- Konu Sahibi angryangel
-
Bugün kayınvalidemlerin aile dostları kayınvalideme misafirliğe geldiler, yanlarında da doğacak bebeğim için bir elektronik salıncak getirmişler. Geldiklerinde yan odaya koymuşlar bunu.
Neyse efendim yenildi içildi, ki bu arada gene herşeyi hazırlayan, getir götür yapan ben ve ben 7 aylık hamileyim bu arada. Dahası misafirin küçük çocuğu yüzünden börek kızartırken yanıyordum neredeyse.
Neden sonra kv salıncağın oturduğumuz odaya gelmesini istedi. misafir kadın ben getireyim dedi. Kv, aaa sen otur angryangel getirir dedi. ben de şoklarda nasıl getireyim ki ben onu. Misafir, o kaldıramaz şimdi dedi, kv kaldırır o dedi benim için. Gerçekten gittim baktım oldukça büyük ve ağır bir şey. ben kaldıramam bunu dedim çok büyük. Zaten bütün gün koşturmaktan belim ağrıyordu.
a
Yani anlayamadığım kv ne yapmaya çalışıyor? Ya ben onu kaldırmaya çalışsaydım da çocuğuma bir şey olsa ne olacaktı? Düşüncesiz mi desem ne desem bilemiyorum doğrusu.
canım o savunan arkadaş varya yorumlarımdan anladığım kadarıyla kendisi kaynana çilesi çekmediği için kaynana zulmü nedir bilmeyen , oğlunu gelininden kıskanan oğlu bir kadını seviyor ve seviliyor diye kıskançlıktan çatlayan kaynananın tekidir.
Diğer şıklarda şunlar olabilir , evde kalmış olduğu için mutlu evli kadınları kıskanan mutsuz etmeye çalışan bir arkadaşımız veya bizleri sinirlendirmek için dışarıda kendini ıspatlayamamış erkek üye olabilir diye düşünüyorum çünkü mantıklı bir kadın bu tarz polemik başlatmaz ve haksız olduğu halde saçmalamaz
konu sahibi arkadaşım bu kırgılığını eşinle paylaşmalısın ,sen kendini düşünmezsende kimse seni ve bebeğini düşünmez canım
Şu forumdakiler kaynanayı savununca beni kaynana yapıyor, kocalarını savununca erkek yapıyor, evliliğe laf söyleyince evde kalmış yapıyor. Bu liste böyle uzar gider. Hep kalıplara sokma çabasındasınız....
Gidip bir aynaya bakın siz nesiniz diye. Bu konu hamileliğin arkasına sığınan kaprisli ve tembel bir kızımızın kaynanasından nefret etme hikayesi. Sizler de bu yüzyıllık türküye alkış tutanlarsınız. Kaynana dedikleriniz aynı zamanda sizin biricik anneleriniz. Görümce diye yerden yere vurduğunuz da aslında sizlersiniz. Sen anneciğine toz kondurmazken gelini forumlarda nefret kusuyor. Anlamadın değil mi?
Şöyle anlatayım birde... Sen bu evin gelinisin, her ne kadar kendini dev aynasında prenses gibi görsende aslında değilsin... Evet gerçek bu, sen aslında sıradan birisin, bu gerçekle yaşamasını öğren artık. Kaprislerinden, nazından, asabiyetinden oyunlarından, çıkarlarından, planlarından, nefretlerinden kurtul ve normal bir insan ol. Sürekli sorun çıkarmak zorunda değilsin sadece biraz sakin ol. Üzerine düşen görevleri yaparken gocunma, o çayı sen getireceksin ve getirdin, yine misafir gelse yine sen getireceksin uzatma işte. Ayrıca "misafir gelsin mi" diye kimse sana sormayacak evin gelini.
Bu gerçekleri kafana sok. Benim keyfim yerinde stres yaşayan sensin yoksa umrumda bile değil!!!
Alakası yok eskilerden düşük yapan ben hiç duymadım hep yeni nesilden çıkıyor yatalak hamileler.
