şok oldum!!!:'(

ne istiyorum biliyormusun canım pişman olsun deli gibi ağlasın gelsin karşıma da canı yansın delirsin kudursun ama ben yine susayım hiç tepki vermeyeyim istiyorum inşallahhhhhh pişman olucakkkkkkkk ve o zaman ben olmayacağım herşey için çok geç olucak inan neşem huzurum kalmadı bir anda aldı gitti herşeyimi benden ama toparlanıcam onun istediğini vermicem ona kahrolucak çok teşekkür ederimmmm

huzurunuzu alamaz, o nitelikte değil, atın kafanızdan :) bence gelip yalvarmasını bekleyecek kadar da önemsemeyin, o kim ki? kendi çöplüğünde boğulsun deyip geçin, öyle de olur kuşkunuz olmasın. yalvarmasını falan beklemeyin sakın, ararsa da karşılık olarak susmak yerine görmemezlikten gelin, açmayın telefonu. numarasını her bir şeyini falan da engelleyin gitsin, ne hali varsa görsün. yok farz edin onu. rica ederim, destek olmak için buradayız nasılsa :)

1 yıl icinde tutup bugün mü kusmus yani? Hemde birden bire hic bir sebep yokken? İnsan sevdigine bunları nasıl söyler?
Bence bu isin icinde baska bir is var, bu konusmalara kadar hersey normal miydi?
Sanki ayrılmak icin bahane aramıs gibi geldi bana, acmayın tabii telefonu böyle ne yaptıgınız bilmez, sorunlu bir insandan kurtuldugunuza dua etmelisiniz, hepimiz yasadık bunları hatta cok benzerini ben yasadım, arkadaslarımla bulusmustuk bir yerlere gidelim diyorlardı yanlarında erkek arkadasları da vardı ve ben cok gönülsüzdüm, beni güya arkadaslar evime bırakıcaklardı, arabaya binince is degisti, kalabalıktık ve birsey diyemedim ilk etapta, sonra o zaman ki erkek arkadasımın oturdugu yere dogru gitmeye baslamadık mı? Ben inicem falan diyorum ama beni dinleyen kim? Araba' nın icerden kolu yok, kapısı otomatik acılıyordu ve benim arkadaslarım isi abartıp cam' dan dısarı cıkıp oynamaya basladılar, erkek arkadasım da orda, oda böyle biraz sorunlu bir tipti, gittigimiz yere geldiler kabadayılar ya, sorun arıyorlar kendilerine, ben arabadan hic inmemistim, artık dayanamadım ve lütfen burdan gidelim dedim, yanımdakiler mezeleri, ıvır zıvırları almıslar, yiyemeden beni götürmek icin yola cıktık, o esna' da görmüs beni, bir ton laf etti arkamdan seninle isim olmaz falan, dinlemedi bile beni o derece yani, bende onun tepkilerini bildigimden dinletmeye ugrasmadım zaten, güle güle yolun acık olsun dedim, bana ne laflar, ne hakaretler etti, suan onları yazamayacagım, bunlar yetmezmis gibi numaramı o civarda kac tane serseri arkadası varsa hepsine vermis, gece gece telefondan taciz etmeler, mesajlar, kimi zaman sanki baska biri benden hoslanıyormus, asıkmıs gibi konusmalar kimi de o ayrıldıgım kisiden bahsetmeler telefonda, cok dayanamadım hattımı degistirdim, bu seferde ev telefonum susmadı günlerce, ve bu kisi benim enistemin yegeniydi!

Cok karsılastık, ama o günden sonra aynı ortamlar da cok kez bulunmamıza ragmen yüzüne dahi bakmadım, aradan kac yıl gecti en son kuzenime simdi ki aklım olsa o hataları yapmazdım demis! Gecti artık, gectii. Bak suan 6 yıllık bir iliskim var ve cok mutluyum iyi ki bitmis, iyi ki böyle birsey olmusta gercek yüzünü görmüsüm diyorum..

Sende olumlu tarafından düsün isi, ciddi düsünüyorsunuzdur illa ki, gelecege dair hayalleriniz olmustur, böyle bir kisilige sahip insanla evlendigini düsünsene? Birseyleri ısıtıp ısıtıp önüne koyardı, her defasında aynı hakaretleri tekrarlardı aman Allah korusun ve gecmis olsun diyorum..

