeyi. :)

Tekrar ediyorum ben kötü bişey göremiyorum olayda görenlerede şikayet etmelerini TAVSIYE ediyorum. Hala söylüyorum: Herkesin fikri kendine!

amannnn baydi boyle seyler artik..ben sasirmiyorum daha cok tiksiniyorum boyle seyler gordugumde...masum bir opucuge eyvallah..ama boyle sundure sundure sanki sadece dudak onlarda varmis gibi hahaha

Ben gençler neyse ne de yaşlılar yapmasın kısmına takıldım. Bizim millet olarak gerçekten sıkıntımız var. Bende yok mu bende de var. Misal asansörde öpüşen amcalar vardır bilir misiniz? Meşhur bir video idi bir zamanlar. Bildiğin bıyıklı göbekli amcalar yiyişiyorlardı. O zaman ben de dedim ay hadi genç marjinal erkekler öpüşüyor da bunlar amca. Yani en azından ben böyle hissetsem de olayın mantıksızlığının farkındaydım. Ama biz buyuz ve bu kafayı değiştirmeliyiz. Bu yüzden gecenin bir yarısı sokakta erkekler dolaşaiblirken kadınlar dolaşamıyor. Çünkü normallerimiz sadece erkeklerin dolaşmasını kabullenebilmiş. Bu yüzden evimize temizliğe gelen kadının başörtülü olmasını kabullenebiliyoruz ama bir öğretmenin ya da mühendisin başörtülü olmasını kabullenemedik. Babanelerimiz de başörtülü ama genç kızlarda kabullenemedik. Erkekler kadınlar, gençler yaşlılar, ve daha bilimum konuda kesin kurallarımızı yıkamadık. Bir şey ayıpsa gencine yaşlısına, kadınına erkeğine hepsine ayıp. Bilemedik.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…