Şu forumdakiler kaynanayı savununca beni kaynana yapıyor, kocalarını savununca erkek yapıyor, evliliğe laf söyleyince evde kalmış yapıyor. Bu liste böyle uzar gider. Hep kalıplara sokma çabasındasınız....
Gidip bir aynaya bakın siz nesiniz diye. Bu konu hamileliğin arkasına sığınan kaprisli ve tembel bir kızımızın kaynanasından nefret etme hikayesi. Sizler de bu yüzyıllık türküye alkış tutanlarsınız. Kaynana dedikleriniz aynı zamanda sizin biricik anneleriniz. Görümce diye yerden yere vurduğunuz da aslında sizlersiniz. Sen anneciğine toz kondurmazken gelini forumlarda nefret kusuyor. Anlamadın değil mi?
Şöyle anlatayım birde... Sen bu evin gelinisin, her ne kadar kendini dev aynasında prenses gibi görsende aslında değilsin... Evet gerçek bu, sen aslında sıradan birisin, bu gerçekle yaşamasını öğren artık. Kaprislerinden, nazından, asabiyetinden oyunlarından, çıkarlarından, planlarından, nefretlerinden kurtul ve normal bir insan ol. Sürekli sorun çıkarmak zorunda değilsin sadece biraz sakin ol. Üzerine düşen görevleri yaparken gocunma, o çayı sen getireceksin ve getirdin, yine misafir gelse yine sen getireceksin uzatma işte. Ayrıca "misafir gelsin mi" diye kimse sana sormayacak evin gelini.
Bu gerçekleri kafana sok. Benim keyfim yerinde stres yaşayan sensin yoksa umrumda bile değil!!!
bende aynı durumdayım dün beni yağmurda çağırdı askerdeki oğluna börek yapmak için ....Zaten bel ağrım oldukça fazla bide böyle şeyleri yapınca kımıldayamıyorum bana hamur açtırdı karnımı gere gere hiç acıması yok...gelip eve ağladım sinirimden annem olsa kıpırdatmazdı bile çok zor geliyo böyle umursamaz tavırları bayramdada temizliğini arayıp sormadım diye trip attı Allah sorsun ne diyim ...
bende aynı durumdayım dün beni yağmurda çağırdı askerdeki oğluna börek yapmak için ....Zaten bel ağrım oldukça fazla bide böyle şeyleri yapınca kımıldayamıyorum bana hamur açtırdı karnımı gere gere hiç acıması yok...gelip eve ağladım sinirimden annem olsa kıpırdatmazdı bile çok zor geliyo böyle umursamaz tavırları bayramdada temizliğini arayıp sormadım diye trip attı Allah sorsun ne diyim ...
kaynana kaynanalık yapmış. kıskaaaanç.
onu boşver de şu elektronik salıncak da nedir yaw.
küçücük bebeği her türlü elektronikten mümkün olduğunca uzak tutmalısın.
büyükler için bile zararlı.
bence evine öyle şeyle sokma. yazık bebeğe ya.
Hamile bir insanın yaparım yada yapmam deme özgürlüğü ve söz hakkı olmalı çünkü kendinden önce bebeğini düşünmek zorunda bunu bir kenara koyalım.
Bende hamileyim ve herkesinde bildiği üzere ilk 13 hafta riskli dönemdir ve riskli dönemin içindeyim. Susadığımda 5 lt lik pet şişeyi kaldırıp sürahiye dolduruyoruum, 10 kilonun üstünde olan çocuğumuda kucağıma alıyorum.
Yani yan odadan sadece bir kereye mahsus 6 kglık bir eşyanın getirilmesi de öyle absürd bir durum değil ki konu sahibi maşallah 7. ayında eğer halter kaldırmazsa bir sorun olmayacak bir dönemde.
Demek ki bu mantıkla 2. hamileliğini yaşayanlar ilk evlatlarını kucaklarına almasın.
Bu sanırım kayınvalide söylediği için olay oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?