- 22 Nisan 2012
- 1.307
- 9
- 88
- Konu Sahibi cimcime1991
-
siz neyi bekliyorsunuz peki geleceğinizi mahvetmesini mi ?
bahaneydi biliyormusun hissediyorum gerçekten ayrılmak için kendini tatmin etmek için bahanesiydi:'(sana göre 3 saat ona göre bir yıl içnde biriktirmiş ve uygun birgün bulup söylemiş bosverrr
neye yanıyorum biliyor musun onca şeyin ardından bana hiç kötü söz etmemişken bir anda bunları sayması haketmediğim halde sayması durup dururken sayması beni şok etti kapatamadım bile telefonu titredim resmen düştü elimden telefon kaldım öylece çok sevmiştim çok fedakarlık etmiştim çok değer vermiştim 3 saat öncesine hiç bişey yokken benimle böyle konuştu insan inanamıyor delirdim sanırım dedim hala daha kulağımda çınlıyor sesi haketmedim yaaaaaaaaaaa çok aşağılandım ben ne yaptım ona:'( bitti zatennnnnnnnnn asla dönmemmmm biliyorum ağlaıcam 2-3 gün ama bitti gururumu bile yok saymıştım ama artık yokkkkkkkkkkkk ben yokummmmmmmmmmm
size tevsiyem ardınıza bakmayın.yolunuz açık olsun bu gün size hakaret eden yarın kim bilir neler yapar.ağlarsınız ağlarsınız ama inanın geçecek bu günler.zararın neresinden dönseniz kardır zaten.ben neden o bunları söylerken sustun demiycm başlıkda ki gibi şok olmuşsun cevap bile verememişsin.boş ver bundan sonra ağlasa yalvarsada ardına bakma.
sakın bir anlık aşkına yenik düşüpte olanları sineye çekme şimdi üzül bir kere üzül geleceğini mahvetme yapmayın kızlar şunu küçük düşürmeyin kendinizi
Bir kere şu çok sevmeyi, harcanmayı, gururu yok saymayı falan at kafandan ve sakinleş. Bak yine tekrar ediyorum iki güne unutulacak bunlar, olan senin kendini paralamana olacak. Kaldı ki şu an ağlaman neyi geri getirir, neyi temizler, neyi değiştirir? Ağlama yahu, güçlü ol. İnsanlar şaşırsınlar. Birileri laf edecekse bu senin kişiliğinde neyi değiştirir? Merak etme güneş balçıkla sıvanmaz. Senin inandığın, sevdiğin, yıllarını, gururunu verdiğin üzgünüm ama o adam değil, kendi kafanda kurduğun bir hayalmiş meğer. Hemen hemen hepimiz yaşadık bunları. Her birimiz her ilişkisinde hak ettiği değeri görseydi herkes ilk tanıştığı kişiyle evlenir ve sonsuza kadar mutlu yaşardı. Bence ağlayıp sızlayacağına böyle bir şeyi de deneyimlediğin için sevin. Artık bu erkek türüne bağışıklık kazandın ne de olsa. Önüne bak sadece, hiçbir şey bitmiş değil. Ben acıdım şahsen arkadaşına, kişiliksiz zavallının tekiymiş. Sana saydıkları da emin ol kendi için düşünüp bastırdığı birtakım aşağılık düşünceler. Senin için rahat olsun, hiçbir şey kaybetmedin aksine çok şey kazandın. Aklı başına gelse de oturup o derdine yansa asıl.
bence psikolojik sorunları var adamın
olumlu tarafından bak canım, geç olmadan nasıl bir karakter sahibi olduğunu (ya da olmadığını) anlamış oldun,
seviyesiz ilişki yürümez zaten.
hiç tanışmamışsınız gb davran görmezden gel bundan sonra.
aslında çok kötü hakaretleri hakediyor ama neyse...
herşeye sustum sevgimden aşkımdan ama buna susamam bana o... dedi resmen yaaa bunu dediiiiiiii insan nasıl sevgilisini bu yere koyabilir yaaa hayatımda yemedim kimseden böyle bir hakaretttttttt en değer verdiğim bana bunu dedi yaaaa:'( asla dönmemm barışmamda gelirse!!!!!