Son düzenleme:
gerçekten yaşadğın herşeyi sanki ben yazıyormuşum gibi okudum ikizbalık ve şuan iyi ki bitmiş diyorum o bitti demedi biliyormusun korkuyorum çok

ah be canım ya korkma, ne var korkacak.. benimki de bağrınır çağrınır ama saçımın teline dokunmaya kıyamaz..
onun derdi kendiyle, farkında değil ne yazık ki. sevgim için hayatımda ilk kez gururumdan vazgeçtim, ilk kez bu kadar alttan aldım.
geçmişte ilişkilerinde yaşadığı olumsuzluklardandır güvensizliği dedim, ha geçti geçecek derken 3 yılı geride bıraktık.
hala kendisinin daha çok sevdiğini iddia eder ancak benim istediğim saygı huzur anlayış güven. o bunu anlayamadı, anlayamıyor.

hattımı değiştirmeyi düşünüyorum canım yazsada bişey cevap vermicem zaten arasada açmıcam reddetme zahmetinde bile bulunmayacağım ama şu çektiğimi çeksin istiyorum hiç bişey yapmam kılımı kımıldatmam sadece pişman olsun sitiyorum olucakda çünkü bu hayatta onu benim gibi sevecek ve çekecek bir başka saf sevgi dolu insan tanımıyorum ve ömrü boyunca hep yalnız kalıcak hep dışlanıcak adım gibi eminim ben herşeyimi kaybettim diyorum ama aslında aklına dank edince o kaybetmiş olucak ben değil inan çok doluyum anlatıcak çok şey var ama söylecek hal yok çok sabrettim şimdiye dek ama sabretmeseymişim keşke en azından ben konuşaydım bunları duymadan bitmiş olucaktı sevgimden aşkımdan sustum ama lanet olsun ona olan aşkımada sevgimede!

kim olursa olsun, sizin susmanızı, içinize atmanızı hak edecek seviyede olamaz. ironi de bu ya, zaten içinize atmanıza sebebiyet vermiş biri saygıyı, sevgiyi ne kadar hak eder? hattını değiştirmekle en güzelini yaparsın. bir de şu an çok duygusalsın, güzel bir uyuyup uyandığında çoğumuzun dediği şeyler kafanda oturmuş olur. dediğin gibi kimseyi bulamaz, ya da bulur birinin daha ahını alır, daha beter olur. her türlü sonu kötü onun. sen bence buralarda daha fazla oyalanma, hem zihnen hem bedenen yorgun düşmüşsündür. güzel bir uyku çek kendine ve yarını da kendine ayır. bak gör nasıl iyi gelecek sana. bu sinirin de geçmiş olacak.

evet canım tam 18 ay öncesine kadar bu olay hiç açılmamıştı daha 18 ay öncesi diyorum çünkü olay ozaman yaşanmıştı ve kapanmıştı sevgili değilkendi daha yakınlaşırkendi ama o zaman sorun olmayan kapanan konu şimdi gündeme geldi neymiş unutamamış unutamadıysan bu kadar zaman sonramı çıkardın karşıma dediğimde dalga geçti benimle ağzımı taklit etti acıyorum ona aptal şey bencede başka bişey var altında iyi ki bu oldu ve iyi ki bitmiş söylerken içim acıyor ama gerçekten beni mahvetti evlilik olmazdı zaten 25 yaşında adam daha yeni başladı üniye ve sınıfta kaldı en çok zoruma giden ne biliyrmusun anası babası bile buna kızarken okul konusunda her konuda hep ben yanındaydım nankörmüş işte Allahım yar ve yardımcım olsun bana güç versin yaa şuan dağıttı beni resmen pislik!

