- 22 Nisan 2012
- 1.307
- 9
- 88
- Konu Sahibi cimcime1991
-
seni baya asağılamıs ve üzmüş.
sen bunları hak etmiyorsun sevgilin bile olsa sana bunları diyemez!
Hiç aglama üzülme.biliyorum cok zor ama inan allah onun yanına bırakmaz öyle düşün sadece ve artık önüne bak bu insanı da hayatına bir daha alamaman dileğiyle..evli olsydınız ne derdi ne yapardı acaba ?
Karaktersiz, ahlaksız, psikolojik sorunları olan birisi olduğunu söylesem umarım yanlış anlamazsın.
Benim de başımda 3 yıldır var böylesi. Her defasında alttan al ikizbalik, geçecek, düzelecek dedikçe daha çok azıttı.
Hiçbir zaman başkası mı var diye düşünmedim. Sadece problemleri var, özgüveni yok.. Saygısızlık anlayışsızlık güvensizlik had safhada..
Bi yerden baktığın zaman ise adam bana ölüp bitiyor, çok seviyor. Hakaret etmekten, her kavgada küfretmekten geri kalmıyor.
Öyle damarıma basıyor öyle canımı yakıyor ki, ben de susamıyorum bir yerden sonra.
Seninki bir daha aramayacağını söylemiş, benimki gibi.. Her defasında bunu söyleyip, sonrasında hiçbir şey yokmuş gibi arıyor hala.
Ne bir özür, ne düzeltmek için bir çaba, ne de görüşüp konuşmaya başladıktan sonra tekrarlamama..
Sen sakın aldanma arkadaşım, affetme..
Karaktersiz, ahlaksız, psikolojik sorunları olan birisi olduğunu söylesem umarım yanlış anlamazsın.
Benim de başımda 3 yıldır var böylesi. Her defasında alttan al ikizbalik, geçecek, düzelecek dedikçe daha çok azıttı.
Hiçbir zaman başkası mı var diye düşünmedim. Sadece problemleri var, özgüveni yok.. Saygısızlık anlayışsızlık güvensizlik had safhada..
Bi yerden baktığın zaman ise adam bana ölüp bitiyor, çok seviyor. Hakaret etmekten, her kavgada küfretmekten geri kalmıyor.
Öyle damarıma basıyor öyle canımı yakıyor ki, ben de susamıyorum bir yerden sonra.
Seninki bir daha aramayacağını söylemiş, benimki gibi.. Her defasında bunu söyleyip, sonrasında hiçbir şey yokmuş gibi arıyor hala.
Ne bir özür, ne düzeltmek için bir çaba, ne de görüşüp konuşmaya başladıktan sonra tekrarlamama..
Sen sakın aldanma arkadaşım, affetme..
bence şükretmen gerekir en azından daha sevgiliyken bu insanı tanıdıgın için.o kadar aşağıladı ki beni jiyan yeter ya ne istiyorsun benden ne dememi bekliyorsun dedim ağlıyorum taklidimi yapıyor Allahın yarattığı insan evladıııııı anca ağlarsın demi diyor niye açıyorsun konuyu neden gernginlik yaratıyorsun durduk yere dedim kapanmıştı bu 18 ay önce dedim kapanmamıştı ki diyor sana saydıklarım bişeymi hepsini hakettin ki dedi yaaaaaaa ne olursa olsun onca şeyin hatırına ben haketmedim bunlarııı kafayı yemek üzereyim şok oldummmmmmmmmmm içim acıyor 2 yıl olucaktı neredeyse 2 yıl tanıdığım adamı ben göremedim resmen başkasıydııııııııııııııı:'(Allahımmmmm yardım et bana nolur:'
O sizi kaybetmiş üzülmeyin. Bi kere kim oluyor ki hakaret ediyor ne cüretle nerden alıyor o cesareti ne ayıp şey. Gercek yuzu ortaya cıkmıs bence kurtuldugunuza sevinin demek ki size karsi bi kin besliyormus icten ice. söylediklerine utansın. Oldugu kadar olmadigi kadeer.
bence şükretmen gerekir en azından daha sevgiliyken bu insanı tanıdıgın için.
bosver bosver seni hak etmiyor ve seni sevmiyor acı ama gercek.
herkes ikinci şansı hak eder ama o etmiyor teli yüzüne kapamak için neyi beklediniz ?
hiç bişey yoktu biliyormusun bu olay sadece şu 3 saat içinde gerçekleşti pislik yaaaaaaaaaaaa:'(
Açıkçası o lafları duymaya başladıktan sonra telefonu hala kapatmamış olmana çok şaşırdım. Ben olsam ilk lafı daha bitmeden yüzüne kapatırdım, telefonu da kapatırdım. Biraz içime oturacağı doğrudur ama sonra güler geçerdim. Yahu düşünsene bu seviyedeki insanın lafları seni ağlatmayı hak ediyor mu? Dansın içine dert olduysa ne işi varmış acaba seninle? Bu tür dengesiz erkeklerden ne kadar çok var piyasada anlam veremiyorum. Boşver dengini bulsun kendisi. Senin karşına aklı başında biri elbet çıkar, bunları da iki gün sonra kimse hatırlamaz zaten merak etme. Dert etmeye değecek bir şey değil zaten. Ben ona sevmiştim, inanmıştım falan diyorsan da kafanda inandığın insanın gerçekte var olmadığını kabul etmelisin. Hem ilerde karşına istediğin biri gibi çıkmazsa da yine üzülme, saçma sapan bir insanı çekeceğine özgürce yaşamak daha güzel değil mi? Ağlama hiç cidden bak, senin yerinde olsam o kişinin zihniyetine üzülür, sonra da güler geçerdim.
Aylar sonra ayrılmak istemiş,bitirmeyi kafasına koymuş ve geçmişte kapattığı olayıda bahane etmiş.Sadece geçmiş konudaki bahaneye takılsaydı sana onca hakarettede bulunamazdı yinede.
Sana karşı sevgisi yok bu insanın.
inan konuşacak halde değildim o an aklımı yitirmiştim sanki kaynar sular döküldü titredim telefon tüştü elimden o kapatmış zatennnnnnnnnn:'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?