evet var kendisi takıntı hastası bunu önce itiraf etti yüzüme ama sonrasında bana sen hastasın dedi ben değilim dmeişti ona yardımcı olmuştum aşmıştık bu konuyu öyle anlayışlı ve deli divana seven biriydim ki herkes imrenirdi ona olan sevgime onu sevişime yazıklar olsun ama bunca emeğime nasıl bana saygısızca konuşuyorsun dediğimde saygıszca davrananlar hakeder bunları dedi nye gücüne gidiyor dedi biliyor musun beynimden vuruldum sankiiiii çok canım yanıyor ben nasıl bir adam sevmişimmmmmmmm:'( bitti zaten artık öldü benim için
bir o..... bu kadar zaman geçiriyorsa ona uygun bir kelimede var sakinlemeye çalış içkili olabilir tabi duşa gir ağla çikolata ye düşümemeye çalış al bi kağıda yaptığı tüm kötü şeyleri yaz ve yanından ayırma bir şey yazarsa hesap sorma cvp verme ararsa açma onun görebileceği bir yerde ağllama
inan öyle pişman olucakki öyle kötü olucakki bir insanı sildimmi hayatımda daha asla sokmam geriye bittimi biter ben kendime yanıyorum be arkadaşım nasıl ben bunca zamanımı vermişim ona ne kadar temzmiş aşkım ne çok sevmişim ölürcesine yaaaaaaa Allah onu kahretsin pişman olucak ama pişmanlığı beni o zaman bağlamayacak gerçekten öyle kırıldım ki 21 yaşımdayım ve o... damgasını yemek en değer verdiğimden yemek çok koydu bunun şokundan çıkamıyorum 3 saat önce seni seviyorum diyenden ben bunları duydum şaka gibi inanamıyor insan:'(
aman bacım ardına bakmadan kaç!
Allahın sevgili kuluymuşsun ki sana herifin gerçek yüzünü geç olmadan göstermiş
tamda anlattıkların gibi aynısıııııııııı ikizbalık yemin ederim aynısııııııııı:'( özürdilemez sırnaşırdı bende çok sevdiğimden iki kızıp affederdimmmmmmmmm ama artık ne yüzle affederim bana kalkıp onca şeyi saydı bu kadarını affedememmmmmmmmm bitti bana demişti ben bitirirsem biter diye öncesinde sen bitiremezsin demişti korkuyorummmmmm:'(
siz neyi bekliyorsunuz peki geleceğinizi mahvetmesini mi ?
Sanırım ayrılma bahanesi bulmuş.Çünkü insan sevgilisine o kadar ağır hakaret etmemeli,,, Şimdi önüne bak sen.Eğer pişman olursa da affetme.Boşver niye üzüleceksin ,Dengesiz ve karaktersiz bir insanı hayatından atmış oldun.
heh işte tam da bu anlattığın çelişkiler yüzünden üzülme diyorum ben de. ona buna o..... damgası vurmayı kendine hak sayan bir ayucuk seni sevse nolur sevmese nolur? mümkün olduğunda uzak olur umarım böyle tipler hayatlarımızdan... sen onun ne düşündüğünü boşver, ne yaşadıysan yaşadın hiçbir şey senin o saçma sapan kişinin seni yaftaladığı şeyler olduğun anlamına gelmez. hırsından konuşup duruyor işte, kıskanmış mıdır, özenmiş midir, manyak mıdır neyse artık kurtulduğuna sevin. sen onu beyaz atlı prens sanmışsın, onu aramaya devam et bence. bu sadece senin için bir deneyim, bir dersti, bilmen gereken bir detaydı. kimse de öyle en güvendiğin olmasın, bir gözün açık olsun herkese karşı ki yaşadığın şeyler şok etmesin seni şimdi olduğu gibi. herkesten her şeyi bekle, yoksa böyle üzülen sen olursun. biri seni üzünce de şaşırma işte, acizliğine ver gitsin.
benim eski konularıma bakarsan daha iyi anlarsın beni, seni ne kadar iyi anladığımı. daha önce ayrıldık barıştık, düğünden döndük, yine barıştık, şimdi en son söylediği cümle, bugüne kadar hep sen ayrıldın, bundan sonra geçti o günler, ayrılamazsın.
her defasında hata yaptım tekrar barışarak affederek görüşmeye devam ederek, biliyorum, daha iyi anlıyorum her olan olayda. ancak o öyle tlfnu yüzüne kapatmışım, komple kapatmışım, günlerce açmamış konuşmamışımla anlayamıyor ne yazık ki.. burada anlatamayacağım çok şey var da işte, her neyse cimcimenin konusunu daha fazla meşgul etmeyeyim
işte hiçbir zaman hayatta kimse için kötü düşünmeyip ağzıma ..... sevip saydığım için her kesi bunları yaşadım çok hatalar yapmıştı bana ama affetmiştim ama artık affedemem onca laftan sonra bunu düşünmüyorum bile çok dokundu öyle kaldım ki cevap bile veremedim ona gerçekten sayenizde rahatlarım azda olsa ama şoktayım hala çınlıyor kulağımda sesi haketmediğim şeyleri yaşamak çok yakıyor canımı ne saçmışım görememişim iç yüzünü Allahım onu bildiği gibi yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?