Hic bir erkek bir kadina küfür edemez. Şiddettir bu. Eger şiddetin devam etmesini istemiyorsan birak ne hali varsa görsün.
Seni sevdigine aslinda eminim, o gün yaptiklarini unutamamasida bu yüzden. Ama sürekli kin besleyen aniden patlayan biriyle ne isin olabilir ki.. Cok terbiyesizmis gercekten.. Keske telefonda "yine olsa yine yaparim, hadi güle güle" deyip yüzüne kapatsaymissiniz, ondan sonra istedigin kadar aglayip üzülebilirdin - ki buna bile gerek yok gibi..

gerçekten aynıları inan bana sankiiiiiiiiii sevgilimi yazdın bana gerçekten aynısı 2 yıl olucaktı bizimde işte 3 ay sonra falan bana bişey yapamaaz zaten ama sağlıklı düşnemeyen saygısız bi insanında ne yapacağını hiç tahmin edemiyorum bile:'(

Son düzenleme:
canım ilk olarak üzülme...
bu dünyada kimseye eyvallahın olmasın.
seni üzen bir adamı hayatında tutma.
hayat bir şeyleri beklemek için cok uzun değil.her gecen anı ömründen yiyorsun.
o uüzden hayatında hep seni hakeden insanlar olsun
91 lisin sanırım kardesimle aynı yaşatsın.
o da besbucuk yıllık sevgilisinden yeni ayrıldı hep yanında olmaya calışıyorum ama acıyı ceken biliyor ne yazık ki
güçlü ol güçlü dur
çünkü insanlar karsılarındakini zayıf gördükçe vurular.güçlü ol.

şuan gözlerim kapanıyor ama beynim hala aykta yatağa girsem uyuyamıcam biliyorum çünkü yine aklımda dolaşıcak herşey gerçekten yıktı geçti bugün beni bu sözleriyle insan yediremiyor ufakda değilim boşveremiyorum artık 21 yaşımdayım va çok dokunuyor ben babamdan yemedim böyle hakareti ki geçirdiğimiz onca zaman içinde onca kavgamıza rağmen hiç bu kelimeleri kullanmayan adam bir anda bana bunları dedi aklım bunu almıyor nasıl böyle dengesiz olabiliyor 3 saat önce bişe yokken sonrasında nasıl bana bunu yapabiliyor çookk çok safmışım kör aşıkmışım :'(

ama insan sevdiğine bunlrı diyebilirmi canım ağlıyorum telefonda ay ay ayy yazık sanaa ağlıyomusun sen tüh tühhh acımalımıyım şimdi sana ne istiyorsunda ağlıyorsun söyle bakayım dedi haksızlığına mı ağlıyorsun acımam içinmi ağlıyorsun dedi ben haksızmışım!!! telefon elimden düştü şok oldum zaten dilim tutuldu hiç birşey diyemedim bile konuşrken sesim titriyordu zaten beni duymuyordu bile ama beni yıktı çok yaraladı insanın en sevdiğinden bunları duyması çok kahredici artık geri dönüşü yok bitti bunca lafı hazmedemem ama içim çok acıyor haketmedim bunları onca emeğim sevgim herşeyimi aldı benden:'(

erkek milletinin oluyor böyle dengesizliklere yatkınlıkları... senin konunu da hatırladım, 25 yaşında üniversiteye giden sorumsuz bir adamdı kendisi. mesele o yaşta üniversiteye gitmesinde değil de, o yaşta hala neyi neden yaptığını bilememesinde. 15 yaşında kalmış sanırım bu adam. delice de bir özgüven sahibi belli ki, "Ben yaparım yeaaa!" kafasıyla görür bakalım neyi yapıyormuş neyi yapamıyormuş. Sürünsün dursun, hayatta başarılı olabilecek nitelikte olmadığı çok açık. Hem gözlerin acıyorsa eziyet etmesen artık kendine? Uyuyamam sanıyorsun da, yatağına yatıp birkaç derin nefes aldıktan sonra muhakkak uyursun. Düşünmemeye çalışmak zor değil. Umursamıyorum dediğin an bitmiştir senin için. Bunu yapabilecek güçtesin güven biraz kendine. O yarım akıllının bile kendisine ne kadar taptığını görmüyor musun? O bu durumdayken bu kadar özgüven sahibiyse sen niye olamayasın? Git uyu hadi :)

canım üzülmemek elde değil ki aslında üzüldüğümden mi neyimden bilemiyorum tokat gibi indi yüzüme lafları sindiremiyorum karşılıkda veremedim şok oldum dilim tutuldu sanki haketmedim ne olursa olsun geçmişte yaşadğım olayın şimdiki verdiği acıyı hakaretini haketmedim:'( verdiğim onca emeğim saf sevgim gitti boşa ona yanarım nasıl bir insan sevmişim ki beni böyle mahvetti hemde hiç ummazdım aslaaaaaaaaa hiç böle şeyler duymamıştım ağzından öncesinde bu çok koydu evet 91 liyim canım güçlü olmak zorundayım ama Allahım dan dilerim inşallah bu sözleri burnundan fitil fitil gelir benim canımı yaktı ya ondaki canda rahat durmasın içinde:'(

evet 25 yaşında üniye gdiyor ve kaldı!ahhh ahhhhhhh birgün anlayacak ama hayatından herkes çekip gitmiş olucak şuan yapabileceği şeyleri bile o zaman kaybetmiş olucak ama ben şansıydım onun gerçekten bu hayatta onu ben kadar sevicek hiç kimse tanımam sadece ailesi olur başkada kimse olmaz beni mumla arar dilerim Allahtan!canımsın inan çok saol iyi ki varsınız hepiniz uyumaya çalışıcam

sizlerle burada olmak bana daha iyi geliyor ona sustuklarımı sizlerden duymak ve sizlerle konuşmak inan rahatlatıyor aama üzerimdeki şok atamıyorum bir türlü yediremiyorum kendime içim acıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr içimmmmmmmmmmmmm içimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben ne yaptım GÜZEL RABBİMDE benim canım böyle yandııııııııııııııııııı[/QUOTE]

Çok klişe olacak belki ama bu adam için akıttığınız göz yaşlarınıza yazık

1,5 yıllık şeyi ayrılma bahanesi olarak gösterip üstüne bir de hakaret & küfür ediyorsa ben bu adamın akıl sağlığından şüphe ederim:44:

Bir de sizden ayrılırken "ben olmasaydım adın çıkardı bu şehirde" tarzında konuşması iyice belli etmiş ne zihniyette bir adam(!?) olduğunu

Bence üzülüp ağlamayın,aksine dua edin mutlu olun ki bu adamın yüzünü şimdiden görmüşsünüz.Ya evlenseydiniz

Gelecek hayatından bir kesit görmüşsün
böyle yaşamak istemiyorsan arkana bile bakma

ama üzgünüm dönerse affedeceksin gibime geliyor

canım inan öyle çok ağladım ki hala daha konuşrken aağlıyorum yanıyorum bütün emeklerime geçen yılıma günlerime nasıl bir adam sevmiş bu zavallı kalbim bunca zaman :'( takıntı hastası zaten kendisi yüzüme söyledi sonra bana kendisnin değil benim hasta ooldğumu söyledi çok komik geliyor yaaa ooofffffffff böyle değildi bir sürü şey oldu iyi kötü ama bunlardan kötü kavgada ettik ama hiç böyle hakaret etmemişti bana hiç bişey dememişti bu şekilde asla konuşmazdı ne oldğunu anlayamadım zaten şoka girdim hala daha öyle kendimi kullanılmış ve atılmış gibi hissediyorum iyi ki bitti diyorum ama çok yaralandım şaşkınım hala inanamaıyorum olanlara rüyada gibiyim:'( haklısın canım bitti iyiki ama bna daha onca hakaretten sonra bitti bile demedi biliyo musun ama bitti o demesede bitti :'(

Gelecek hayatından bir kesit görmüşsün
böyle yaşamak istemiyorsan arkana bile bakma

ama üzgünüm dönerse affedeceksin gibime geliyor

bakma konuşmalarıma canım çok duygusalım dayanamam ama bu laflarıda yediremem kendime canıma acıya acıya ağlaya ağlayada olsa affetmem çok kötüyüm şuan salak gibiyim kafam allak bullak ama olmaz artık hazmedemem öyle bir şoktayım ki bundan daha beter kavgalarımız sorunlarımız oldu ama hiç bunları duymamıştım ondan saygımız bitmiş biz devam etsek ne olur ki ondan bundan farkım kalmaz bana o... diyen adama artık aşkım canım cicim diyemem canım acır ama diyemem bitti canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…